FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ajde samo zabij goooo pa da plane Bilino i da grmiii sampiooon je Saraj’vooooo!!!!
12. igrač kluba iz Titove 38b
Bez prognoza i euforije, kad god sam bio u tom stanju nas su levati tuknuli..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sretno Vinko
Emocuje su zajeb...stvar
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
PO prolaz 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sarajevo meč protiv Budućnosti, iz već nabrojanih razloga, ali i zbog činjenice da Pejović i Adukor imaju pravo nastupa, dočekuje u izuzetno idiličnoj situaciji, noseći epitet apsolutnog najjačeg tima u državi, a posebno zbog sjajne forme koju su od početka sezone do danas podigli na jedan puno viši nivo.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Nije dobila otkaz cura, niti će dobiti. Kakva je to šuplja majke vam.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 sep 2020, 01:29Ako je istina da je dobila otkaz radi poruka i nekog totalno nebitnog statusa i fotke, onda ja ne znam. Šta vam smeta, neka piše i stavlja šta hoće, ima pravo na to. Čime se raja zamara, ja sebi ne mogu da dođem, kako se nekom da odvojiti i sekund vremena za slanje poruka djevojci i ovom kafiću. Svašta..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pročitaj prve tri riječi.Benkara21 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 07:51Nije dobila otkaz cura, niti će dobiti. Kakva je to šuplja majke vam.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 sep 2020, 01:29Ako je istina da je dobila otkaz radi poruka i nekog totalno nebitnog statusa i fotke, onda ja ne znam. Šta vam smeta, neka piše i stavlja šta hoće, ima pravo na to. Čime se raja zamara, ja sebi ne mogu da dođem, kako se nekom da odvojiti i sekund vremena za slanje poruka djevojci i ovom kafiću. Svašta..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Vidio sam gore neko je pisao, komentari na tu temu. Pa da se ne citira svako pojedinačno.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 sep 2020, 07:54Pročitaj prve tri riječi.Benkara21 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 07:51Nije dobila otkaz cura, niti će dobiti. Kakva je to šuplja majke vam.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 sep 2020, 01:29Ako je istina da je dobila otkaz radi poruka i nekog totalno nebitnog statusa i fotke, onda ja ne znam. Šta vam smeta, neka piše i stavlja šta hoće, ima pravo na to. Čime se raja zamara, ja sebi ne mogu da dođem, kako se nekom da odvojiti i sekund vremena za slanje poruka djevojci i ovom kafiću. Svašta..
Večeras 5:1
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- JavierBosnia
- Kontakt:
A jest mi drago sto ces muda gristi svaki put kad me vidis da pisem, a potpis stoji kako stoji. I svaki put cu samo dodavati stavku više u opisu.
Voli bolan i navijaj za klub za koji smo svi ovdje dosli, ti nasao mene yebavat, de ba skakući malo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- JavierBosnia
- Kontakt:
Potrudio si se, nema šta. Ali i dalje je Edin za mene Bog za sve te nabrojane. Bas me briga sta neko o tome mislio. Respekt za sve nabrojane, ali zna se ko je za mene broj jedan! Dzaba se truditePitar6785 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 05:02Stvarno nemam nista orotiv Dzeka, al navijac FK SARAJEVO da stavi u podpis njegovo prezime a toliko drugi imena koja su mnogo bitnija od dzeka i mnogo vaznija za nas klub. Kao nista drugo se nema stavit
Kulin ban
Trbtko kod tromanica
Alija izetbegovic
Hade
Keli
Safet Susic
Pasic
Vahidin
Dzemal bjedic
Nanic
Safet zajko
Mesa Selimovic
Kemal Monten
VEDAD IBISEVIC
Al ne dzeko je bitan samo.. i da je dzeko MESSI samo sto je iz zelje nebi se to trebalo stavljat
Po toj logici mozemo i ivana osima i njegovog sina pospisivat
Cista provokacija
Mislim SKORO je skroz dobar tip respekt al ovo je privojacija ipak si ti magistar inzinjerstva bar znas toliko da to nije ok
Buducnost mora pasti!

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja da sam joj sef otpustio bih je odmah. Nebitan status i fotka nije sto govori reakcija. Neku skupinu potencijalnih mozda i trenutnih potrosača ili korisnika usluga je direktno uvrijedila i isprovocirala. Sto se odrazilo drasicno na unistavanje poslovne fb stranice. Unistila je dio marketinga koji je neko gradio godinama.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 sep 2020, 01:29Ako je istina da je dobila otkaz radi poruka i nekog totalno nebitnog statusa i fotke, onda ja ne znam. Šta vam smeta, neka piše i stavlja šta hoće, ima pravo na to. Čime se raja zamara, ja sebi ne mogu da dođem, kako se nekom da odvojiti i sekund vremena za slanje poruka djevojci i ovom kafiću. Svašta..
Meni licno ne smeta, niti sam se osvrtao na to, vise smijao reakciji, nego kazem stvari kakve jesu iz poslovnog ugla. Da ima pravo na to? Ima, u privatnom dijelu zivota, kad nije na radnom mjestu i uniformi. Isto kao sto i policajac smije pusiti negdje na pauzi ili van radnog mjesta ima pravo, ali dok radi nema.
Po njenim slikama i ranijim postovima se da zakljuciti da nije nesto previse inteligentna, a svaka skola se placa..
Dobro jutro danas igra Rajvosaa
Ima jedna tuka u Parlamentu BiH i za nju je Dodik BogJavierBosnia je napisao/la: ↑24 sep 2020, 08:01Potrudio si se, nema šta. Ali i dalje je Edin za mene Bog za sve te nabrojane. Bas me briga sta neko o tome mislio. Respekt za sve nabrojane, ali zna se ko je za mene broj jedan! Dzaba se truditePitar6785 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 05:02Stvarno nemam nista orotiv Dzeka, al navijac FK SARAJEVO da stavi u podpis njegovo prezime a toliko drugi imena koja su mnogo bitnija od dzeka i mnogo vaznija za nas klub. Kao nista drugo se nema stavit
Kulin ban
Trbtko kod tromanica
Alija izetbegovic
Hade
Keli
Safet Susic
Pasic
Vahidin
Dzemal bjedic
Nanic
Safet zajko
Mesa Selimovic
Kemal Monten
VEDAD IBISEVIC
Al ne dzeko je bitan samo.. i da je dzeko MESSI samo sto je iz zelje nebi se to trebalo stavljat
Po toj logici mozemo i ivana osima i njegovog sina pospisivat
Cista provokacija
Mislim SKORO je skroz dobar tip respekt al ovo je privojacija ipak si ti magistar inzinjerstva bar znas toliko da to nije ok
Buducnost mora pasti!![]()
A vala nigdje veze da dobije otkaz,jbt zivot kako je danas tesko naci posao..ipak se nadam da nije istina ba,jbt glupa je ispala,glupo se zezala ali ta otkaza ma dajte ljudi ne serite ...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kako će se Budućnost braniti danas, to je čudo jedno.
4-4-2 će igrati, sa 5-4-1 kombinacijom. Valja to razbit brate dragi, pa da je i Famos.
4-4-2 će igrati, sa 5-4-1 kombinacijom. Valja to razbit brate dragi, pa da je i Famos.
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Koliko je Adukor spreman uopste znamo da nije odavno igraoHztesanj je napisao/la: ↑24 sep 2020, 07:22Sarajevo meč protiv Budućnosti, iz već nabrojanih razloga, ali i zbog činjenice da Pejović i Adukor imaju pravo nastupa, dočekuje u izuzetno idiličnoj situaciji, noseći epitet apsolutnog najjačeg tima u državi, a posebno zbog sjajne forme koju su od početka sezone do danas podigli na jedan puno viši nivo.
Ljudi ga nisu gledali, pa je razumljivo da su im bolji oni koje su gledali, sve je to subjektivno.JavierBosnia je napisao/la: ↑23 sep 2020, 22:52I dalje ne razumijes. Neko nekoga birao, neki žiri, da se izabere najbolji svih vremena. Potpuno neutemeljeno, to se iz godine u godinu moze mjenjati. Ti sad sto je neko nekog izabrao prije 10-15-20 godina neki novinari, neki igrači, treneri. Boze sacuvaj momak.bordopoeta je napisao/la: ↑23 sep 2020, 22:45
Čuj ko ga je proglasio! E, baš ne mogu da osaburam kad pročitam takvu glupost. Koliko ti imaš godina, ili si priglup rođenjem? Znaš li ti kako se biraju najbolji u pojedinim granama sporta? Ko je rah. Kinđeta proglasio najboljim sportistom bh svih vremena? Sigurno ga nisu proglasili stručnjaci sa ovog foruma, nego su to uradili kompetentni fudbalski radnici (odnosi se na Papeta) treneri bivši i tadašnji, eminentni bivši i tadašnji fudbaleri, eminentni fudbalski radnici i sportski novinari, koje je neko angažovao da se izabere najbolji fudbaler bh svih vremena, pa je tako Pape zauzeo 1. mjesto, rah. Hase 2. a I. Osim 3.
Pa, jadan ne bio, ne ganja se Hlopta na ovim prostorima tek od 96-te.
SVANI ZORO!!!
Ja postujem, volim i ja Papeta mozda kao sto i ti volis Dzeku. Tebi Pape broj jedan, Deko dva, a meni obrnuto.
Joj lika majke mi. De se saberi, ja tebi nigdje ne govorim nije Pape najbolji nego Dzeko.
Tvoje misljenje je tvoje, moje je moje i to je to. To sto je neko nekad birao okači mačku o rep, birali su i navijači ove godine najboljeg pa su izabrali Edina, jel to relevantno? Nije. Isto kao sto nije ni tvoje. Aman covjeka
Nezaboravno: NE SAM SAFETE

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Bordo10, budzak, Burberry46, Dadox, ErosViverosViv, InatSilniBosanski, johntravolta123, Kaunas, keli, Napapijri, PapakIzSa, riki46, Vanja8 i 110 gostiju.