HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Antipolitika3
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Antipolitika3 » 21 sep 2020, 21:57

Pa dobro Trebotic niti je pripreme prosao niti je na 100% odmah je upao u prvih 11 i za sada odradjuje ok posao.
Cuj na Apoel 1.40 eh sta sam puta pao na toj kvoti :rol:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 21 sep 2020, 22:01

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 22 sep 2020, 00:20

Momci, niste u pravu. Pogledajte scenarij:
U petak u 12h sletjeli u Mostar, umorni od utakmice, eventualno neki lagani trening navecer. Subota također lagani trening jer je utakmica u nedjelju. Nedjelja utakmica, ponedjeljak ponovo rekuperacija, u utorak složiš neki trening, a u srijedu letiš za Cipar. Dakle, u 7 dana napraviš jedan jedini pravi trening za EL, a priprema skraćena za 3 dana zbog nedjeljne utakmice. Na to dodajte da se u Sloveniji igralo 120min (znajući naše kondicijske sposobnosti), i dodajte putovanje u Sarajevo prošli tjedan (za Želju).
Klub živi od europskog novca i novca od transfera, a EL je jedini izlog klubovima iz BiH. Nadoknadit će se kad završi polusezona, ima vremena.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 22 sep 2020, 10:36

Ne znam, olako se odgadjaju utakmice, jos mocni kraljevi iz saveza stavili prvo kolo kupa dan poslije play offa UEL moleci boga da svi nasi klubovi ispadnu do tada iz europe...kakvi likovi, ubili se za cvjecaru iz Alan Forda.Sada sam jos vise u uvjeren da premijerligasi trebaju osnovati udrugu koja ce voditi takmicenje. Bilo je par sastanaka u vezi toga ali su stali, volio bih da se ponovno aktivira ta inicijativa....

Za ciprane bih pripremio dva iznenadjenja, prvo u sredini gdje bih stavio Basica (bez obzira sto ce neki reci mlad, neiskusan ovo ono) umjesto Trebotica da poveze malo nase redove jer novi Luka Modric to moze i zna, s druge strane ovo nam je najlaksa utakmica u sezoni, bez ikakvog imperativavi i u takvoj situaciji trener nema sta izgubiti ovakvim potezom...moze samo mnogo dobiti
Druga iznenadjenje je Lucho Ibanez na lijevom krilu, posto ce, pretpostavljam, velika pozornost biti usmjerena na Filipovica, Luco bi mogao imati malo vise slobode i sa lijeve strane napada traziti glave Bilbije i Ivancica...
Sanse na bas nisu velike ali sto kaze kolega Antipolitika-koliko puta sam pao na kvoti 1.40 kolika je sada na APOELu
Igraj do kraja!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 22 sep 2020, 20:19

To je sto sam i ja piso. Trebotic nije los, ali jednostavno kad igras sa desetkom (Bilbija) moras imat 2 trkacka i defanzivno mocna veznjaka, Trebotic nije spreman za 90min ni srednjeg tempa, a kamoli da se ganja sa brzim igracima Apoela. Opet kazem nemam nista protiv Trebotica, ali jednostavno nekad igrac ispadne zbog takticke postavke, a ne lose igre... Uuu Ibanez mozda ne bi bio ni losa opcija na krilu, mogo bi dosta pomoc defanzivno Stojkicu, a ima dosta dobar ubacaj, mi smo dosad zabili sve golove iz prekida ili centarsuta, a zna se da je Todor tu tanaka, mislim da bi se Ibanez mogo istaknut tu.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 23 sep 2020, 10:00

Steta za Ticinovica, nema ni Stojkica a niti moga favorita Basica...jbg
Za satak poljecu za Nikoziju...
Sretno plemici!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Klivlend
Kontakt:

Post Postao/la Klivlend » 23 sep 2020, 11:34

PiazzaGrande je napisao/la:
23 sep 2020, 10:00
Sretno plemici!
Da,dostojno ce corluka zamjeniti ticinovica ja vjerujem,al opet pitanje je koliko corluka moze fizicki izdrzati tekmu...
HŠKZ

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 23 sep 2020, 12:22

Klivlend je napisao/la:
23 sep 2020, 11:34
23 sep 2020, 10:00
Sretno plemici!
Da,dostojno ce corluka zamjeniti ticinovica ja vjerujem,al opet pitanje je koliko corluka moze fizicki izdrzati tekmu...
Na znam, koliko znam nije imao simptoma bolesti, vjerojatno ce moci...

Bas je neugodno iznenadjenje ovo neigranje Ticinovica i Stojkica ali boze moj, treba se okrenuti onima koji ce sutra izaci na megdan cipranima
Posto su oni favoriti mozda ne bi bila losa ideja da se igra sa cvrscom sredinom 4-1-4-1 sa Zlomislicem kao korektorom veze, nesto ovako

....................Brkic................
Corluka Jakovljevic Barbaric Ibanez
...................Zlomislic.................
Filipovic Enin Trebotic Todorovic
.....................Bilbija.................

Sa dvije izmjene mozemo se vratiti u standardnu formaciju sa Luchom na krilu kao sto sam jucer napisao, Zlomislic i Todorovic out

.....................Brkic..................
Corluka Jakovljevic Barbaric Bekic
................Enin Trebotic.............
Filipovic.......Bilbija........Ibanez
...................Ivancic..............
Volim te bola'!

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 23 sep 2020, 13:10

Ako nista sreca u nesreci je sto su nedostupni igraci koji su zamjenivi, tako da i nije neki veliki problem. Stojkic po meni ne bi svakako igro, ima losu kondiciju i jakk je spor za njihova krila, a Corluka je cak i bolji defanzivno i cvrsci je na lopti od Tica, dobro je odigro protiv Olimpije. Naravno fali ce Ticina borbenost i trka, al sta je tu je.
Ja tog Zlomu ne mogu ocima vidit...

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 23 sep 2020, 14:17

Cesc44 je napisao/la:
23 sep 2020, 13:10
Ako nista sreca u nesreci je sto su nedostupni igraci koji su zamjenivi, tako da i nije neki veliki problem. Stojkic po meni ne bi svakako igro, ima losu kondiciju i jakk je spor za njihova krila, a Corluka je cak i bolji defanzivno i cvrsci je na lopti od Tica, dobro je odigro protiv Olimpije. Naravno fali ce Ticina borbenost i trka, al sta je tu je.
Ja tog Zlomu ne mogu ocima vidit...
Evo i Kerkez rece u intetvjuu za portal da im je vezna linija najbolji dio momcadi dok je kod nas krater u sredini...
Zbog toga Zlomislic kao korektor veze gdje bi sa Eninom i Treboticem bio prva crta obrane...od veznjaka tu je jos Boskovic, dok moga pulena Basica Zizovic ignorira, ne znam zasto
Volim te bola'!

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 23 sep 2020, 19:50

Znam sta oces reci, pa moj prvi post je o tome kako me je strah da ce nam se prosetat kroz sredinu ako Trebotic i Enin budu jedini u veznom redu. Kad vidis postavku na sredini terena Enin - Trebotic - Bilbija ne mors biti vrsni znalac da skontas da taj trojac nije sposoban braniti se protiv jacih ekipa, tocnije dosta jace ekipe. Drugo je Mladost, Sloboda, pa cak i Olimpija... protiv Olimlije je Bilbija malo nadoknadio to svojom trkom, tocnije Enin i Bilbija su pretrcali i za Trebotica... Al opet kazem Zloma je katastofaaaaa

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 24 sep 2020, 08:03

Danas je dan
Za pobjedu
Danas je dan!
Volim te bola'!

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 24 sep 2020, 10:24

SRETNO

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 24 sep 2020, 19:21

Cestitke Apoelu 👏. Cak i kao dosta jaci tim, nisu podcjenili protivnika i odlucili su se na 3-4-3 i tako nam osujetili jedino sto nam napadacki ide, a to su prekidi i igra na ubacaje. Nazalost sad se vise ne mozemo ni uzdat u to, "mozda nas podcjene".

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 24 sep 2020, 23:36

slika

Boze mu zdravlja.
Zabija svaku utakmicu.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 24 sep 2020, 23:51

Idemo po duplu!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 sep 2020, 17:06

Ne mogu biti zadovoljan ni pisati hvalospjeve o odlicnoj igri i herojskoj borbi poslije poraza...Vise bih volio da smo odigrali bezveze a prosli
Vidim da sada Zizu proglasavaju Bogom isti oni kojima je do jucer bio bezveze...ali hajde, ovo je Mostar, takvi smo...
Sada treba barem dio ove energije prebaciti u prvenstvene utakmice...Sarajevo nam vec bjezi 10 bodova (uz dvije utakmice vise)
To ce biti Zizin najtezi zadatak do sada, vratiti momcadi u realnost nakon euro nastupa
Volim te bola'!

Klivlend
Kontakt:

Post Postao/la Klivlend » 25 sep 2020, 17:16

25 sep 2020, 17:06
Ne mogu biti zadovoljan ni pisati hvalospjeve o odlicnoj igri i herojskoj borbi poslije poraza...Vise bih volio da smo odigrali bezveze a prosli
Vidim da sada Zizu proglasavaju Bogom isti oni kojima je do jucer bio bezveze...ali hajde, ovo je Mostar, takvi smo...
Sada treba barem dio ove energije prebaciti u prvenstvene utakmice...Sarajevo nam vec bjezi 10 bodova (uz dvije utakmice vise)
To ce biti Zizin najtezi zadatak do sada, vratiti momcadi u realnost nakon euro nastupa
Da se nadovezem samo u vezi spreme, kondicioni trener Kajan pun pogodak,igraci spremni za 120 minuta i sve ... samo se sjetite prosle godine te pukne loza,te grcevi te ovo te ono sad se vidi veliki pomak po pitanju kondicije mislim da se ne lazemo budala to vidi
HŠKZ

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 25 sep 2020, 21:03

Naravno na kraju se ipak gleda samo rezultat. Ali ono sto nas treba radovat je cinjenica da smo se uigrali, pronasli smo golgetera Ivancica i masinu Enina, da su se probudili Bilbija i Filipovic i nema razloga da igraci nemaju veliku glad za titulom. Jedva cekam utakmicu protiv Krupe, a vjerujem i igraci.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 25 sep 2020, 21:44

Zadnje tri godine Zrinjski je odigrao nevjerovatnih 15 utakmica i u tih 15 nastupa samo tri puta je porazen i to od Trnave nesretno 1:0 ludogoretca takodjer minimalno 1:0 i od Malmea 3:0 koji je sinoc uvalio Lokomotivi pet golova.
Od vecih rezultata tu su pobjede Malmo 1:0 koji igra redovno grupe EL i LP nekad i osmine finala, Utrecht 2:1 Utrech 1:1 u gostima, Olimpija 3:2 i sinoc Apoel 2:2 u regularnom dijelu.
Pokazatelj da se ide naprijed ka euro iskoraku no sada okrenuti sve snage prema prvenstvu i pokusati se nekako ukljuciti u borbu za prvaka ako ne onda osigurati europu i iduce godine.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.