FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Unknown11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown11 » 24 sep 2020, 13:39

Disperadun je napisao/la:
24 sep 2020, 13:37
Kovačević
Oremuš Dupovac Šerbečić Salčin
Pejović Sušić
Fanimo Rahmanović Tatar
Ahmetović

Vjerovatno je ovo prvih 11, jedino iznenadjenje može biti da Pidro zaigra umjesto Salčina zbog bolje defanzive ili da Đokanović počne ispred Sušića. Uostalom nije ni bitno, samo da pobjedimo. HAJDEEEE
Meščini da bi mogo Adukor odprve. Nešto mi je Vinko zaogrnut velom tajne.
Ne upratih, je li Aduka prošao kakvih priprema?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 sep 2020, 13:40

25% su nam se sanse povecale kad su potvrdili da Pejovic moze igrat. Ne pamtim kad nam je samo jedan igrac dao ovaku stabilnost i sigurnost u igri. A uopst nije doveden s tolikim ocedkivanjima. Sam sebi je podigo ljestvicu za 5 nivoa gore.

Sve nase dobre i sigurne utakmice su krenule s njim..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 sep 2020, 13:42

VenamaHrabrih je napisao/la:
24 sep 2020, 13:38
Rahma je napisao/la:
24 sep 2020, 13:28
Evo rekli da je gol Ahmetovica bio ofsajd
Piše i na tarabi "pichka", pa nije.
:rol:

Ma realno, jest bio ofsajd, samo što je to sudiji u onom trenutku bilo nemoguće utvrdit. Zbog onih situacija je uveden VAR. Sjećam se tekme iz finiša prošle sezone u Premiershipu, ne mogu tačno da se sjetim ko je igrao, kada se 5-6 minuta vrtio snimak da se utvrdi da li je igrač (koji je tu bio u ulozi Rahmana sad - asistent) dirao loptu ili ne, odnosno da li se diže ofsajd ili ne.
U Tuzli je nama gledaocima drugi ugao pokazao da Rahman jest dirao loptu, al sudija nema VAR, nema pogled iz tog ugla.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 24 sep 2020, 13:43

fera je napisao/la:
24 sep 2020, 13:36
feniksptica je napisao/la:
24 sep 2020, 13:09
TReba ti vi shvatit da je repka i osjecaj kad igra repka nesto vrh sto jedan covjek moze dozivit. I Sarajevo se voli i svo to stoji al da budete takvi kakvi jest kad covjek postuje igraca repke nigdje veze. I to najboljeg igraca kapitena.

Yebite im milu majku veceras. Dva gola razlike glat
Eh, repka... Samo za postojanja FKS, repka se dvaput mijenjala. Za Veležovog, triput.
Ono, jes', da me "Hej Slaveni" podizala, a sad ne znam ni šta nam je ni koja nam je himna. I birvaktile sam išao haman na svaku Sarajeva, a Jugoslavije nikad, pa ni kad igraju u Sarajevu - urijetko. Dođe ti Lulić, pa veli da jedu baklave i obilaze širu i užu rodbinu, yebo trening.
Za repku se navija, a Sarajevo se voli. Nikad ni za jednu repku, prošlu, sadšnju, ili biduću, neću osjećati ono što osjećam za FKS.
ma ta repka dođe više ko zanimacija za dijasporu :-)
Vjerovatno. Možda preko nje peru savjest i prikazuju se veći Bosanci.

Disperadun
Kontakt:

Post Postao/la Disperadun » 24 sep 2020, 13:43

24 sep 2020, 13:39
Kovačević
Pejović Sušić
Fanimo Rahmanović Tatar
Ahmetović

Vjerovatno je ovo prvih 11, jedino iznenadjenje može biti da Pidro zaigra umjesto Salčina zbog bolje defanzive ili da Đokanović počne ispred Sušića. Uostalom nije ni bitno, samo da pobjedimo. HAJDEEEE
Čisto sumnjam, nije još minute upisao. Tako da bi to bilo ravno čudu
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 24 sep 2020, 13:44

skoroalen je napisao/la:
24 sep 2020, 13:23
Stroj1946 je napisao/la:
24 sep 2020, 13:04
Joj Skoro, yebo te dan, zavadi lik pola ljudi na temi za i protiv Dzeke a klub nam igra jednu od najbitnijih tekmi. Jesi pravi strumf dedem'
Nisam ja kriv, ja nikog prvi nisam uvrijedio. Da podsjetim kad je ovo sve počelo, poslije pobjede u Tuzli napisao sam sarkastičan post u fazonu "Vinko out, Emir out", zbog onih likova koji su u augustu to pisali. Na to se nakačio @Red1946 i napisao mi "ti lafo sarkastičan, bolje da se nikad nisi ni vraćao na temu, stavi Džeku u potpis i idi na temu sa štrumfovima, i da znaš Kurdić je standardan u Pazaru". I poslije me dobrano navrijeđao, Mortem je premjestio post u Bordo chat. Evo taj post uvaženog akademskog građanina koji je odgojio sina - doktora nauka.

"Ovaj Brezanski kloc, umislio k'o i Usref da je bitnijih od RajvoSa, liječi komplekse koje mu Kurdić junior nabi sa đevojkom🤣🤣🤣..
I nije nikakav , kad mu junior ote đevojku...
Ima i za tebe koka, samo isti diplomu, varaju se seljanke iz i oko Breze na njih, još samo da pos'o nađeš i prvi si lipicaner...
I uzor ti je se tako oženio...👍😅 "

I jesam li ja kriv pa je on u guz.icu sprc'o tolike godine i ovako se nekom obraća? Još poteže neku priču Breza, ovo ono. Kao, da me ponizi jer sam ja iz Breze a on iz šeher Sarajeva, pa je on automatski level iznad. Za razliku od njega, @bordopoeta napiše sasvim kulturan post. U redu. čovjek me ne voli, ne mora me ni voljet, yebe mi se. Al je kulturan do Boga za razliku od ovog iznad. Navrijeđa me lik jer volim igrača kojeg on ne voli. Ovdje neki vole Hebiba a neki ne, neki vole Hareta, onaj navija za Napoli, ovdje su momka razapeli jer je imao nick "Sioux" pa je morao novi acc pravit, a nebrojeno puta je slikao dresove, dukserice, majice, pola fanshopa posjeduje.

Msm, vidim ja brate da si ti sarkastičan sad i da se zayebaješ hahah, al većina ovdje nije, nego i dalje vode ovu raspravu i tjeraju nekog s foruma. S kojim pravom ba?
Normalno da je zayebancija :mrgreen: Ama bolan šta te briga, svakako je ovo forum, zayebancija, iznošenje mišljenja i prepucavanja. Ja se ovdje volim pokrvit s par levata čisto iz zayebancije, đeš ovo ozbiljno shvatiti.
Nemoj se ba paliti bezveze, šta te briga. :thumbup:

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 24 sep 2020, 13:46

Jos 6 sati i 15 minuta
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 24 sep 2020, 13:46

skoroalen je napisao/la:
24 sep 2020, 13:42
Rahma je napisao/la:
24 sep 2020, 13:28
Evo rekli da je gol Ahmetovica bio ofsajd
Piše i na tarabi "pichka", pa nije.
:rol:

Ma realno, jest bio ofsajd, samo što je to sudiji u onom trenutku bilo nemoguće utvrdit. Zbog onih situacija je uveden VAR. Sjećam se tekme iz finiša prošle sezone u Premiershipu, ne mogu tačno da se sjetim ko je igrao, kada se 5-6 minuta vrtio snimak da se utvrdi da li je igrač (koji je tu bio u ulozi Rahmana sad - asistent) dirao loptu ili ne, odnosno da li se diže ofsajd ili ne.
U Tuzli je nama gledaocima drugi ugao pokazao da Rahman jest dirao loptu, al sudija nema VAR, nema pogled iz tog ugla.
Sad nije ni važno. Žao mi je ako smo nekog oštetili. Neđe te sreća pogleda, neđe ti ga zavuče do krajnika. Da nije tako, fudbal bi se zvao atletika.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 sep 2020, 13:47

24 sep 2020, 13:43
Kovačević
Pejović Sušić
Fanimo Rahmanović Tatar
Ahmetović

Ako Adukor zaigra bit ce 0-3 za Buducnost

Momak nije registrovan ni u ligi ni evropi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 24 sep 2020, 13:48

Kovačević
Pejović Sušić
Fanimo Rahmanović Tatar
Ahmetović

Još 5h i 37min pa ćemo saznat.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 24 sep 2020, 13:50

Denchi je napisao/la:
24 sep 2020, 13:47

Ako Adukor zaigra bit ce 0-3 za Buducnost

Momak nije registrovan ni u ligi ni evropi
Pa zar neko negdje ne reče da ima pravo nastupa?
Fkt, znamne. Kontam, ako je registrovan i ima pravo nastupa, mogli bi se iznenadit.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 sep 2020, 13:50

24 sep 2020, 13:48

Nemas sta cekat rok je 24 sata prije tekme, nije registrovan
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 24 sep 2020, 13:51

Denchi je napisao/la:
24 sep 2020, 13:50
24 sep 2020, 13:48

Nemas sta cekat rok je 24 sata prije tekme, nije registrovan
Adukor je i pored toga među igračima koje je Vinko Marinović poveo u Zenicu za duel Evropske lige protiv Budućnosti, no on neće imati pravo nastupa na ovoj utakmici.
Naime, na zvaničnom spisku fudbalera Sarajeva koji konkurišu za ovaj meč na UEFA-inoj stranici Adukor nije registrovan, baš kao što nije registrovan ni za duele Premijer lige BiH u zvaničnom sistemu Comet koji koristi Nogometni/Fudbalski savez BiH.
SAMO SARAJ'VO

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 sep 2020, 13:52

Stroj1946 je napisao/la:
24 sep 2020, 13:44

Normalno da je zayebancija :mrgreen: Ama bolan šta te briga, svakako je ovo forum, zayebancija, iznošenje mišljenja i prepucavanja. Ja se ovdje volim pokrvit s par levata čisto iz zayebancije, đeš ovo ozbiljno shvatiti.
Ma jest al et', daleko je otišlo sve. :mrgreen:
Ma da mi hoćemo proć Đetiće noćas, prvi bih ja stavio Papeta na havatar. Što kaže Rambo za nacionalizam, to je tema za siromašne. Tako je i ova rasprava samo tema za nervozne, kad prođemo u play-off svakog će bolit qrac ko je najbolji u historiji. :urnebes:

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 24 sep 2020, 13:53

Stroj1946 je napisao/la:
24 sep 2020, 13:44
skoroalen je napisao/la:
24 sep 2020, 13:23
Stroj1946 je napisao/la:
24 sep 2020, 13:04
Joj Skoro, yebo te dan, zavadi lik pola ljudi na temi za i protiv Dzeke a klub nam igra jednu od najbitnijih tekmi. Jesi pravi strumf dedem'
Nisam ja kriv, ja nikog prvi nisam uvrijedio. Da podsjetim kad je ovo sve počelo, poslije pobjede u Tuzli napisao sam sarkastičan post u fazonu "Vinko out, Emir out", zbog onih likova koji su u augustu to pisali. Na to se nakačio @Red1946 i napisao mi "ti lafo sarkastičan, bolje da se nikad nisi ni vraćao na temu, stavi Džeku u potpis i idi na temu sa štrumfovima, i da znaš Kurdić je standardan u Pazaru". I poslije me dobrano navrijeđao, Mortem je premjestio post u Bordo chat. Evo taj post uvaženog akademskog građanina koji je odgojio sina - doktora nauka.

"Ovaj Brezanski kloc, umislio k'o i Usref da je bitnijih od RajvoSa, liječi komplekse koje mu Kurdić junior nabi sa đevojkom🤣🤣🤣..
I nije nikakav , kad mu junior ote đevojku...
Ima i za tebe koka, samo isti diplomu, varaju se seljanke iz i oko Breze na njih, još samo da pos'o nađeš i prvi si lipicaner...
I uzor ti je se tako oženio...👍😅 "

I jesam li ja kriv pa je on u guz.icu sprc'o tolike godine i ovako se nekom obraća? Još poteže neku priču Breza, ovo ono. Kao, da me ponizi jer sam ja iz Breze a on iz šeher Sarajeva, pa je on automatski level iznad. Za razliku od njega, @bordopoeta napiše sasvim kulturan post. U redu. čovjek me ne voli, ne mora me ni voljet, yebe mi se. Al je kulturan do Boga za razliku od ovog iznad. Navrijeđa me lik jer volim igrača kojeg on ne voli. Ovdje neki vole Hebiba a neki ne, neki vole Hareta, onaj navija za Napoli, ovdje su momka razapeli jer je imao nick "Sioux" pa je morao novi acc pravit, a nebrojeno puta je slikao dresove, dukserice, majice, pola fanshopa posjeduje.

Msm, vidim ja brate da si ti sarkastičan sad i da se zayebaješ hahah, al većina ovdje nije, nego i dalje vode ovu raspravu i tjeraju nekog s foruma. S kojim pravom ba?
Stroj1946
Ne laprdaj
SAMO SARAJ'VO

123ado
Kontakt:

Post Postao/la 123ado » 24 sep 2020, 13:54

U zelji da premostim ovih 6-7 sati do utakmice dodjem da citam komentare u nadi da procitam nesto pozitivno pred mec sa Crnogorcima.
Citam debatu o ....
Ja sam postao navijacem FCS tako sto sam cuo pricu pred neku utakmicu o FCS. Mene tada nije privukla nikakva statistika vec strast i ljubav koju su emitovali tada iz moje perspektive veliki ljudi. Igrac kog neki pominju nije moj i ne zanima me. Uz svo postovanje. Meni su bitnija sjecanja na : Zukica i Suljagica, kada se na kosevu cinilo da smo upalili 10 000 baklji. Moji idoli su tada kao djecaku bili i: Repuh, Duro, Ihtijarevic....itd da ne nabrajam. Prica o reprezentaciji i ponosu. Mene je Hota ucinio sretnim kada je razmontirao kone na AFH. Da ne nabrajam. kao i sa C. Ronaldom, postujem statistike i uspjehe ali meni to nista ne znaci.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 sep 2020, 14:00

24 sep 2020, 13:40
25% su nam se sanse povecale kad su potvrdili da Pejovic moze igrat. Ne pamtim kad nam je samo jedan igrac dao ovaku stabilnost i sigurnost u igri. A uopst nije doveden s tolikim ocedkivanjima. Sam sebi je podigo ljestvicu za 5 nivoa gore.

Sve nase dobre i sigurne utakmice su krenule s njim..
Trebao nam je jedan igrač takvih karakteristika, to nam fali od Crepulje. Sreća pa je i Klub tražio nekog ko će doći spreman i onda samo uletiti u vatru. Momak prespreman, jak tehnički, jako dobro zna diktirati tempo (što je najvažnije), a uz to ima odličnu kretnju, odnosno ne libi se prilaziti po loptu i uzimati je od stopera. Zahtjevna pozicija, prezahtjevna, ali kad neko zna onda to izgleda kao šala.

Ovaj vezni red je nešto strašno, pršti od kvaliteta i raznovrsnosti. Protivnik se pogubi, ne znaju koga bi prije čuvali, a to je dobro jer nikad se ne zna koji od njih će napraviti neki ključan potez. To govorim za ovaj trojac Sušić-Pejović-Rahman.

Ovakvi igrači što dođu i što se od njih ništa ili nešto malo očekuje budu najbolji i najkorisniji. Imamo primjere u Tataru, Miličeviću, Stanojeviću, Adukoru, pa i Ahmetoviću, Velkoskom, evo sad Pejoviću itd.
Jeste da pretrpe serranciju po dolasku, jer raja voli one s napucanom biografijom, a onda se syebu. Čist i frišak primjer Luisa Ibaneza i transfera u Zrinjski, kao i Kukoča onomad.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 sep 2020, 14:15

Ma najbolja stvar kod u veznom redu sto ako nekog ne ide s klupe ti ulaze Djokanovic i uskoro Adukor. Pa svakom drugom timu u ligi bi bili medju 2 najvaznija igraca a kod nas klupa. Stvarno odlican vezni red
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 24 sep 2020, 14:17

Danas hrabro, zabit im brzo go i ganjati drugi go, kosto i igramo ovih utakmica. Protivnik nije lak a za 3. kolo nije ni neka zvijerka, mogu se i moraju se proći, GAZI !

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 sep 2020, 14:20

24 sep 2020, 14:15
Ma najbolja stvar kod u veznom redu sto ako nekog ne ide s klupe ti ulaze Djokanovic i uskoro Adukor. Pa svakom drugom timu u ligi bi bili medju 2 najvaznija igraca a kod nas klupa. Stvarno odlican vezni red
Ne samo u veznom redu, na svakoj poziciji imamo takve igrače. Nađi ekipu u ligi gdje Hebib, Dupovac, Hodžić, Jukić... ne bi bili prva postava. Samo smo malo tanki na poziciji špica, tu kad bismo imali boljeg od Mersudina...

Dobro, Hodžić možda i ne bi. Al evo, ako gledamo "konkurenciju", Cipetić i Ćorluka bolji sigurno. Za Blaževića i Stevanovića Hodžić je Cancelo lično. Ne znam eto taj Dujaković iz Borca, ne bih rekao da je aman bolji od Hodžića.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.