FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Draško Božović neće igrati protiv Sarajeva zbog suspenzije od pet utakmica koju je zaradio zbog crvenog kartona protiv Zorye.
Božović je iskusan veznjak koji je prošle godine izabran za najboljeg fudbalera Prve lige Crne Gore, ali njegov izostanak ne bi trebao biti razlog da Sarajevo olako shvati duel protiv Budućnosti.
Naime, njegova zamjena u duelu protiv Astane, Vasilije Terzić, odlučio je meč pogotkom u prvom poluvremenu, te je tako pokazao da se na njega može ozbiljno računati.
Božović je iskusan veznjak koji je prošle godine izabran za najboljeg fudbalera Prve lige Crne Gore, ali njegov izostanak ne bi trebao biti razlog da Sarajevo olako shvati duel protiv Budućnosti.
Naime, njegova zamjena u duelu protiv Astane, Vasilije Terzić, odlučio je meč pogotkom u prvom poluvremenu, te je tako pokazao da se na njega može ozbiljno računati.
12. igrač kluba iz Titove 38b
- ElCartel11
- Kontakt:
Protiv Astane je Buducnost vrsila visok pritisak i upravo zbog toga su poremitili Astani igru, zabili gol i ovi se nisu mogli sastaviti posle.
Nadam se, da je Vinko sredio neki recept za taj njihov visok presing, da u par poteza dodjemo do njihovog gola i zavrsimo pricu
Nadam se, da je Vinko sredio neki recept za taj njihov visok presing, da u par poteza dodjemo do njihovog gola i zavrsimo pricu

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Hahahahahah jesu zatrpali stranicu only one catering hahahahah ubise na komentarima
-
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hajd sto ovu objavu gdje su se izvinjavali nego i objave iz avgusta hahahaha
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Imas li Kur'an i dres Sarajeva ako nemas onda si strumfskoroalen je napisao/la: ↑23 sep 2020, 21:13Eto ti ćeš odredit ko smije pisat gdje a ko ne smije. Jesi l' slavio golove protiv Francuske u Parizu, protiv Grčke u Zenici, gol na Mundijalu za vodstvo protiv Irana i brojne druge golove? Ako nisi, onda imaš pravo da nekog tjeraš s teme i laprdaš. A qrac moj nisi slavio.
7 1 2 1 0
stb je napisao/la: ↑23 sep 2020, 23:21Imas li Kur'an i dres Sarajeva ako nemas onda si strumfskoroalen je napisao/la: ↑23 sep 2020, 21:13Eto ti ćeš odredit ko smije pisat gdje a ko ne smije. Jesi l' slavio golove protiv Francuske u Parizu, protiv Grčke u Zenici, gol na Mundijalu za vodstvo protiv Irana i brojne druge golove? Ako nisi, onda imaš pravo da nekog tjeraš s teme i laprdaš. A qrac moj nisi slavio.

Imam oboje.

Vidi ti potpisa, haj' razligu s teme.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nemam fb, ali svaka cast svakome ko je dao losu ocjenu

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
A kakva tuka tito dragi..
skoroalen je napisao/la: ↑23 sep 2020, 23:24stb je napisao/la: ↑23 sep 2020, 23:21Imas li Kur'an i dres Sarajeva ako nemas onda si strumfskoroalen je napisao/la: ↑23 sep 2020, 21:13Eto ti ćeš odredit ko smije pisat gdje a ko ne smije. Jesi l' slavio golove protiv Francuske u Parizu, protiv Grčke u Zenici, gol na Mundijalu za vodstvo protiv Irana i brojne druge golove? Ako nisi, onda imaš pravo da nekog tjeraš s teme i laprdaš. A qrac moj nisi slavio.![]()
![]()
![]()
![]()
Imam oboje.![]()
Vidi ti potpisa, haj' razligu s teme.![]()
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Ubili ih nogama. Kaze neki brat "Dozivio sam gnusne psovke od konobarice samo jer sam trazio casu vode" 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joooj sad kad vam se pitari navale na kosti, neće vam biti dobro. Neće vas ni Zem Zem voda oprati mog mi dede

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hahahahahah.... Znao sam svega mi da će naklatiti... Haos komentarima 

Imam bordo dres, nemam Kur'an. Nisu mi ni Pape ni Džeko najbolji BH igrači svih vremena, nego Salihamidžić. Volio bih da Sarajevo 10x zaredom osvoji titulu, nego Sloboda jednom. A "najvolio" bih da sura pobijedimo Budućnost.
Opraste na ruke, sa infantilnom pričom.
Bar omekšivač stavite.
Opraste na ruke, sa infantilnom pričom.
Bar omekšivač stavite.