Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Toxicity
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Toxicity » 17 dec 2010, 14:48

Šta ćemo, kako ćemo s onim baksuzima ? :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 dec 2010, 15:06

Kako sudbina zna da bude okrutna. :mrgreen:

No Real ovo prolazi,Lyon ima najvise 10-15% sansi u ovome duelu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 15:10

Gledam danas zreb, pa se pitam: sto su uopste izvlacili ovaj par? Samo potrosili 2 kuglice i ceduljice. To je moglo odmah da se sredi po defaultu. :D

Razvaljuje ih Mourinho ovog puta.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 17 dec 2010, 15:16

MaGiCa je napisao/la:Gledam danas zreb, pa se pitam: sto su uopste izvlacili ovaj par? Samo potrosili 2 kuglice i ceduljice. To je moglo odmah da se sredi po defaultu. :D

Razvaljuje ih Mourinho ovog puta.
Mislili smo i prošli put da je default :D
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

hari hare lexxx
Kontakt:

Post Postao/la hari hare lexxx » 17 dec 2010, 15:29

real sada puno jači tu je murinjo lyonu minimalne sanse al sve dok ih ima vrjedi se borit za prolaz mada mislim da je real veliki favorit al u fudbalu se nikad nezna nedaj se pjana

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 dec 2010, 15:35

Real ce predsezonu zapoceti u Kini. Dobice 5.5 miliona eura za dvije utakmice odigrane u Aziji. Hercules zeli Moma Diarru, Malaga takodjer, Real nikad nije savladao Lyon, Aulas tvrdi da je REal bolji nego prosle sezone, kao i Pjanic, Pardeza i Butragueno uvjereni u pobjedu.

Mourinho razmislja o dovodjenju Glena Johnsona, Kaka bi se trebao vratiti 9. januara, Frederic Kanoute i Diego Perotti 100% nece igrati protiv Reala, upitan i Jesus Navas (vjerovatno nece igrati).

Eto neke aktuelnosti.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 dec 2010, 16:03

Ma objektivno mnogo smo jaci od Lyona i mislim da bi trebali bez problema proci, samo naravno treba utakmici pristupiti maksimalno ozbiljno, kao prosle godine u 1 poluvremenu i eto nas u cetvrtini :D Zaboravih jos ovo : vrijeme je za osvetu :twisted:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 dec 2010, 16:41

Lyon nema nikakve sanse protiv Reala!

Kakav Pjanić i Kalesija, neće ni zaigrat'!

Nemogu vjerovat da sam ja ovo rek'o :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 dec 2010, 16:43

mandraX je napisao/la:Lyon nema nikakve sanse protiv Reala!

Kakav Pjanić i Kalesija, neće ni zaigrat'!

Nemogu vjerovat da sam ja ovo rek'o :lol:
Pa nadje se pokoji objektivan katalonac :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 17 dec 2010, 17:45

Real jeste jaci.al i prosle sezone je bio jak.Ne znam sto mislite da vam Murninjo 100 % osigurava prolaz dalje,kad se po rezultatima ne razlikuje puno od Pelegrinia.(On barem nije dobio petardu nego casno porazen 1-0)Takodje je Real isto razvaljivao u grupi,ali se nekim cudom nije video u Osmini finala.Verovatno imaju neku blokadu u osmini finala,neki strah da nece proci ,pa i uvek ispadaju.Murinjo je doveden kao zadnji pokusaj da se zaustavi Barca,a ipak to nije opravdao.Zato nebi trebali da mu toliko verujete.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 dec 2010, 18:08

losmi je napisao/la:Real jeste jaci.al i prosle sezone je bio jak.Ne znam sto mislite da vam Murninjo 100 % osigurava prolaz dalje,kad se po rezultatima ne razlikuje puno od Pelegrinia.(On barem nije dobio petardu nego casno porazen 1-0)Takodje je Real isto razvaljivao u grupi,ali se nekim cudom nije video u Osmini finala.Verovatno imaju neku blokadu u osmini finala,neki strah da nece proci ,pa i uvek ispadaju.Murinjo je doveden kao zadnji pokusaj da se zaustavi Barca,a ipak to nije opravdao.Zato nebi trebali da mu toliko verujete.
Pellegrini je izgubio prosle sezoen 80% vaznih utakmica. 2:3 protiv Milana, 1:0 protiv Lyona, u tih 80% racunam kikseve, Barca 1:0, Barca 0:2, Milan 1:1, Lyon 1:1, Sevilla nas porazila, Bilbao nas porazio. Real razvaljivao u grupi sa dva kiksa protiv Milana? Moglo je biti i dva poraza da nije bilo sudaca. Ostali timovi su bili muke.

Zadnji pokusaj da se zaustavi Barca?

Milos, ti si los

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 dec 2010, 18:36

Ovo ponovljena sezona..
Prvo Milan u grupi, pa sad Lyon
Sa Milanom smo bolje odigrali nego prosle godine, valjda ce tako bit i sa Lyonom

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 17 dec 2010, 19:02

Ne znam , ali ja mislim da necemo tako lako proci prije svega zbog pritiska na igrace...

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 17 dec 2010, 19:15

Brnjoo je napisao/la:
losmi je napisao/la:Real jeste jaci.al i prosle sezone je bio jak.Ne znam sto mislite da vam Murninjo 100 % osigurava prolaz dalje,kad se po rezultatima ne razlikuje puno od Pelegrinia.(On barem nije dobio petardu nego casno porazen 1-0)Takodje je Real isto razvaljivao u grupi,ali se nekim cudom nije video u Osmini finala.Verovatno imaju neku blokadu u osmini finala,neki strah da nece proci ,pa i uvek ispadaju.Murinjo je doveden kao zadnji pokusaj da se zaustavi Barca,a ipak to nije opravdao.Zato nebi trebali da mu toliko verujete.
Pellegrini je izgubio prosle sezoen 80% vaznih utakmica. 2:3 protiv Milana, 1:0 protiv Lyona, u tih 80% racunam kikseve, Barca 1:0, Barca 0:2, Milan 1:1, Lyon 1:1, Sevilla nas porazila, Bilbao nas porazio. Real razvaljivao u grupi sa dva kiksa protiv Milana? Moglo je biti i dva poraza da nije bilo sudaca. Ostali timovi su bili muke.

Zadnji pokusaj da se zaustavi Barca?

Milos, ti si los
Real je u prosloj sezoni imao 97-98 bodova, ne secam se dobro.Pobedjivali su sve sto su mogli,Ja nisam rekao da je Real proslu sezonu igrao bolje neko sada,nego da je Pelegrini po rezultatima SLICAN Murinjo,pa nije osvojio nista.Vidim pricate,tu nam je Murinjo,prolazio 100 %,pa se ja pitam sto vam Murinjo uliva toliku sigurnost,kad vas je vec jednom izneverio.
PS:Sta ti nije bilo jasno,kod moje recenice,da je Murinjo zadnja sansa da se zaustavi dominacija Barce???Njega su doveli jer je izbacio barcu u LS,i posle je toga je i osvojio.Mislili su da zna taktitu za zaustavljanje Barce,al se ispostavilo sasvim suprotno,da on jos nije dorastao barcinoj igri,i da za nju nema odgovor.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 dec 2010, 20:18

Jose Mourinho je najbolji trener svih vremena za knock-out natjecanja. Za razliku od njega, Pellegrini je gubio utakmice protiv Seville, Milana i Lyona. To se Mourinhu nece desiti!

Barcelona pak s druge strane je najbolja momcad svijeta i protiv njih bi sa ovakvom ekipom izgubio svaki trener svijeta. Real Madrid je dosad najbolja momcad Lige Prvaka i to je razlika izmedju njega i Pellegrinija, i to sto ne ispada od treceligasa u Kupu kralja!

Pa se ti pitaj kakva je razlika.

Po cemu si ti zakljucio to sto si rekao u toj famoznoj recenici? Ti si filozof kao i trener ekipe za koju navijas. Volis pametovati, a zapravo nemas pojma o tome o cemu pricas, odi sa ove teme dozivljavamo te kao uljeza i neznalicu.

Ometas navijace tima koji ce uskoro biti najbolja momcad svijeta, samo da se rijese smeca u odbrani poput Pepea.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 dec 2010, 20:22

Ma ja sam uvijeren da Real prolazi 100% ,ove sezone jer Lyon je slab i nema nikakvih šansi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 17 dec 2010, 20:42

Brnjoo je napisao/la:Jose Mourinho je najbolji trener svih vremena za knock-out natjecanja. Za razliku od njega, Pellegrini je gubio utakmice protiv Seville, Milana i Lyona. To se Mourinhu nece desiti!

Barcelona pak s druge strane je najbolja momcad svijeta i protiv njih bi sa ovakvom ekipom izgubio svaki trener svijeta. Real Madrid je dosad najbolja momcad Lige Prvaka i to je razlika izmedju njega i Pellegrinija, i to sto ne ispada od treceligasa u Kupu kralja!

Pa se ti pitaj kakva je razlika.

Po cemu si ti zakljucio to sto si rekao u toj famoznoj recenici? Ti si filozof kao i trener ekipe za koju navijas. Volis pametovati, a zapravo nemas pojma o tome o cemu pricas, odi sa ove teme dozivljavamo te kao uljeza i neznalicu.

Ometas navijace tima koji ce uskoro biti najbolja momcad svijeta, samo da se rijese smeca u odbrani poput Pepea.
xaxxax
ja nisam nikakav filozof,samo iskazujem svoje misljenje.Ja vidim da samo tebi smetam,sto me uopste ne zanima,a oticu cu sa teme Reala,kad i ti budes otisao sa teme Barce.
,,Ometas navijace tima koji ce uskoro biti najbolja momcad svijeta"
xasxaxaxxaxa najbolja momcad sveta,pa bicete najbolja momcad sveta,jedino ako se barcelona preseli na Mars. :D
Al bas me zanima za koji klub ti navijas,citam tvoje postove i ne verujem,ma koliko bio realan i u pravu,ako neki klub obozavas i navijas za njega,ne mozes nikako da ga toliko ocrnjujes.Da barca 3 sezone ne moze da se sastavi,da nista ne osvaja,nikad je nebi napusavao,nego bi je podrzavao i radovao bi se svakom napretku u formi.
TI SI SRAMOTA ZA SVE NAVIJACE REALA!!!!!!!!!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 dec 2010, 20:48

Nakon godina i godina ispadanja u osmini finala, mislim da ce Real konacno proci dalje, i proci ce sve dok im se na evropskom putu ne ispriječi Barca. Osim Barce, Reala mogu zaustaviti jedino United ili Celzi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 dec 2010, 20:53

losmi je napisao/la: xaxxax
ja nisam nikakav filozof,samo iskazujem svoje misljenje.Ja vidim da samo tebi smetam,sto me uopste ne zanima,a oticu cu sa teme Reala,kad i ti budes otisao sa teme Barce.
,,Ometas navijace tima koji ce uskoro biti najbolja momcad svijeta"
xasxaxaxxaxa najbolja momcad sveta,pa bicete najbolja momcad sveta,jedino ako se barcelona preseli na Mars. :D
Al bas me zanima za koji klub ti navijas,citam tvoje postove i ne verujem,ma koliko bio realan i u pravu,ako neki klub obozavas i navijas za njega,ne mozes nikako da ga toliko ocrnjujes.Da barca 3 sezone ne moze da se sastavi,da nista ne osvaja,nikad je nebi napusavao,nego bi je podrzavao i radovao bi se svakom napretku u formi.
TI SI SRAMOTA ZA SVE NAVIJACE REALA!!!!!!!!!
Ja sam jedno obicno smece, ali za razliku od tebe ne pisem debilno "xaxaxa".

Pricas sa navijacem najveceg kluba svih vremena. Nazalost takva su zbog debila prosla. Uskoro ce se vratiti.

I smetas samo meni iz razloga sto su ostali tzv. navijaci samo na vasoj temi, a Los Blancos uci pisati.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.