Distrakcija, kume! Neophodna za smanjenje pritiska i treme. Čitaj Sun Tsu Wu-a.fera je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:01Ma pusti se te price sta ti mislis jel bolji džeko, pape il salihamidžić ?
Meni je hasan najbolji
Je.bo utakmicu i sve de ti nama morto stavi anketu da rijesimo prvo najbitnije pitanje a to je edin džeko.
Ne znam jel tuzno il smijesno ovo vise a smeta vam kad neko kaze da je najgora tema na forumu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj Skoro, yebo te dan, zavadi lik pola ljudi na temi za i protiv Dzeke a klub nam igra jednu od najbitnijih tekmi. Jesi pravi strumf dedem'
Ma ima svaki caffe arenu. Vidi gdje bude najvise bordo dresovaTheNorthFace je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:10daleko, hoćel' se gdje lomit po SGAmca007 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:07Caffe Izlog ex Bulevar ChwilaTheNorthFace je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:05gdje se može večeras kvalitetno pogledati tekma od kafana u gradu, gdje će bit naše' raje?![]()
![]()
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ne može.

Pi*ka štrumfovska iz Breze zavađa pitare

Ovo govori mnogo vise o tebi nego sto i mozes zamisliti.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 sep 2020, 11:55Da te podržim potpisom, treba handrit ovu stoku koja konta da je provokacija običan potpis i spominjanje klase kakva je Džeko. Nevjerica..skoroalen je napisao/la: ↑24 sep 2020, 11:44Hodžić je igrao lijevog beka protiv Celtica, samo kažem...bodi123 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 11:42Šteta što Zrinjski nije ranije, oko petice pa da se ubije vrijeme do nas. Ovako će bit patnja dočekati, ako ništa Celtica ispratit poluvrijeme.
I ja sam razmišljao Đokanović ili Sušić, ali nekako kako god skontam grehota je Tinu ostaviti na klupi jer iza sebe ima desetine bitnih utakmica i jednim potezom može riješiti sve. Ubili bismo mu i samopouzdanje, a tek je počeo igrati i vraćati pravu formu. A Pejović je odličan trkački, nisu ni ovi Real da će nas tranzicijom uništit.
Najviše me brine lijevi bek, krila su im odlična i kao što reče kolega iznad traže igru 1 na 1 baš često. Salčina iz tog razloga ne bi ni pomišljao za startera, a i Pidro tek traži formu, nije da je pouzdan još uvijek ni blizu. Sva sreća imamo i Benju koji je odličan u defanzivnim zadacima.
Sve u svemu, ovo mi djeluje kao meč gdje će bit važnije koliko će raspoloženi biti ovi naprijed, jer Budućnost nema klase u odbrani, treba napasti i igrati za gol više.![]()
![]()
![]()
To i jeste provokacija i jasno je kao dan da jedna grupi a to namjerno radi samo da ovu temu unisti.
I boli vas to kad se nazove pravom rijecju provokacija.
Bio si mi OK i poprilično drag forumas ali ovo je neoprostivo, sretno.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- feniksptica
- Kontakt:
TReba ti vi shvatit da je repka i osjecaj kad igra repka nesto vrh sto jedan covjek moze dozivit. I Sarajevo se voli i svo to stoji al da budete takvi kakvi jest kad covjek postuje igraca repke nigdje veze. I to najboljeg igraca kapitena.
Yebite im milu majku veceras. Dva gola razlike glat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nema toga na svijetu sto mi moze probudit emocije kao Sarajevofeniksptica je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:09TReba ti vi shvatit da je repka i osjecaj kad igra repka nesto vrh sto jedan covjek moze dozivit. I Sarajevo se voli i svo to stoji al da budete takvi kakvi jest kad covjek postuje igraca repke nigdje veze. I to najboljeg igraca kapitena.
-
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:09TReba ti vi shvatit da je repka i osjecaj kad igra repka nesto vrh sto jedan covjek moze dozivit. I Sarajevo se voli i svo to stoji al da budete takvi kakvi jest kad covjek postuje igraca repke nigdje veze. I to najboljeg igraca kapitena.
Niko ih u Evropi nije dobio tri razlike. Je li dosao trenutak ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
@shofall
Pročitaš li ti sadržaj koji napišeš? Izgovoriš li naglas to što napišeš? Halo, jeste li vi normalni? Lik u ebeni POTPIS na svom accountu stavio ime igrača koji je klasa, koji je naš najbolji igrač, koji je toliko radosti donio ovoj naciji, bilo na terenu, bilo van njega. Čovjek je živa prezentacija naše zemlje. Šta vam nije po volji? To što je dijete Želje, pa eto kao sramota napisati da valja Edin?
Čuj provokacije.. Ustvari, i jesu provokacije i trpanje običnih maloumnika koji se pale za svaku idiotariju i glupost. Samo trpaj Škoro, levate koji još uvijek ne znaju za definiciju riječi 'sarkazam'.
Jedna grupa to radi da ovu temu uništi? Kakvo uništavanje, o čemu pričate svega vam?
Treba uvesti neki IQ test kod registracije na forum, ovo više nije ni smiješno nego tužno.
Super, bio drag, više nisam i svako dobro. Uzdravlje.
Još ove nonsense rasprave oko Papeta i Džeke ko je bolji, a igrali u totalno različitim periodima. Pape je najbolji za svoj, Džeko za svoj i gotovo. Isto porediti brazilskog Ronalda s Messijem.
Pročitaš li ti sadržaj koji napišeš? Izgovoriš li naglas to što napišeš? Halo, jeste li vi normalni? Lik u ebeni POTPIS na svom accountu stavio ime igrača koji je klasa, koji je naš najbolji igrač, koji je toliko radosti donio ovoj naciji, bilo na terenu, bilo van njega. Čovjek je živa prezentacija naše zemlje. Šta vam nije po volji? To što je dijete Želje, pa eto kao sramota napisati da valja Edin?
Čuj provokacije.. Ustvari, i jesu provokacije i trpanje običnih maloumnika koji se pale za svaku idiotariju i glupost. Samo trpaj Škoro, levate koji još uvijek ne znaju za definiciju riječi 'sarkazam'.
Jedna grupa to radi da ovu temu uništi? Kakvo uništavanje, o čemu pričate svega vam?

Treba uvesti neki IQ test kod registracije na forum, ovo više nije ni smiješno nego tužno.
Još ove nonsense rasprave oko Papeta i Džeke ko je bolji, a igrali u totalno različitim periodima. Pape je najbolji za svoj, Džeko za svoj i gotovo. Isto porediti brazilskog Ronalda s Messijem.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 24 sep 2020, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nisam ja kriv, ja nikog prvi nisam uvrijedio. Da podsjetim kad je ovo sve počelo, poslije pobjede u Tuzli napisao sam sarkastičan post u fazonu "Vinko out, Emir out", zbog onih likova koji su u augustu to pisali. Na to se nakačio @Red1946 i napisao mi "ti lafo sarkastičan, bolje da se nikad nisi ni vraćao na temu, stavi Džeku u potpis i idi na temu sa štrumfovima, i da znaš Kurdić je standardan u Pazaru". I poslije me dobrano navrijeđao, Mortem je premjestio post u Bordo chat. Evo taj post uvaženog akademskog građanina koji je odgojio sina - doktora nauka.
"Ovaj Brezanski kloc, umislio k'o i Usref da je bitnijih od RajvoSa, liječi komplekse koje mu Kurdić junior nabi sa đevojkom
I nije nikakav , kad mu junior ote đevojku...
Ima i za tebe koka, samo isti diplomu, varaju se seljanke iz i oko Breze na njih, još samo da pos'o nađeš i prvi si lipicaner...
I uzor ti je se tako oženio...
I jesam li ja kriv pa je on u guz.icu sprc'o tolike godine i ovako se nekom obraća? Još poteže neku priču Breza, ovo ono. Kao, da me ponizi jer sam ja iz Breze a on iz šeher Sarajeva, pa je on automatski level iznad. Za razliku od njega, @bordopoeta napiše sasvim kulturan post. U redu. čovjek me ne voli, ne mora me ni voljet, yebe mi se. Al je kulturan do Boga za razliku od ovog iznad. Navrijeđa me lik jer volim igrača kojeg on ne voli. Ovdje neki vole Hebiba a neki ne, neki vole Hareta, onaj navija za Napoli, ovdje su momka razapeli jer je imao nick "Sioux" pa je morao novi acc pravit, a nebrojeno puta je slikao dresove, dukserice, majice, pola fanshopa posjeduje.
Msm, vidim ja brate da si ti sarkastičan sad i da se zayebaješ hahah, al većina ovdje nije, nego i dalje vode ovu raspravu i tjeraju nekog s foruma. S kojim pravom ba?
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 24 sep 2020, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
AlfredNobel je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:21@shofall
Pesimista: ne moze gore od ovoga
- feniksptica
- Kontakt:
Imaju l djetici kakav forum da se malo iscita do utakmice
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nema brt, tražio sam i ja, na kraju sam išao na fb stranicu i čitao komentare. Poprilično su optimistični, što mi je drago.feniksptica je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:26Imaju l djetici kakav forum da se malo iscita do utakmice
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Nerealno preotimisticni, al dobro nisam ih gledo, mozda i imaju razloga. Nama je svejedno bili Nomadi Buducnost il Astana, ovo je krug gdje puno donosi i svaka bi utakmica bila tvrda i neizvjesna. Ocekujem isto ko protiv Bresta, neke gluposti da odluce
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Eh, repka... Samo za postojanja FKS, repka se dvaput mijenjala. Za Veležovog, triput.feniksptica je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:09TReba ti vi shvatit da je repka i osjecaj kad igra repka nesto vrh sto jedan covjek moze dozivit. I Sarajevo se voli i svo to stoji al da budete takvi kakvi jest kad covjek postuje igraca repke nigdje veze. I to najboljeg igraca kapitena.
Ono, jes', da me "Hej Slaveni" podizala, a sad ne znam ni šta nam je ni koja nam je himna. I birvaktile sam išao haman na svaku Sarajeva, a Jugoslavije nikad, pa ni kad igraju u Sarajevu - urijetko. Dođe ti Lulić, pa veli da jedu baklave i obilaze širu i užu rodbinu, yebo trening.
Za repku se navija, a Sarajevo se voli. Nikad ni za jednu repku, prošlu, sadšnju, ili biduću, neću osjećati ono što osjećam za FKS.
- Disperadun
- Kontakt:
Kovačević
Oremuš Dupovac Šerbečić Salčin
Pejović Sušić
Fanimo Rahmanović Tatar
Ahmetović
Vjerovatno je ovo prvih 11, jedino iznenadjenje može biti da Pidro zaigra umjesto Salčina zbog bolje defanzive ili da Đokanović počne ispred Sušića. Uostalom nije ni bitno, samo da pobjedimo. HAJDEEEE
Oremuš Dupovac Šerbečić Salčin
Pejović Sušić
Fanimo Rahmanović Tatar
Ahmetović
Vjerovatno je ovo prvih 11, jedino iznenadjenje može biti da Pidro zaigra umjesto Salčina zbog bolje defanzive ili da Đokanović počne ispred Sušića. Uostalom nije ni bitno, samo da pobjedimo. HAJDEEEE
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ma ta repka dođe više ko zanimacija za dijasporuVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:36Eh, repka... Samo za postojanja FKS, repka se dvaput mijenjala. Za Veležovog, triput.feniksptica je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:09TReba ti vi shvatit da je repka i osjecaj kad igra repka nesto vrh sto jedan covjek moze dozivit. I Sarajevo se voli i svo to stoji al da budete takvi kakvi jest kad covjek postuje igraca repke nigdje veze. I to najboljeg igraca kapitena.
Ono, jes', da me "Hej Slaveni" podizala, a sad ne znam ni šta nam je ni koja nam je himna. I birvaktile sam išao haman na svaku Sarajeva, a Jugoslavije nikad, pa ni kad igraju u Sarajevu - urijetko. Dođe ti Lulić, pa veli da jedu baklave i obilaze širu i užu rodbinu, yebo trening.
Za repku se navija, a Sarajevo se voli. Nikad ni za jednu repku, prošlu, sadšnju, ili biduću, neću osjećati ono što osjećam za FKS.

You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: MaroonWhite1946 i 19 gostiju.