FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoce li biti odgodjen derbi?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
A sjetim se kako su Vinka prozivali, nakon pripremnih utakmica, zbog uigravanja Dupovca.
Još jedan od mnogobrojnih bisera "stručnjaka" za tastaturom.
Idemo sutra da deremo male plave. Nije bitno odakle su.

Sarajevo-Budućnost (Arena sport)
Sarajevo-željezničar (Arena sport)
Zrinjski-Sarajevo (Moja TV)
Sarajevo Široki (Arena sport)
Sarajevo-Krupa(Moja TV)
Sarajevo-željezničar (Arena sport)
Zrinjski-Sarajevo (Moja TV)
Sarajevo Široki (Arena sport)
Sarajevo-Krupa(Moja TV)
Hvala ti.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PeppermintSA
- Kontakt:
Koliko Uefa daje za plasman u grupu?
2,92 mil. €
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
mila majko skoro 6 miliona maraka, tim koji udje iz premijer lige u grupnu fazu sebe ce zacementirati na tronu premijer lige narednih 5 godina a mozda i vise.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Bas tako druze. Zato treba sutra proci Buducnost, pa u PO sta bude

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Na to dodaj prodaju TV prava za utakmice u grupi, a pri tom svaki osvojeni bod nosi 400.000 eura, dok pobjeda nosi 800.000. Nek se nadjes u grupi a nekim engleskim klubom, minimalno uzimaš milion eura za prodata TV prava, a otkini kući bod najslabijoj ekipi, eto ti 800.000 km. Možeš hladno na nabiti 8-9 miliona, uz onih već zarađenih u pretkolima. Završiš nastup u Evropi s preko 10 miliona zarađenih km.
Ovo nam dede nisu dozivjele, da je klub na ovakvim nogama, sve zivo imamo, stadion polako uzimamo pod svoje i ako Bog da iduce godine na njemu igrati euro tekme. Sutra ce svi biti protiv nas i Zrinjskog i ocekivat ispadanje. Veliko je to braco. 180min nas dijeli od sna, od pocetka srcanih udara nasih komsija. 180 mm velicina exera za tabut. Ove godine imamo sansu za nesto veliko sa cim se nikada nismo sreli. Za nesto sto smo sanjali i mi i nasi ocevi, nesto o cemu djeci pricamo stalno. Pocinjemo sutra, stati mozda necemo ove godine, ako i stanemo, ne klonuti duhom i iduce godine popraviti greske. Mi smo masina koja se zahuktava, div koji se porotegao od dubokog sna i polako gazi uz stepenice slave. Polako krece na mjesto koje mu pripada, medju velikanima. Na ledjima mu ješe nasa zvijezda vodilja, ozarena lica izabran od čaršiske mase, nas Asim Ferhatovic Hase.
Hajdeeeeeeeeeeee
Hajdeeeeeeeeeeee
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 23 sep 2020, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
- PeppermintSA
- Kontakt:
Laznjak je napisao/la: ↑23 sep 2020, 10:33Ovo nam dede nisu dozivjele, da je klub na ovakvim nogama, sve zivo imamo, stadion polako uzimamo pod svoje i ako Bog da iduce godine na njemu igrati euro tekme. Sutra ce svi biti protiv nas i Zrinjskog i ocekivat ispadanje. Veliko je to braco. 180min nas dijeli od sna, od pocetka srcanih udara nasih komsija. 180 mm velicina exera za tabut. Ove godine imamo sansu za nesto veliko sa cim se nikada nismo sreli. Za nesto sto smo sanjali i mi i nasi ocevi, nesto o cemu djeci pricamo stalno. Pocinjemo sutra, stati mozda necemo ove godine, ako i stanemo, ne klonuti duhom i iduce godine popraviti greske. Mi smo masina koja se zahuktava, div koji se porotegao od dubokog sna i polako gazi uz stepenice slave. Polako krece na mjesto koje mu pripada, medju velikanima. Na ledjima mu ješe nasa zvijezda vodilja, ozarena lica izabran od čaršiske mase, nas Asim Ferhatovic Hase.
Hajdeeeeeeeeeeee

Laznjak je napisao/la: ↑23 sep 2020, 10:33Ovo nam dede nisu dozivjele, da je klub na ovakvim nogama, sve zivo imamo, stadion polako uzimamo pod svoje i ako Bog da iduce godine na njemu igrati euro tekme. Sutra ce svi biti protiv nas i Zrinjskog i ocekivat ispadanje. Veliko je to braco. 180min nas dijeli od sna, od pocetka srcanih udara nasih komsija. 180 mm velicina exera za tabut. Ove godine imamo sansu za nesto veliko sa cim se nikada nismo sreli. Za nesto sto smo sanjali i mi i nasi ocevi, nesto o cemu djeci pricamo stalno. Pocinjemo sutra, stati mozda necemo ove godine, ako i stanemo, ne klonuti duhom i iduce godine popraviti greske. Mi smo masina koja se zahuktava, div koji se porotegao od dubokog sna i polako gazi uz stepenice slave. Polako krece na mjesto koje mu pripada, medju velikanima. Na ledjima mu ješe nasa zvijezda vodilja, ozarena lica izabran od čaršiske mase, nas Asim Ferhatovic Hase.
Hajdeeeeeeeeeeee

12. igrač kluba iz Titove 38b
Hajdeeeeeeeeeeee

Upravo, derbi počet posmatrat kao običnu tekmu za tri boda, kao i svaku drugu. Ne vidim razliku između Želje i Mladosti. To što je njima to tekma sezone, što će krv propišat da dobiju, ne smije bit naš problem. Mi smo klub koji puca na nešta više od lokalnog derbija, to smo prevazišli.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PeppermintSA
- Kontakt:
Slažem se.skoroalen je napisao/la: ↑23 sep 2020, 10:44Upravo, derbi počet posmatrat kao običnu tekmu za tri boda, kao i svaku drugu. Ne vidim razliku između Želje i Mladosti. To što je njima to tekma sezone, što će krv propišat da dobiju, ne smije bit naš problem. Mi smo klub koji puca na nešta više od lokalnog derbija, to smo prevazišli.
A uz to, s takvim pristupom ćeš i pobijediti jer si mnogo kvalitetniji. Jedino sto te može zajebati jeste da se primiš na skretnicarsku mahalaštinu. Ne treba ti pritisak ni ho-ruk pristup kojeg lobotomija njeguje. Hladne glavi izaći i dobiti ih.
Taj jeger sedam ženskih bolesti liječi.Red1946 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 16:49Kod mene je u hladovini ulovljen kapitalac Jeger sa 56 travkiVenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 sep 2020, 14:09Gotova rakija od limuna.
Ako klepimo đetiće, u četvrtak ću joj junf skinut....
Šta će nam ta kadulja?? Pa nećemo obloge mećat.hamsik je napisao/la: ↑22 sep 2020, 17:29Kod mene ima nane i majčine dušice pa Bujrum jutros ubranoRed1946 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 16:49Kod mene je u hladovini ulovljen kapitalac Jeger sa 56 travkiVenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 sep 2020, 14:09Gotova rakija od limuna.
Ako klepimo đetiće, u četvrtak ću joj junf skinut....
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], gh0stHZ, HyperOS, mosarajvosa83, Proximic, Tatamata1946 i 67 gostiju.