Microsoft kupio ZeniMax

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kad odem na most recent games tamo nema nista ali pod load games sve normala.Illmatic09 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 14:16Krenem igrati FM 2020, nakon update-a uđem u igru kad ono nema spašenih igara što sam ranije igrao, je li se još nekom dešavalo? Tamo u folderima od igre ima saved files, ali kad pokrenem preko njih opet ništa?
I sta?
Pojavilo mi se na kraju na load games, ali nije ranije bilo zato sam i pitao, čudno. Sreća nisam svakako bio toliko daleko stigao. Gledao sam da su ljudi izgubili spremljeno isto ovako, tj. da je bio u pitanju neki bug kojeg su valjda popravili.jopaa7 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:10Kad odem na most recent games tamo nema nista ali pod load games sve normala.Illmatic09 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 14:16Krenem igrati FM 2020, nakon update-a uđem u igru kad ono nema spašenih igara što sam ranije igrao, je li se još nekom dešavalo? Tamo u folderima od igre ima saved files, ali kad pokrenem preko njih opet ništa?
Izvini sto svi nemamo para ko ti i što mi je komp vec ostario za novije naslove
Pa isti ti qurac dodje, ako hoces da igras na 30 fps i dajes za igre godisnje 400-500 KM minimalno. Bolje ti je onda skupit pare i vecinu dzaba igrat na PC.
Ne igras dzaba, masno si platio taj PC.
Pa dobro ali igram vecinom igre piratski. Skontaj koliko godisnje kosta jedno 10 ekskluziva. Racunar od cca 2 milje ce da sluzi recimo 4-5 godina i to hladno.