FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako Bog da vcr da pobijedimo i pravac Josanica naplatne kucice, baljke, pjesma i docek 

- TheNorthFace
- Kontakt:
daleko, hoćel' se gdje lomit po SGAmca007 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:07Caffe Izlog ex Bulevar ChwilaTheNorthFace je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:05gdje se može večeras kvalitetno pogledati tekma od kafana u gradu, gdje će bit naše' raje?![]()

1946
Tatar dobio danas novu cijenu 

Moglo je i na devet stoja hahah, nakon veceras se prodaje za 1.5 mil e
Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
robertkosar je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:03
Pogotovo kad Borotu posla na Trebevic na planinarenje![]()
Nek mi oproste ovi mladji. Je li to ona utakmica po kisi , ala Orebro i na onaj gol prema jugu? Tri puta ga bacao Pape , a Hatunic stoji i gleda. Borota proklizao do istoka , a poslije treceg puta Hatunic potrca a Pape ga zavali laganini

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Burence, Marindvor. Sve pitar do pitara, vatra živa. Roštilj, pivara... Sve šareno poput ćilima...TheNorthFace je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:10daleko, hoćel' se gdje lomit po SGAmca007 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:07Caffe Izlog ex Bulevar ChwilaTheNorthFace je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:05gdje se može večeras kvalitetno pogledati tekma od kafana u gradu, gdje će bit naše' raje?![]()
![]()
Mene uvdje, bogufala, niko ne zna. I tako treba i da ostane.
A lizanje ti je, burazeru, ko supa prije ručka. More i bez nje, ali je nekompletno.
Evo ti jedan vic na tu temu:
Liže Mujo Fatu i uleti mu jezik u anus.
- Šta to radiš, Mujo?!
- Izvini, Fato, lapsus lingue!
Izgleda Vladan upitan...
-
- Kontakt:
Džeko je veći. Ima preko 1.90. Pape oko 1.78,2.
-
- Kontakt:
Ma koga ti nazivaš stokom HAJVANU! Jeli neko nekoga ovdje uvrijedio, dok ti ne dođe? Možeš li skontati da nije vrijeđanje iznošenje svog mišljenja i argumenata za nešto za i protiv, pa paneAlfredNobel je napisao/la: ↑24 sep 2020, 11:55Da te podržim potpisom, treba handrit ovu stoku koja konta da je provokacija običan potpis i spominjanje klase kakva je Džeko. Nevjerica..skoroalen je napisao/la: ↑24 sep 2020, 11:44Hodžić je igrao lijevog beka protiv Celtica, samo kažem...bodi123 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 11:42Šteta što Zrinjski nije ranije, oko petice pa da se ubije vrijeme do nas. Ovako će bit patnja dočekati, ako ništa Celtica ispratit poluvrijeme.
I ja sam razmišljao Đokanović ili Sušić, ali nekako kako god skontam grehota je Tinu ostaviti na klupi jer iza sebe ima desetine bitnih utakmica i jednim potezom može riješiti sve. Ubili bismo mu i samopouzdanje, a tek je počeo igrati i vraćati pravu formu. A Pejović je odličan trkački, nisu ni ovi Real da će nas tranzicijom uništit.
Najviše me brine lijevi bek, krila su im odlična i kao što reče kolega iznad traže igru 1 na 1 baš često. Salčina iz tog razloga ne bi ni pomišljao za startera, a i Pidro tek traži formu, nije da je pouzdan još uvijek ni blizu. Sva sreća imamo i Benju koji je odličan u defanzivnim zadacima.
Sve u svemu, ovo mi djeluje kao meč gdje će bit važnije koliko će raspoloženi biti ovi naprijed, jer Budućnost nema klase u odbrani, treba napasti i igrati za gol više.![]()
![]()
![]()

Hajmo o Dzeki 7 sati pred utakmicu sezone 

Aj prestanite ba. Danas tekma a vi se još uvijek prepirete oko toga.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- feniksptica
- Kontakt:
Al Pape je siri, nadoknadi to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
i puno bolji tehnicarfeniksptica je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:34Al Pape je siri, nadoknadi to
You are someone else I am still right here
Šta mislite o sastavu, ja očekujem isti kao protiv Slobode, možda samo na golu Vladan mjesto Džafića...
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
Ma i sam se sebi divim, vjeruj mi, ali toliko su me ove stvari nanervirale, jednostavno ne mogu osaburati, iako tek dođoh iz Poreča gdje sam imao i štetu u jednom apartmanu (ne puno veliku) i dobro se potrudio da je saniram, moradoh odgovoriti na ove gluposti i neznanja. A za Vahidina, Kelija veliki respekt, kao i za sve naše igrače koji su ostavili neki trag u našem klubu.Samozdravlje je napisao/la: ↑24 sep 2020, 11:59bordopoeta je napisao/la: ↑24 sep 2020, 11:32
Selam za tebe stari virtualni prijatelju. Da ne miješamo jabuke i kruške! Ne raspravljam se ja ko je bolji, iskreno, to mi je šega jer se zna ko je jedan a ko drugi, niti mi pada na pamet da naturam svoje mišlenje. Ja samo navodim da je Pape proglašen najboljim kada se to biralo, a sve pod pokroviteljstvom FS i od strane kompetentnih ljudi, kao što su se birali najbolji i u ostalim državama nastalim raspadom SFRJ. I sada dođe neko i kaže: ma, yebo to, puj pike ne važi, najbolji je XY. Pa ko si, jarane?.Možeš ti misliti, kao VENAMA, da je najbolji neko treći, ili ti za našeg Spencera, ali džaba jarane, krovna kuća našeg fudbala je rekla svoje i to je zvanično, a Ligate, Hadžići (novinar) i Ahmetovići (novinar) mogu da ga glabaju. Ne odnosi se ni na jednog forumašaLP![]()
Mozda grijesim, ali ta anketa je bila za 20 stoljece. Kad bude anketa za 21 stoljece svi cemo glasati za![]()
![]()
![]()
![]()
Selam i Tebi pitarska gromado. Zadivljujes me odakle Ti energija da se sa njima nadmudrujes. Pusti omladinu, namazani su ti mangupi.
PS. Jeste Safet Pape Susic najbolji igrac 20 stoljeca u BiH, to je fakat, ali najdrazi poslije rahmetli Haseta je Vahidin iskljucivo sto se vodio ljubavlju, a ne materijalnim. Dobro i Pape je otisao vani sa 27-28. Ovo za Vahidina pitaj @robertakosara![]()
Naravno veliki respect prema liku i djelu Zelimira Keli Vidovicu.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, iliyaa8, napoleon72, rimljanin90, Tatamata1946 i 59 gostiju.