Cuj na Apoel 1.40 eh sta sam puta pao na toj kvoti

Da,dostojno ce corluka zamjeniti ticinovica ja vjerujem,al opet pitanje je koliko corluka moze fizicki izdrzati tekmu...PiazzaGrande je napisao/la: ↑23 sep 2020, 10:00Steta za Ticinovica, nema ni Stojkica a niti moga favorita Basica...jbg
Za satak poljecu za Nikoziju...
Sretno plemici!
Na znam, koliko znam nije imao simptoma bolesti, vjerojatno ce moci...Klivlend je napisao/la: ↑23 sep 2020, 11:34Da,dostojno ce corluka zamjeniti ticinovica ja vjerujem,al opet pitanje je koliko corluka moze fizicki izdrzati tekmu...PiazzaGrande je napisao/la: ↑23 sep 2020, 10:00Steta za Ticinovica, nema ni Stojkica a niti moga favorita Basica...jbg
Za satak poljecu za Nikoziju...
Sretno plemici!
Evo i Kerkez rece u intetvjuu za portal da im je vezna linija najbolji dio momcadi dok je kod nas krater u sredini...Cesc44 je napisao/la: ↑23 sep 2020, 13:10Ako nista sreca u nesreci je sto su nedostupni igraci koji su zamjenivi, tako da i nije neki veliki problem. Stojkic po meni ne bi svakako igro, ima losu kondiciju i jakk je spor za njihova krila, a Corluka je cak i bolji defanzivno i cvrsci je na lopti od Tica, dobro je odigro protiv Olimpije. Naravno fali ce Ticina borbenost i trka, al sta je tu je.
Ja tog Zlomu ne mogu ocima vidit...
Da se nadovezem samo u vezi spreme, kondicioni trener Kajan pun pogodak,igraci spremni za 120 minuta i sve ... samo se sjetite prosle godine te pukne loza,te grcevi te ovo te ono sad se vidi veliki pomak po pitanju kondicije mislim da se ne lazemo budala to vidiPiazzaGrande je napisao/la: ↑25 sep 2020, 17:06Ne mogu biti zadovoljan ni pisati hvalospjeve o odlicnoj igri i herojskoj borbi poslije poraza...Vise bih volio da smo odigrali bezveze a prosli
Vidim da sada Zizu proglasavaju Bogom isti oni kojima je do jucer bio bezveze...ali hajde, ovo je Mostar, takvi smo...
Sada treba barem dio ove energije prebaciti u prvenstvene utakmice...Sarajevo nam vec bjezi 10 bodova (uz dvije utakmice vise)
To ce biti Zizin najtezi zadatak do sada, vratiti momcadi u realnost nakon euro nastupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.