Ja sam rekao da je Spahic potencijal, nisam rekao da zasluzuje poziv u A reprezentaciji, to je bitna razlika. Ali potencijal jeste ako branis sa 23 godine u Kaiseslauternu, zato sto je to nivo nase lige. Ako je Kovacevic potencijal, onda je golman Kaiseslauterna isto. Nadam se da ce uspjeti da se dokaze u Kaiseslauternu i napreduje dalje. Pogledaj utakmce 2 ili 3 Bundeslige i viditi ces da je veci nivo nego BiHPL. Neka Tatar nesto pokaze u 2. Bundesligi, ne bi mogao igrati ni za Hansa Rostock.Harise je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:49Avdo Spahic brani u 3 ligu do nekle je branio u 4 ligi gdje se borio za ulazak ligi. U Kaiserslauternu je samo posto jedinica, jer su prodali prvog golmana i u tešku situaciju oni stoji. Pa jbg nemozeš uporedit naj talentovanog golmana naše lige sa golmana koji nece nidje od 3 lige stici. Mario Kvesic kvalitet za 2 Bundesligu je dokazo kada je prešao u 3 ligu kod Magdeburga koja je jedva ostala u ligi. Da je ostao u Aue i da je redovno standardan onda da.Tristan10 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 08:41Ti si taj koji je izgubljen jer neces da vidis cinjenice, a to je da je Kvesic igrao na vecem nivou takmicenja. 1. HNL i 2. Bundesliga su veci nivo nego 2. HNL i 1 BiHPL. Ne znam sta tu nije jasno. U normalnim drzavama se dokazes u domacoj ligi, napravis transfer, dokazes se u vecoj ligi, i zasluzis poziv.Denchi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 08:34
Kako je pokazao vise?
On nema kluba!!! A Tatar postaje reprezentativac!
Nema trofeja u karijeri! Nema ucinka na terenu!
Njegov ucinak od 60 tekmi Benjo odradi u 10 tekmi....ove sezone u 8....njegovu minutazu u dvije godine Benjo predje u jednoj sezoni....
Ti si decko izgubljen...
I za svi koji napadaju sarajevo zbog jednog nepismenog navijaca onda neznam dalje. Ja licno kao zeljin navijac, navijo bi više za Sarajevo u evropi i da osvajaju ligu nego Borac i Zrinjski koji nosi na svoj grb u BiH Šahonicu i Srpsku zastavu. Osim toga i to nisu puno od vas nazalost primetili. Igraju u Borac samo jedan Musliman i to je Sandzaklja sve ostalo su Srbe i malo Hrvate. U Zelji, Sarajevo, Tuzla City, Radnik sve ismiješano i ovako je to fino. Sto tice športske strane je Sarajevo jedini klub koji puno ulaga za naši juniori. U evropu imaju neku malu šancu ako prodju Budunost u evropu, ali ipak šancu za iskorak. Iskreno ja bi se stidio nazalost ako se Zrinjski plasira u Grupnu Fazu kao klub iz BiH koji nosi ime "Hrvatski Športski Klub" cjela evropa ce se nas nasmijati...
Benjamin Tatar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tatar
Cak i u 2.hnl je bio prvi strijelac lige, tad je pokazao da moze bolje, u Sarajevu otkad je dosao odlucuje tekme i odlicno igra u evropskim tekmama...
Nasuprot tome Kvesic nikad nigdje nije bio u kolu lige niti prvi asistent, strijelac ni bilo sto takvo....igrac za zaborav...nije vrijedan spomena...nema evropskog iskustva uopste....pro-pa-li-tet od 28.g. bez kluba....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Super, neka svoj kvalitet pokaze u 2. Njemackoj ligi, Belgiji, Holandiji. Neka pokaze nesto da vidimo taj kvalitet. Tatar je 3. razredni igrac koji ne moze da igra na tom nivou zato i igra u BiHPL.Denchi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:02Cak i u 2.hnl je bio prvi strijelac lige, tad je pokazao da moze bolje, u Sarajevu otkad je dosao odlucuje tekme i odlicno igra u evropskim tekmama...
Nasuprot tome Kvesic nikad nigdje nije bio u kolu lige niti prvi asistent, strijelac ni bilo sto takvo....igrac za zaborav...nije vrijedan spomena...nema evropskog iskustva uopste....pro-pa-li-tet od 28.g. bez kluba....
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 24 sep 2020, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko sezona brani u Kaisersaluternu?Tristan10 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:58Ja sam rekao da je Spahic potencijal, nisam rekao da zasluzuje poziv u A reprezentaciji, to je bitna razlika. Ali potencijal jeste ako branis sa 23 godine u Kaiseslauternu, zato sto je to nivo nase lige. Ako je Kovacevic potencijal, onda je golman Kaiseslauterna isto. Nadam se da ce uspjeti da se dokaze u Kaiseslauternu i napreduje dalje. Pogledaj utakmce 2 ili 3 Bundeslige i viditi ces da je veci nivo nego BiHPL. Neka Tatar nesto pokaze u 2. Bundesligi, ne bi mogao igrati ni za Hansa Rostock.
Kovacevic je nas Akademac i u klubu je dugo, na golu prvog tima je 3 sezone, prvi je golman svake mlade repke bio u koju je pozvan, nema boljeg mladog BH golmana trenutno...
Sta je Avdic uradio posebno u karijeri?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pozvan je u repku, ko je trebao da vidi vidio je...Tristan10 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:05Super, neka svoj kvalitet pokaze u 2. Njemackoj ligi, Belgiji, Holandiji. Neka pokaze nesto da vidimo taj kvalitet. Tatar je 3. razredni igrac koji ne moze da igra na tom nivou zato i igra u BiHPL.Denchi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:02Cak i u 2.hnl je bio prvi strijelac lige, tad je pokazao da moze bolje, u Sarajevu otkad je dosao odlucuje tekme i odlicno igra u evropskim tekmama...
2. Liga bilo koje drzave je ****, nikad ne igraju evropske tekme i tu ljudi idu zbog para a ne ambicija ili dokazivanja na igrackom nivou.....sigurno ako im je preko 20...
Nadam se da ce napraviti lijep transfer u klub u kojem ce redovno igrati pa ce i ostali onda se ukljuciti i reci da je dobar a ne jos jedan kloc jer je iz Bosne....jhebo te ljude
Kakve gluposti valjas. Znaci bolje je igrati za Sarajevo nego neki tim iz 2. Bundeslige. Da je tako, sto je onda Duljevic otisao? Ne nego je Duljevic otisao u 2. Bundesligu da bi mogao napredovati. Igraci dolaze u BiHPL da igraju, jer nemaju neke druge opcije. A pozvan je jer ga je Cviko gledao, lopov nad lopovima. Niko se ne pita ko je Cviku instalirao u reprezentaciju. Covjek nije nista napravio, da je neki kalibar trenirao bi nekoga u Belgiji a ne prodavati muda za bubrege po Sarajevu. A Tatar ce napraviti transfer da osigura svoju guzicu ko Saric.Denchi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:18Pozvan je u repku, ko je trebao da vidi vidio je...Tristan10 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:05Super, neka svoj kvalitet pokaze u 2. Njemackoj ligi, Belgiji, Holandiji. Neka pokaze nesto da vidimo taj kvalitet. Tatar je 3. razredni igrac koji ne moze da igra na tom nivou zato i igra u BiHPL.Denchi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:02
Cak i u 2.hnl je bio prvi strijelac lige, tad je pokazao da moze bolje, u Sarajevu otkad je dosao odlucuje tekme i odlicno igra u evropskim tekmama...
2. Liga bilo koje drzave je ****, nikad ne igraju evropske tekme i tu ljudi idu zbog para a ne ambicija ili dokazivanja na igrackom nivou.....sigurno ako im je preko 20...
Nadam se da ce napraviti lijep transfer u klub u kojem ce redovno igrati pa ce i ostali onda se ukljuciti i reci da je dobar a ne jos jedan kloc jer je iz Bosne....jhebo te ljude
Pa i Duljevic je otisao da uzima 20milja eura mjesecno umjesto 5...napredovao nije milimetra u igri, cak je nazadovao.....
Uvijek je bolje igrati i boriti se za titule i igrati evropu nego tavoriti u sredini lige bez ikakvih ciljeva osim da ne ispadnes... Jedino nije sa finansijskog aspekta naravno...
Hajde sad vec lupas fantazije, nijednog argumenta nisi iznio sve ti je tvoje misljenje....i to netacno vecinom...
Uvijek je bolje igrati i boriti se za titule i igrati evropu nego tavoriti u sredini lige bez ikakvih ciljeva osim da ne ispadnes... Jedino nije sa finansijskog aspekta naravno...
Hajde sad vec lupas fantazije, nijednog argumenta nisi iznio sve ti je tvoje misljenje....i to netacno vecinom...
Kako bolan mozes gluposti valjati. Pa puno bolje je igrati protiv Lyona, polufinaliste CL. Isto tako je puno bolje igrati 2. Bundesligu gdje je daleko veci nivo, puni stadioni. Ne budi smijesan. Ne mozes meni prodavati muda pod bubrege.Denchi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:33Pa i Duljevic je otisao da uzima 20milja eura mjesecno umjesto 5...napredovao nije milimetra u igri, cak je nazadovao.....
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 24 sep 2020, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko ljudi na birou .. podne radni dan..stranice i stranice se ispisaše
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bolje mu je da igra u Francuskoj sigurno....a drugoligasi ga ubjedjivali da ne valja za druge lige njemacke.....sto je glupost...druge lige su sranje tesko, treneri amateri, tek poceli pa izmisljaju glupiraju se, kladionice nerijetko uzmu maha pa se stima ko u belgiji i holandiji(prosle godine bila velika afera), to nijedan igrac koji hoce da uspije ne treba sebi raditi, bacene godine zivota....
Nisam napisao da nema muslimana nego samo jedan musliman, a nije iz BiH. Ti kontriraš bez veze jer sam cistu istinu napisao i tebi to krivo. Zrinjski je u vrijeme Jugoslavije ugašen zbog nacionalizma i danas nek igraju kod vas Muslimani kolko hoce klub se zove"Hrvatski Športski Klub". Vaši navijaci podrzavaju jendog ratnog zlocinca koji je ubio civile. Za vas cu navijati do Play-offa redi poene, ali ne zelim da udjete u Grupnu Fazu da osramotite našu drzavu! Borac takodje necu nikada navijati jer su navijaci gorji fašiste nego vaši! Sve u svemu ne zove se "Srpski Fudbalski Klub" nego "Fudbalski Klub". Ja licno niti mrzim Hrvata niti Srba, jer imam mnogi prijatelji iz Hrvatske tako i iz Srbije. Više sam obilazio Hrvatsku nego ti u tvom cijelu zivotu. Samo mrzim vakvi fašiste i nacionaliste koji ne cijenu drzavu u kojoj zivi. Dodji ti u Švedsku ili Njemacku naši nece mrziti drzavu koja njima sve dala!tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:29Gubiš se, pišeš da Borac nema muslimana u ekipi, pa onda da bi se stidio da Zrinjski uđe u grupe, a sad si izbacio njih i ubacio Siroki Brijeg. Nisi nacionalista, a navodiš kao argument kolko netko ima muslimana. Ja sam recimo morao otic na internet prije nego sam ti odgovorio da vidim kolko ih ima u Zrinjskom jer mi to apsolutno nista ne znaci.Harise je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:11Ne zove se Borac "Srpski Fudbalski Klub" ili Široki Brijeg "Hrvatski Nogometski Klub". Kada je bilo dan drzave BiH, vi ste skandadirali još dodatno ste dali podršku jednom ratnom zlocincu. Kada je Zeljo, Celik, Sarajevo i svi ostali klubovi dali podršku Naseru Oricu? Ja nemogu fašiste i nacionaliste podrzavati izvini nisam ja takav koji pljuva drzavu koja vama sve dala!tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:00Hej jadu jadni, žalim te kad gledaš koji tim ima kolko muslimana i po tom ih ocjenjujes. Evo ti Zrinjski ima nekolko muslimana, jel ti odma draži malo nego Borac ili kako to ide?
Mogu li te pitati odakle si? Takvo razmisljanje i način izražavanja ima samo dijaspora iz recimo Svedske koja BiH vidi samo na slici, ali će se redovno busat u prsa i "borit se" za Bosnu. Mozda se i varam, al takav utisak ostavljas
Ali uredu je sve, vidim da nisi s ovih prostora. Takvi su najgori. Malmo il neko manje mjesto?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da li je Benjamin Tatar bolji od Husein Balića?
Prema Huseinu sam bio jako kritičan, u par navrata sam ga gledao i nije mi se dopalo kako igra u posjedu.
Prema Huseinu sam bio jako kritičan, u par navrata sam ga gledao i nije mi se dopalo kako igra u posjedu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Ko drugi nego Benjamin Tatar!" 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Ta će Tatar
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
3 gola u Evropi, 6 u ligi u 10 utakmica.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kojoj Evropi? Koji su to klubovi. Budi objektivan i vidi rejting tih klubova? Ja samo kazem, vrijeme ce pokazati u kojoj ce ligi Tatar biti konstantan.
Druze kakve veze ima u kojoj ligi ce Tatar biti konstantan sa tim da li je zaslužio biti pozvan ovaj put?
-
- Kontakt:
Ja gledam da napanem temu, al bolje da sutimo heheh izgleda rodjaka krenulo ode transfer.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, AmirBvB, antisisoja1919, HariTz, invincible1921, Proximic, tuzlanskinacin, Zglavkar i 38 gostiju.