Uprava radi na volonterskoj osnovi. Ne laprdajte o cemu veze nemate. Dobro, bilo je onih koji su na posudjene pare uzimali kamate, samo njima smo halaliti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
[quote=plavousrcu post_id=7873138 time=1600805635 user_id=39624]
[quote=lijevapolutka post_id=7873086 time=1600804994 user_id=46124]
Trebali su ostaviti kljuc u fan shopu i dezertirati. Znam ko bi tako uradio
[/quote]
Dobra majstore, dobra. Ne kontaju ovi sto prasak pakuju :) :) :)
[/quote]
Ne razumiju samo ovi sto prasak prodaju, nego i ovi sto maglu prodaju svakodnevno ovdje. Zeljovci ko fol.
[quote=lijevapolutka post_id=7873086 time=1600804994 user_id=46124]
Trebali su ostaviti kljuc u fan shopu i dezertirati. Znam ko bi tako uradio
[/quote]
Dobra majstore, dobra. Ne kontaju ovi sto prasak pakuju :) :) :)
[/quote]
Ne razumiju samo ovi sto prasak prodaju, nego i ovi sto maglu prodaju svakodnevno ovdje. Zeljovci ko fol.
A blago nama koliko volontera imamo,odusevljen sam.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vjerujem da imamo volontere i za to,pitaj ove branioce uprave vjerujem da su upuceni...klub sa najvise volontera na svijetu

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ako si se pronasao u mom postu nicim izazvan , onda izvini.
Grehota bi bilo da imaju kakvu platu s obzirom da nista i ne rade
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Koliko stručnjaka i sposobnih navijača imamo. Gdje bi nam kraj bio da uđu u klub. Volonterski ako ništa.
Željezničar za život cijeli!
Pa s obzirom da ovi nemaju podrsku veliku od navijaca i ne znam ko bi se mogao upustiti da udje sa njima u sastav UO.SudoHusika je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:27Koliko stručnjaka i sposobnih navijača imamo. Gdje bi nam kraj bio da uđu u klub. Volonterski ako ništa.
Prodavaci magle, nema te vi pojma osim suplje price . Ko vas uopste pita za bilo sta.
Po meni je dobro da se došlo do tačke da se konačno priča o preustroju kluba. Kod nas su godinama nekakve skupštine i sjednice ceremonijalnog karaktera, dođe Mujo ode Suljo. Ljudi se mjenjali, a haman vazda isti qrac 25 godina. Sada smo došli do tačke da se konačno priča o konkretnim stvarima, nebitno slagao se neko sa tim stvarima ili ne, bitno da je da se krenulo razmišljat u nekom X pravcu.
Nažalost crna nevolja nas je natjerala da krenemo razmišljati o konkretnim stvarima, ali drugačije nikad ne bi sjeli i počeli pričati o tim stvarima. Tako da je to po meni jedina dobra stvar u svom ovom crnilu, trebale su nam ovakve dobre šamarčine da se dohavizamo.
Dakle ovo je isto ko kad osoba koja je ovisna o nečemu dođe prvi put na terapiju i kad toj osobi kažu "prvi korak ka napretku je zapravo priznavanje problema".
Naš klub je ta osoba i mi smo sami sebi konačno nakon toliko dugo vremena rekli "ok u sranju smo žešćem, ne možemo više to negirati". To je za mene kako rekoh korak naprijed jer dosta je više bilo laganja samih sebe i mazanja očiju. Treća je decenija 21. stoljeća, klub se mora okrenut progresivnijim metodama ma koliko bilo teško nekom to progutati.
Nažalost crna nevolja nas je natjerala da krenemo razmišljati o konkretnim stvarima, ali drugačije nikad ne bi sjeli i počeli pričati o tim stvarima. Tako da je to po meni jedina dobra stvar u svom ovom crnilu, trebale su nam ovakve dobre šamarčine da se dohavizamo.
Dakle ovo je isto ko kad osoba koja je ovisna o nečemu dođe prvi put na terapiju i kad toj osobi kažu "prvi korak ka napretku je zapravo priznavanje problema".
Naš klub je ta osoba i mi smo sami sebi konačno nakon toliko dugo vremena rekli "ok u sranju smo žešćem, ne možemo više to negirati". To je za mene kako rekoh korak naprijed jer dosta je više bilo laganja samih sebe i mazanja očiju. Treća je decenija 21. stoljeća, klub se mora okrenut progresivnijim metodama ma koliko bilo teško nekom to progutati.
Ne treba niko volontirati jer su nas volonteri po pravilu i najskuplje izasli.Trebaju skolovani ,obrazovani i ambiciozni ljudi u klubu da rade za platu ,i ti isti da opravdaju tu platu i da imaju odgovornost i da nadju milion nacina kako dnapraviti pare u klubu.Kada imas spobne ljude koji prave pare u klubu nije problem da iste placas jer to zasluzuju.Tako treba da fukcionise a ne neko volontiranje i sergija.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I ja volontiram obavljajuci ovu funkciju. Molim da udje u zapisnik.
Kosultujte macka , on je onako realan i dobronamjeran a i drug vam je.Bolje on nego volonteri.
braco je napisao/la: ↑22 sep 2020, 22:28Po meni je dobro da se došlo do tačke da se konačno priča o preustroju kluba. Kod nas su godinama nekakve skupštine i sjednice ceremonijalnog karaktera, dođe Mujo ode Suljo. Ljudi se mjenjali, a haman vazda isti qrac 25 godina. Sada smo došli do tačke da se konačno priča o konkretnim stvarima, nebitno slagao se neko sa tim stvarima ili ne, bitno da je da se krenulo razmišljat u nekom X pravcu.

Prodaja imovine u ovoj situaciji je ravna predaji oružja u enklavi. Po osnovu čega može nekome pasti na um da u ovakvom vremenu građevinske mafije i deurbanizacije grada prodaje nešto što predstavlja godine i godine ulaganja i odricanja? Pogotovo u novom sarajevu, gdje suvereno vlada mister Koldžo - inače vlasnik parcele na području iste opštine gdje je izgrađen najveći spomenik na svijetu mitu, korupciji i idiotizmu (zgrada Sarajevo tauer). Ma hajte gospodo molim vas... Teška su vremena i zaista jeste period koji nam nije baš drag za gledati, ali ako smo zaista toliko ljubomorni na Zrinjski i kone - onda pomislite da smo kao i oni ili navijajte za njim volite njih i njima se radujte. Ili još bolje idite kod njih pa prodaji te maglu koju su haman stoljeće skupljali pa im se priključite. Obezbijedite mi djetetu da kad danas sutra bude trenirao da ga se fino usmjeri i da proba od fudbala hljeb zaraditi, i potrudite se da nosi ideju koja postoji duže od nas sviju i biće tu i poslije nas.
A vi što šutite i lafo znate neke informacije ste ili toliko nebitni pa ovuda nešto špekulirate, ili ste pak toliki beskičmenjaci pa ne smijete zucniti o nečasnim radnjama.
Neki dan sam pisao - obnovite zavjete klubu i svojoj prvoj ljubavi kako je svi nazivamo. A ako treba vaditi klub ne obraćajte se podzemlju nego skupini koja je ujedno i glavno obilježje kluba. Radnički klub. Klub sa najjačom armijom navijača. I ne na način da sad palamudite kako imamo mizerno članova i bla bla bla, nego fino da se obratite toj armiji i kažete konkretno šta i zašto nam treba.
A vi što šutite i lafo znate neke informacije ste ili toliko nebitni pa ovuda nešto špekulirate, ili ste pak toliki beskičmenjaci pa ne smijete zucniti o nečasnim radnjama.
Neki dan sam pisao - obnovite zavjete klubu i svojoj prvoj ljubavi kako je svi nazivamo. A ako treba vaditi klub ne obraćajte se podzemlju nego skupini koja je ujedno i glavno obilježje kluba. Radnički klub. Klub sa najjačom armijom navijača. I ne na način da sad palamudite kako imamo mizerno članova i bla bla bla, nego fino da se obratite toj armiji i kažete konkretno šta i zašto nam treba.
Dom nema cijenu, a Grbavica je dom. Prodaja pomoćnog terena dođe kao da si prodao sprat kuće. Ako draga upravo nisi u stanju iznijeti se s krizom onda se fino pozdraviš i kažeš ne znam kako dalje i doviđenja. Možda neko drugi zna. Corona nije samo Želji, nego i pitarluku, Slobodi, Veležu, Borcu itd. Ako su naši dragi igrači nezadovoljni zbog možebitnih kašnjenja plata itd, raskinite ugovore na štetu kluba, uzmite papire i vozi Miško. Ne sumnjam da postoje zainteresovani timovi za takve vedete. Ako se desi da se stvarno proda teren, mislim da će se samo pokriti dugovi, nešto sitno uraditi na stadionu da nam se zamažu oči i to je to. Od trening centra nema ništa, obični šupljak na nivou predizborne kampanje naših političara.
Samo Željo!
- plavousrcu
- Kontakt:
Nakon prodaje pomocnog oxekujem da se konacno krene raditi i na projektu prodaje kluba. Samo na taj nacin klub ce stati na zdrave noge, imat ce dobre rezultate, djeca ce imati top uslove za treniranje. Samo da je naci kakvu fudbalsku budalu koja je spremna ulagati i kojoj nece biti cilj za dvije godine profit. Nego za 15. Vrijeme radmickih klasa, socijalizma je nazalost iza nas i nikad se nece vratiti. Opet ponavljam dva izbora imamo, jos 100 godina gledati Zelju kakav je danas ili juce, ili uz dobrog vlasnika gledati Zelju za 5 godina u grupnoj fazi Evropa lige kako se tuce sa Zvezdom, Dinamo, Torinom, Eintrachtom, Wolfsburgom. Od nikom te ne damo se ne zivi.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google [Bot] i 26 gostiju.