FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hocemol i nocas sanjat Play Off?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dobra nam taktika hahaha
Ko zna, nije ni Celtic sto je nekad bio

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meni ce sutra poslije utakmice pravo da se Riga
, nadam se
Yebo vas Celtic

Yebo vas Celtic

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Šteta što Milicevic nije spreman za sutra.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma zasuti su porukama ne mogu sebi doći.

Idite na njihovu fb stranicu plač.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 sep 2020, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Dajjj gooooooo
-
- Kontakt:
Čuj ko ga je proglasio! E, baš ne mogu da osaburam kad pročitam takvu glupost. Koliko ti imaš godina, ili si priglup rođenjem? Znaš li ti kako se biraju najbolji u pojedinim granama sporta? Ko je rah. Kinđeta proglasio najboljim sportistom bh svih vremena? Sigurno ga nisu proglasili stručnjaci sa ovog foruma, nego su to uradili kompetentni fudbalski radnici (odnosi se na Papeta) treneri bivši i tadašnji, eminentni bivši i tadašnji fudbaleri, eminentni fudbalski radnici i sportski novinari, koje je neko angažovao da se izabere najbolji fudbaler bh svih vremena, pa je tako Pape zauzeo 1. mjesto, rah. Hase 2. a I. Osim 3.JavierBosnia je napisao/la: ↑23 sep 2020, 22:05Proglasili ga fudbaleriShofaII je napisao/la: ↑23 sep 2020, 21:56
Proglasili ga fudbaleri i stariji i mladi od njega, ne znam imena al vjerujem da se moze naci to negdje koji su.
Ne mrzim ja Dzeku daleko od toga. Drag mi je kao gradjanin moje drzave koji predstavlja moju drzavu. Poprilično je patriota i svaka mu cast na tome.
Ali zna se gdje pripada u klupskom fudbalu i tu se prica zavrsava.
Promjenit cete vi misljenje u buducnosti samo polahko.![]()
![]()
Relevantno kao sto onaj kaze da su Grbavicu proglasili najperspektivnijim stadionom. Ne razumije uopste na sta se odnosi...
Ne, necu promjeniti. Mozda te boli ali je tako. Pape najbolji igrač FK Sarajevo i drugi najbolji igrac BiH poslije Edina, po mom misljenju. Neko misli suprotno, sto ima pravo i uvazavam to. Nauci se postovati tudja misljenja i stavove.![]()
Pa, jadan ne bio, ne ganja se Hlopta na ovim prostorima tek od 96-te.
SVANI ZORO!!!
"a pred navijačima Sarajeva je još jedna besana noć, ne zato što je Sarajevo u nekim problemima ili zato što je loše, već naprotiv, što čitava država u zraku to može da osjeti. Bordo klub je blizu i ima kvalitet da izbori grupnu fazu evropskih takmičenja."
12. igrač kluba iz Titove 38b
Citirat cu te sutra

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- JavierBosnia
- Kontakt:
I dalje ne razumijes. Neko nekoga birao, neki žiri, da se izabere najbolji svih vremena. Potpuno neutemeljeno, to se iz godine u godinu moze mjenjati. Ti sad sto je neko nekog izabrao prije 10-15-20 godina neki novinari, neki igrači, treneri. Boze sacuvaj momak.bordopoeta je napisao/la: ↑23 sep 2020, 22:45
Čuj ko ga je proglasio! E, baš ne mogu da osaburam kad pročitam takvu glupost. Koliko ti imaš godina, ili si priglup rođenjem? Znaš li ti kako se biraju najbolji u pojedinim granama sporta? Ko je rah. Kinđeta proglasio najboljim sportistom bh svih vremena? Sigurno ga nisu proglasili stručnjaci sa ovog foruma, nego su to uradili kompetentni fudbalski radnici (odnosi se na Papeta) treneri bivši i tadašnji, eminentni bivši i tadašnji fudbaleri, eminentni fudbalski radnici i sportski novinari, koje je neko angažovao da se izabere najbolji fudbaler bh svih vremena, pa je tako Pape zauzeo 1. mjesto, rah. Hase 2. a I. Osim 3.
Pa, jadan ne bio, ne ganja se Hlopta na ovim prostorima tek od 96-te.
SVANI ZORO!!!
Ja postujem, volim i ja Papeta mozda kao sto i ti volis Dzeku. Tebi Pape broj jedan, Deko dva, a meni obrnuto.
Joj lika majke mi. De se saberi, ja tebi nigdje ne govorim nije Pape najbolji nego Dzeko.
Tvoje misljenje je tvoje, moje je moje i to je to. To sto je neko nekad birao okači mačku o rep, birali su i navijači ove godine najboljeg pa su izabrali Edina, jel to relevantno? Nije. Isto kao sto nije ni tvoje. Aman covjeka
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 5 gostiju.