Ide jedan zgoditak sutra
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑23 sep 2020, 22:55Samo da znate da ce vas Dzubur sutra prozvati za ovo.Ne bih se ja zahebavo.
cestitke mali i da ti robija sto bezbolnije prodje
Zato smo i popusili od Krupe. Karic analizirao Azot umjesto Krupe.
Pronasli smo recept. Bunker vise nije nerjesiva enigma.
Hahahahahahaha,reću ti ja,pa sam Badžak je dao više svojih para(bespovratnih)nego svi dezerteri skupa,a da ti ne govorim za konstrukciju istočne tribine kojs će biti dovjeka,kud ćeš veću referencu.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑23 sep 2020, 22:45Navedi jednu stavku,da su ovi koje braniš,uradili za dobro Zelje.Samo jednu.A masu su stvari uradili na štetu Zelje i ti nekog ubjedjuješ da bi ti isti nešto uradili odlicno za klub i njegovu buducnost.Crna nam je buducnost sa njima i zbog toga je bolje veceras nego sutra da se noge hvataju.Svi.iguita je napisao/la: ↑23 sep 2020, 22:36Ma istina je to sto pises,i neka novih ljudi ovih koje si naveo, al druze etiketirati upravu bez osnova da su lopovi ne ide.Ovaj administrator kaze tek Amar kad ode raja ce biti za prodaju.Halo ko si bolan ti, koje ti referense imas da to pises na forumu kao neki qurcev administrator.I kad dodju ovi ljudi koje navodis i oni ce biti brzo etiketirani od ovih neostvarenih gmizavaca. Pa vidi kako se sprdaju sa klubom oko tekme sutra.Ovim klosarima da neko podnosi racune i objasnjava im. Plan postoji i ponuda za pomocni postoji.I sve je odlicno za klub i za buducnost.Vjeruj da je tako.
Trenutno korisnika/ca: Strumfinho, voltron30 i 39 gostiju.