hahaahahahha tako nekakoLloriS je napisao/la: ↑23 sep 2020, 16:08Da nije Dusko Krtola iz serije vratice se rode ,ko je gledao zna na koga mislimInatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 sep 2020, 13:37Pidro jako daleko od takmicarske forme, Salcin po prirodi vezni fudbaler krpao tu poziciju, desni bek im je Dusko Krtolai tu poziciju pokriva mirko oremis po prirodi centralni a u Izraelu ne rijetko i zadnji vezni
![]()
![]()
malo sale naravno
![]()
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ko vodi onu stranicu na fb Prva liga. Sevap bi bilo organizovati se i kolektivno prijaviti da je facbook ukine
To radi namjerno samo da provicira i uziva u tome ne treba obracati paznju to je amatersko huskacka stranica
Pa hajmo ga pijavljivati da je ugase
Kako ćemo je prijaviti, to nam je glavni izvor informacija
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nemojte ga prijavljivati jer onda ne bi znao ni ko nam je trener kamol sta drugo
Nuhanović u Gosku...
-
nebeskasila
- Kontakt:
U21 vezni, bas nam i treba takav ali jbgnebeskasila je napisao/la: ↑23 sep 2020, 21:21Nez sto ce tamo iz Goska bjezi ko mozw ali sig kod nas nema mjesta
Ofanzivni vezni, nama vise treba centralni
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
"Pratim naravno reprezentaciju. Više pratim šta se dešava u Jedinstvu. Bio sam u klubu u taj sjajan period ne tako davno, zaista je bilo fino. Šteta što se desilo šta se desilo, no ljudi su tako željeli".
Pamti pune tribine, navijačku pjesmu pod Borićima i nogometnu euforiju koja je tresla grad na Uni.
"Uh... To je bilo predivno. Opušteno se radilo, imali smo sjajnu ekipu i da su nas pustili tu polusezonu da se pripremimo na zimu i dovedemo dva igrača mi bismo bili ispred Veleža. Sigurno".
Armin Alagić ima čitav text na sportsport.
Pamti pune tribine, navijačku pjesmu pod Borićima i nogometnu euforiju koja je tresla grad na Uni.
"Uh... To je bilo predivno. Opušteno se radilo, imali smo sjajnu ekipu i da su nas pustili tu polusezonu da se pripremimo na zimu i dovedemo dva igrača mi bismo bili ispred Veleža. Sigurno".
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma bih qurac pa izgubili smo oda njih kuci, taj Velez uz par promjena igra PL bez problema sa istom ekipom, ne da mi se vracati na tu sezonu, guraj dalje
p.s to ti je jarane doksin intervju kakav Alagic i golmani
p.s to ti je jarane doksin intervju kakav Alagic i golmani
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ma.ne bi bili ispred Veleza, to su gluposti.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
steta sto mali Nuhanovic ne dode kod nas, izgleda mu je cilj cijelu karijeru u Prvoj Ligi provesti
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
nebeskasila
- Kontakt:
Iceplayer je napisao/la: ↑23 sep 2020, 21:57"Pratim naravno reprezentaciju. Više pratim šta se dešava u Jedinstvu. Bio sam u klubu u taj sjajan period ne tako davno, zaista je bilo fino. Šteta što se desilo šta se desilo, no ljudi su tako željeli".
Gdje ima to
Petak sub. I ned. Prognoza kisa valjda necemo kiksati ionako nemamo sredine mozda je to i dobro hehe...
Kakvo smo mi ruglo od kluba kad nam igrac ide igrati play off za futsal premier ligu, zalosno.
Volim samo Jedinstvo Bihać
-
nebeskasila
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], prisonbreak i 12 gostiju.