@ poeta, zalud je trošiti riječi na one koji nešto ne razumiju, vjerojatno iz razloga, što su propustili neke životne etape, i umjesto da je škola prošla kroz njih, oni su prošli kroz školu ne napredujući u joj...bordopoeta je napisao/la: ↑23 sep 2020, 22:16Možda je gospodin tamo odakle ste šljegli i gdje vadite rodne listove, a to najbolje pokazuješ nivoom svoje komunikacije, ipak pa pak ostaje pa pak, ma koliko dugo živio u ovom šeheru.JavierBosnia je napisao/la: ↑23 sep 2020, 21:47Nisam vidio jer ne znas koristiti forum, citiras sto treba i ne treba i to se izgubi. Moras uzeti neke casove oko tehnologije.bordopoeta je napisao/la: ↑23 sep 2020, 21:38
P.S. Ne odgovori ti meni jel* te stid za ono "može mi popussiti u WC-u". Kako bi ti bilo da to neko kaže tvom ocu. (Moj sin ima 42 g. pa zbog toga ovo poređenje).
Jel me stid? Cega deda. Pa ja sam odgovorio ma "prijetnju" gdje ti imas obicaj vodit likove u WC da ih tučeš.. u tom smislu je jedan forumas rekao, a ja sam se nadovezao na tu tvrdnju da me tamo mozes odvesr jedino da mi ga dudlas, a ne da me udaras.
To je njegova opaska, na sta sam se ja nadocezao, a nisam upoznat ni ko si ni sta si, ni jesil kome vec prijetio.
Moj otac je gospodin covjek i ne raspravlja se ko je bolji igrac nego postuje i uvazava svacije misljenje. Takvom gospodinu nema niko nista prigovoriti, a vi niste taj nivo ipak.
Prođi me se, molim te, ubuduće!!!
Nije majka Muju ružila što se kockao, nego sto se vadio...
@JB da imalo imaš pameti na te konstatacije o WC bi prešao, jer to nije nimalo ni lijepo ni pametno što pišeš. Ljudi idu u WC iz raznih razloga, a ponajmanje da "dudlaju" i to najviše govori o tvom vaspitanju i , možda, nažalost i o ocu ako je učestvovao u vašem bajnom vaspitanju..
Glupo je uopće imati konverzaciju sa takvom osobom, i jesi samo za žaljenja..
A moderatora molim da svakog ko stalja Džeka ili bilo kojeg drugog štrumfa u afirmativnom pogledu, preseli na pdf ŽeljA..., ma koliko se predstavljo kao navijač FKs