Ma naravno treningom se postize kud ikamo bolji rezultat.guber90 je napisao/la:Ma nije vala urodjeno al nikako, treniranjem nogu, to jeste njihovim jacanjem povecava se odraz, a takodjer je bitno i ono sto ima igrac u glavi, da li ce se dobro postaviti ili ne. Ovo ne pricam iz iskustava u fudbalu sto se tice odraza, nego iz iskustva igranja kosarke, kada covjek trenira moze strasno, strasno da poveca svoj odraz, jer znam kakav sam imao odraz dok sam se aktivno bavio tim sportom i kakav mi je sadaharishp je napisao/la:Ebiga,ciko kad ga je odgledao prvi put je vec rekao sta ima i sta nema.
U vezi gresaka sa pasovima i dodavanjima to ide sa radnim stazom.I vrlo lako se moze utegnuti i ''docerati''.
Medzutim kao stoper ili moras biti bandera ili moras imati odraz kao Air Jr.Zato je onaj zabar i uspio,hehe mozda zato sto je zabar pa dobro oskace.E to vec treba imati urodjeno.Treninzima se moze poboljsati ali ne u tolikoj mjeri.Ko ima to ima,ko nema nece imati nikad.Odraz je nesto urodjeno.
Steta sto makar nije ljevak,vec sad bi se mogao trasirati za lijevog beka.. Takodjer ovaj momak nije ni blizu svoga maksimuma sto se tice snage, ima vremena za njega, trebat ce mu jos jedno 2 godine barem da ojaca kako treba
.
Ali se vazda sjetim komse koji je u zivotu od sporta ganjao gitaru i pivsku flasu.
Casovi fiskulture su za njega bili jednostavo nemoguc pojam.Tip je i fax zavrsio ali vjerujem da nije tokom svog skolovanja tri puta bio na casovima fiskulture.
Medjutim taj je imao odraz ko kengur.Zakucati loptu u kos sa svom skolskom opremom i jos gitara na ledjima u sedmom razredu mu je bila zaebancija za opkladu.A visok metar i zilet.
Helemnejse da sad ne palamudimo.Jer Besicu je 18 godina,tek fudbalski progledao i prodisao sto se tice BL.
Medjutim vrlo je bitno da mu se vec sad nadze pozicija koja ce mu lezati i u kojoj ce biti najfunkcionalniji.
Kako bi @amerosm rekao da ga oni zohari iz medija ne razapnu.
i naprave slucaj Salihovic.Seju su iz prve vratili u trecu ligu.I fakticki tri godine je morao da dokazuje,da su itekako pogrijesili i da ovaj ima kvalitet za puno vece domete.kako se jos stvari okrenu sad Hertha gleda iznad Seju i Sejin klub.Ali tri godine su jako ponekad duge,ako se nepravda ucini.Besic itekako ima potencijala za velike stvari,samo to treba mu na vrijeme ukazati.