Ja samo znam da u oba golmana Zelje nema hljeba i volje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja samo znam da u oba golmana Zelje nema hljeba i volje
Ma nije moguće.
Ima i ovih po drugoj ligi da popune klupu.hurem je napisao/la: ↑23 sep 2020, 17:08Treba organizovati prijateljsku utakmicu protiv Turske i isprobati sve nase iz Superlige:
Šehić
Kvržić, Anicic, Zukanovic, Burekovic
Hasic, Hajradinovic, Hadziahmetovic, Milosevic
Visca, Mesanovic
Zamjene: Kozulj, Mihojevic
Da nam je ovako 13 reprezentativaca u Bundesligi.![]()
Irfan Hadzic (Akhshiar), Avdija Vršajevic (Akhshiar), Edin Cocalic (Altay SK), Goran Karacic (Adanaspor), Aldin Cajic (Istanbulspor), Jasmin Scuk (Altay SK), Emir Halilovic (Bandirmaspor) i Faris Zubanovic (Tuzlaspor)ASD je napisao/la: ↑23 sep 2020, 17:46Ima i ovih po drugoj ligi da popune klupu.hurem je napisao/la: ↑23 sep 2020, 17:08Treba organizovati prijateljsku utakmicu protiv Turske i isprobati sve nase iz Superlige:
Šehić
Kvržić, Anicic, Zukanovic, Burekovic
Hasic, Hajradinovic, Hadziahmetovic, Milosevic
Visca, Mesanovic
Zamjene: Kozulj, Mihojevic
Da nam je ovako 13 reprezentativaca u Bundesligi.![]()
3. mjesto na Svjestkom Prvenstvu 2002 godine pokazuje da su bili dosta kvalitetna reprezentacija a i liga. Trenutno puno nasi igraca igra u Turskoj najvise sto su im jeftini.
Čeka se Gojo, ali prije ću unuka dočekati nego on klub.babino je napisao/la: ↑23 sep 2020, 17:39ko se jos ceka sa transferom?
meni niko na umu trenutno osim besica ali tu posudbu cemo saznati 4.10. u 23.55h.
koji je on meni lik, svake godine ista prica, propusti nekoliko uvodnih kola, poslije mu treba jos nekoliko da upadne u ekipu, onda ide proljece, klub u kojem igra vec zna sta ima od sezone i pozajmljenog igraca ostavi po strani a gura neke svoje i uigrava za narednu godinu:-)
Galata je 2000. osvojila UEFA kup.
Zato sto nigdje ne mogu dobiti cijenu i uvjete kao u Turskoj, a na drugu stranu Turski klubovi ne mogu da dovedu prava pojacanja, a ni ti trenutno imaju vlastiti kvalitet. Tako da je Turska liga ko kasika u medu za nase igrace, klubove, menadzere.
Ma dosta stvari se obavlja preko poznanstava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.