Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tako sto bivsi clan nase uprave koji ima građevinsku firmu nudi 10 miliona

sjedi BIVSI clan uprave, inace SDA, DOSADNO mu i onda dodje na ideju da plati zemljiste koje njemu isplati se ako ga plati 4 miliona da plati 10 miliona i da fakticki ide u minus. Doasdno covjeku pa veli haj, hebo pare.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:44Tako sto bivsi clan nase uprave koji ima građevinsku firmu nudi 10 miliona
![]()
![]()
![]()
![]()
Istina, isti taj je poslao daleko najskuplju ponudu za gradnju istoka toliko vas voli
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Onako ozbiljno, a i ne vezano za njih. Neko je bacio oko na to zemljište, a sve mi smrdi na zelene. Ovakav pristup oni imaju. Zaviju u crno i kasnije rasprodaja.skoroalen je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:41Kako li mislite izvuć 10 miliona za 7 hiljada kvadrata? Sad ozbiljno pričamo, u kakvoj ste krizi s parama i kakav je ovo očajnički potez, niste u situaciji baš da precjenjujete. Šta ako se jave tri kupca s ponudama od 4-5 miliona? A vama pare neophodne. Uključeno "hitna prodaja" na PIKu.
Tako su bruku firmi uništili i prodali za male pare i između njih se rastalili. Meni nekako izgleda da su ovo radili planski zadnje 2 godine. Prodali priču nema se para, moramo prodat da se izmire dugovi i "kamp". Klasična šuplja. Kad se proda i rastale između sebe, svako će se noge ufatit. Klasika. Pojo vuk magarca.
- svrakino1921
- Kontakt:
O Panto pa ti sve znasPantelija je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:49sjedi BIVSI clan uprave, inace SDA, DOSADNO mu i onda dodje na ideju da plati zemljiste koje njemu isplati se ako ga plati 4 miliona da plati 10 miliona i da fakticki ide u minus. Doasdno covjeku pa veli haj, hebo pare.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:44Tako sto bivsi clan nase uprave koji ima građevinsku firmu nudi 10 miliona
![]()
![]()
![]()
![]()
Istina, isti taj je poslao daleko najskuplju ponudu za gradnju istoka toliko vas voli![]()
Respect
Po njih još gore ako su Zeleni u pitanju. Gdje oni prođu, tu trava više ne raste. U neku ruku su već prošli kroz Želju, i vidimo rezultate toga.Stroj1946 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:51Onako ozbiljno, a i ne vezano za njih. Neko je bacio oko na to zemljište, a sve mi smrdi na zelene. Ovakav pristup oni imaju. Zaviju u crno i kasnije rasprodaja.skoroalen je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:41Kako li mislite izvuć 10 miliona za 7 hiljada kvadrata? Sad ozbiljno pričamo, u kakvoj ste krizi s parama i kakav je ovo očajnički potez, niste u situaciji baš da precjenjujete. Šta ako se jave tri kupca s ponudama od 4-5 miliona? A vama pare neophodne. Uključeno "hitna prodaja" na PIKu.
Tako su bruku firmi uništili i prodali za male pare i između se se rastalili. Meni nekako izgleda da su ovo radili planski zadnje 2 godine. Prodali priču nema se para, moramo prodat da se izmire dugovi i "kamp". Klasična šuplja. Kad se proda i rastale između sebe, svako će se noge ufatit. Klasika. Pojo vuk magarca.
Bolje prodat nekom neutralnom za 3 "prava" miliona nego uvalit SDA za imaginarnih 6-7 miliona.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Ma realno to oni sami od sebe trebali davno uradit, mimo svih ovih problema. Dok su bili ''zdraviji''. Ne moze ti trening bit na onakvom mjestu sa onakvom frekfencijom ljudi i vozila. Pa nisu svi drugi valjda toliko ludi da idu negdje gdje je izolovano samo eto oni ne daju svoje i tu se mora trenirat..nigdje veze, treba se modernizovat.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Mozda znas a mozda ne znassvrakino1921 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:52O Panto pa ti sve znasPantelija je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:49sjedi BIVSI clan uprave, inace SDA, DOSADNO mu i onda dodje na ideju da plati zemljiste koje njemu isplati se ako ga plati 4 miliona da plati 10 miliona i da fakticki ide u minus. Doasdno covjeku pa veli haj, hebo pare.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:44Tako sto bivsi clan nase uprave koji ima građevinsku firmu nudi 10 miliona
![]()
![]()
![]()
![]()
Istina, isti taj je poslao daleko najskuplju ponudu za gradnju istoka toliko vas voli![]()
Respect
Pitar je
A kod nas je jer mu je jedna nasa.....
Sta Panto
Prije kad cujes eto zelenih, bjezis sa trave, krijes se dok ne prodju, pa opet nastavis hloptanje po zelenim povrsinama.
Izgleda i sad je to na istom ostalo...
Izgleda i sad je to na istom ostalo...
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Neka, neka Panto.Pantelija je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:49sjedi BIVSI clan uprave, inace SDA, DOSADNO mu i onda dodje na ideju da plati zemljiste koje njemu isplati se ako ga plati 4 miliona da plati 10 miliona i da fakticki ide u minus. Doasdno covjeku pa veli haj, hebo pare.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:44Tako sto bivsi clan nase uprave koji ima građevinsku firmu nudi 10 miliona
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve je ovo vrh. Ovo ce vas izvuci, dobit cete kaNp djaba jos 5 milona da trosite i Liga prvaka je na Grbavici sledece godine. Sta ces, moramo zivjeti sa tim. Zeljeznicar se digao iz pepela kao i dosta puta do sada.
PS. Nadam se da vam se oko kluba vrti vise ljudi poput Nihada(Unigradnje), TIBRE te ostalih giganata koji se brinu za zdravu sredinu u Zeljeznicaru. ****, uskoro ste opet na zdravim nogama.
Kolko ja znam bila ova priča oko pomoćnog u vrijeme Misketa još, kad se malo intenzivirala priča oko toga, gle čuda pojavio se Amaw i ova ekipa. Pa nek se sad gombaju. Htjeli su sa zelenim da sade tikve. Bujrum im.skoroalen je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:53Po njih još gore ako su Zeleni u pitanju. Gdje oni prođu, tu trava više ne raste. U neku ruku su već prošli kroz Želju, i vidimo rezultate toga.Stroj1946 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:51Onako ozbiljno, a i ne vezano za njih. Neko je bacio oko na to zemljište, a sve mi smrdi na zelene. Ovakav pristup oni imaju. Zaviju u crno i kasnije rasprodaja.skoroalen je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:41Kako li mislite izvuć 10 miliona za 7 hiljada kvadrata? Sad ozbiljno pričamo, u kakvoj ste krizi s parama i kakav je ovo očajnički potez, niste u situaciji baš da precjenjujete. Šta ako se jave tri kupca s ponudama od 4-5 miliona? A vama pare neophodne. Uključeno "hitna prodaja" na PIKu.
Tako su bruku firmi uništili i prodali za male pare i između se se rastalili. Meni nekako izgleda da su ovo radili planski zadnje 2 godine. Prodali priču nema se para, moramo prodat da se izmire dugovi i "kamp". Klasična šuplja. Kad se proda i rastale između sebe, svako će se noge ufatit. Klasika. Pojo vuk magarca.
Bolje prodat nekom neutralnom za 3 "prava" miliona nego uvalit SDA za imaginarnih 6-7 miliona.
Čekajuci željine evropske tekme grbavica ce se urušiti pa neka igra ko god ,može i Ljuba Aličicsvrakino1921 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:06Samo da obavjestim forumski puk
Na Grbavici se igra play off za Euro 08.10.2020.
BiH-S Irska
Puca nam ona stvar za kvalifikacijama EL
Ma gospoda brateavenija je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:21Evo ih u hotelu Dubrovnik, platili tri noci puni pansion + PDV, mora neko i budzete puniti, nisu svi fukaresvrakino1921 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:56![]()
Ti politicari su ti daki iz buđeta Kantona pare
Da se kurchis po Zenici tri dana i tri noci
![]()
![]()
![]()
Uskoro dok se malo smiri sa koronom nas klub ce ako Bog da da organizuje prijateljsku temu sa celikom gsje ce sva sredstva ici na ozdravljenje kolektiva iz Zenice. Uz to, pored ulaznica nas klub ce da izdvoji odredjena finansijska sedstva za pomoc velikom klubu iz zenice.

Usput, nismo pristali na ideju Sda i zeljescara da igramo na grbavici a sve da plati grad sarajevo jer je receno da sve sto u zenici platimo ide celiku. Sto bi na jednoj skupstini rekli bolje celiku nego ciganima
Usput, nismo pristali na ideju Sda i zeljescara da igramo na grbavici a sve da plati grad sarajevo jer je receno da sve sto u zenici platimo ide celiku. Sto bi na jednoj skupstini rekli bolje celiku nego ciganima
To bi bio potez i poPantelija je napisao/la: ↑22 sep 2020, 23:07Uskoro dok se malo smiri sa koronom nas klub ce ako Bog da da organizuje prijateljsku temu sa celikom gsje ce sva sredstva ici na ozdravljenje kolektiva iz Zenice. Uz to, pored ulaznica nas klub ce da izdvoji odredjena finansijska sedstva za pomoc velikom klubu iz zenice.
![]()
-
Sariel1987
- Kontakt:
Eto je robija, sergija iz metropole a psovali ste im svasta...
I kao dodju ovde i cudom se cude stanju u zelji

I kao dodju ovde i cudom se cude stanju u zelji
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- DonerKebab
- Kontakt:
Smirivanja nema, navijaca nema. Sto prije shvatimo to bolje za nas. Drzave se naoruzavale kontas protiv drugih ali milion "antiteroristickih vjezbi" su usmjerene protiv naroda.Pantelija je napisao/la: ↑22 sep 2020, 23:07Uskoro dok se malo smiri sa koronom nas klub ce ako Bog da da organizuje prijateljsku temu sa celikom gsje ce sva sredstva ici na ozdravljenje kolektiva iz Zenice. Uz to, pored ulaznica nas klub ce da izdvoji odredjena finansijska sedstva za pomoc velikom klubu iz zenice.
Novo normalno je stalna kategorija dok se narod ne digne, a da se digne prije bi se medjusobno pobili.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
To se zove sportski profesionalizam. Pomognes ljudima kada im je tesko da ako tebi sutra bude tesko i oni tebi pomognu. Isto bi uradili i vama. Zna se kome ne biSariel1987 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 23:10Eto je robija, sergija iz metropole a psovali ste im svasta...![]()
I kao dodju ovde i cudom se cude stanju u zelji![]()
![]()
Veliki klub s velikim navijačima. Nikad zaboravit darivanje krvi povrijeđenim navijačima FKS, i nikad zaboravit ustupanje stadiona po razumnoj cijeni. Živio Čelik.Stroj1946 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 23:08To bi bio potez i poPantelija je napisao/la: ↑22 sep 2020, 23:07Uskoro dok se malo smiri sa koronom nas klub ce ako Bog da da organizuje prijateljsku temu sa celikom gsje ce sva sredstva ici na ozdravljenje kolektiva iz Zenice. Uz to, pored ulaznica nas klub ce da izdvoji odredjena finansijska sedstva za pomoc velikom klubu iz zenice.
![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.