FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sjednica je trajala više od tri sata, ali nije bilo ostavki, iako je bilo određenih nagovještaja da bi ih moglo biti. Prema riječima prvog čovjeka kluba Admira Džubura, priče o ostavkama su dezinformacije.
"Na dnevnom redu nije bila uopće tačka oko ostavki. Ne znam odakle su se pojavile te dezinformacije. Bilo je nekoliko tačaka dnevnog reda, između ostalog i za izbor novog direktora, pa izvještaj sa posljednjih prvenstvenih utakmica. Što se tiče priča oko pomoćnog terena i oko toga smo razgovarali, pa će u narednih 15 dana biti mnogo toga jasnije. Uglavnom, šta god da se odluči, zadnju riječ imat će Skupština kluba", kazao je Džubur za SportSport.ba, pa je dodao:
"Problema ima, trudimo se da ih zajedničkim snagama riješimo. Kao i mnogo puta do sada, opet ću reći, svi koji imaju rješenje su dobrodošli. Nikome nikad vrata nisu bila zatvorena i mi smo uvijek otvoreni za razgovor. Pa ako treba da se mi povučemo, a da dođu ljudi koji ce donijeti dobro Željezničaru, ni to naravno nije problem. Samo je Željezničar bitan".
Dakle, Upravni odbor Željezničara ostaje isti, s tim da je najavljeno da bi u narednom periodu isti mogao biti pojačan s nekoliko novih ljudi.
"Na dnevnom redu nije bila uopće tačka oko ostavki. Ne znam odakle su se pojavile te dezinformacije. Bilo je nekoliko tačaka dnevnog reda, između ostalog i za izbor novog direktora, pa izvještaj sa posljednjih prvenstvenih utakmica. Što se tiče priča oko pomoćnog terena i oko toga smo razgovarali, pa će u narednih 15 dana biti mnogo toga jasnije. Uglavnom, šta god da se odluči, zadnju riječ imat će Skupština kluba", kazao je Džubur za SportSport.ba, pa je dodao:
"Problema ima, trudimo se da ih zajedničkim snagama riješimo. Kao i mnogo puta do sada, opet ću reći, svi koji imaju rješenje su dobrodošli. Nikome nikad vrata nisu bila zatvorena i mi smo uvijek otvoreni za razgovor. Pa ako treba da se mi povučemo, a da dođu ljudi koji ce donijeti dobro Željezničaru, ni to naravno nije problem. Samo je Željezničar bitan".
Dakle, Upravni odbor Željezničara ostaje isti, s tim da je najavljeno da bi u narednom periodu isti mogao biti pojačan s nekoliko novih ljudi.
Za ove sto se brinu sto je Amar bio ,trazili su izvjesta sa zadnjih utakmica.Rekao je covjek na kraju ko misli da moze bolje bujrum.
Vidi to svako. Razliku prije i poslije Slobode i ne samo zbog izolacije jer je bila Mladost prije onog svega. Nisam jedini koji pise da vidi to.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovaj nas ko mjedeničare doživljava života mi. Čuj konkretni koraci. Ne mogu milju da skupe svi zajedno, kakvi crni koraci. Odkoračaj od Želje svega ti, to je jedino rješenje.
Najbolje da Sebija bude predsjednik ona bi ove dugove rijesila za sedam dana.Ja mislim da bi porezna nama bila duzna.
-
- Kontakt:
Ne znam hoćemo li se patiti, ali osjetili su pritisak i mislim da znaju da se ne mogu zayebavati više. Mislim čak da su se i neki planovi zacrtali za blisku budućnost. Ono što je važno je da igrači zaista nisu imali nikakve velike sukobe niti su pare razlog poraza, koliko god nam se to činilo. Tako bar kažu. Vidjet' ćemo.LjoZee je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:52Dobro ovako cemo ko i do sad se patiti bez iceg normalnog od strane tih istih ljudi sa izuzetkom Badzaka da napomenem.SudoHusika je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:50Nemamo komfor da se sada rastjerujemo i šutamo. Kada dođe vrijeme za bolje, onda ok. Previše bi to bilo turbulencija poslije poraza za klub i ekipu. Ali svakako da nam u skorije vrijeme trebaju promjene, nadogradnja ili kako se već kaže.
Željezničar za život cijeli!
- plavousrcu
- Kontakt:
Jedino ispravno u ovom trenutku jer ne postoji budala koja ce u ovim momentima svjetskog ekonomskog kolapsa doci u klub. Lako je bilo preuzimati klub sa par miliona na racun i jos milion zagarantovan u prodaji igraca. Poturaju nam dusmani skije, a mi se lozimo. Nije dobro i svi smo svjesni toga, ali evo predsjednik kaze bujrum svima koji vole Zelju i koji mogu pomoci. Mi smo na kartama izgubili 200.000 maraka, to niko ne spominje i to samo u ovoj sezoni. Neka se stisnu svi i pomognu koliko mogu. I ovi iz Uprave i ovi sto su nas podijelili a usta im puna Zelje. Skupštinari upamet, prodaja pomocnog je stvar koja nas vadi i koja nam daje lijepu Buducnost sa svojim kampom.
-
- Kontakt:
Ma i više od 200.000. Puna Grbavica je 100k. A imali smo 4,5 domaćih.plavousrcu je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:56Jedino ispravno u ovom trenutku jer ne postoji budala koja ce u ovim momentima svjetskog ekonomskog kolapsa doci u klub. Lako je bilo preuzimati klub sa par miliona na racun i jos milion zagarantovan u prodaji igraca. Poturaju nam dusmani skije, a mi se lozimo. Nije dobro i svi smo svjesni toga, ali evo predsjednik kaze bujrum svima koji vole Zelju i koji mogu pomoci. Mi smo na kartama izgubili 200.000 maraka, to niko ne spominje i to samo u ovoj sezoni. Neka se stisnu svi i pomognu koliko mogu. I ovi iz Uprave i ovi sto su nas podijelili a usta im puna Zelje. Skupštinari upamet, prodaja pomocnog je stvar koja nas vadi i koja nam daje lijepu Buducnost sa svojim kampom.
Fino kaze covjek mi cemo otici ako ima neko bolji. Eto vam sansa svima koji mislite da mozete bolje bujrum. Mislim da poslije ovih i nije tesko biti bolji pokusajte
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- plavousrcu
- Kontakt:
Nece, zaboravi na to i hajde pakuj prasak. Imali ste priliku, spickali milione, ostavili dugove i sad bi da se pitate. Nece da moze dok je navijaca Zelje.
Ali kako lik levati navijace,ovaj Dzubur je vece zlo od Bakira.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nebitno. Kažem kako jeste. Da meteor udari mi bi znali zašto je to tako.
I da podvučem, odlična odluka iako sam očekivao skupštinu nešto ranije, ali uzimajući u obzir ozbiljnost cijele priče, sasvim razumljivo. Klub nije ostavljen na cjedilu, nije niko 'zbrisao', već se odlučilo ostati i probati nešto uraditi ili kako reče Džubur, ako ima 'neko' da može bolje i da je spreman, bujrum
Sasvim korektno!
Što ne mijenja činjenicu da jedva čekam da mu leđa vidim ali to je moj lični stav prema njemu jer smatram da je imao dovoljno vremena i da nije kapacitet kakav nam je potreban!

zaboravljaš da nismo mi režimski kub

bez zeze, meni je svako rješenje koje bi značilo opstanak nezavisnog kluba OK. a ako ne može jeb.iga... šta bude biće
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 22 sep 2020, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Pojeo vuk magarca. Ne znam ni što smo se nadali nečemu, ali osuđeni smo na to kao navijači Želje, da se nadamo i u najgorim situacijama. Nadam se da će se skupština održati do kraja oktobra, jer čekanje decembra ili januara će biti prekasno za nas.
Doveo klub haman u rang Celika i on ce kao nesto poduzeti,majko draga

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Igraci su zadnjih 20 dana dobili tri premije i jednu platuSudoHusika je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:56Ne znam hoćemo li se patiti, ali osjetili su pritisak i mislim da znaju da se ne mogu zayebavati više. Mislim čak da su se i neki planovi zacrtali za blisku budućnost. Ono što je važno je da igrači zaista nisu imali nikakve velike sukobe niti su pare razlog poraza, koliko god nam se to činilo. Tako bar kažu. Vidjet' ćemo.LjoZee je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:52Dobro ovako cemo ko i do sad se patiti bez iceg normalnog od strane tih istih ljudi sa izuzetkom Badzaka da napomenem.SudoHusika je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:50Nemamo komfor da se sada rastjerujemo i šutamo. Kada dođe vrijeme za bolje, onda ok. Previše bi to bilo turbulencija poslije poraza za klub i ekipu. Ali svakako da nam u skorije vrijeme trebaju promjene, nadogradnja ili kako se već kaže.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Trebali su ostaviti kljuc u fan shopu i dezertirati. Znam ko bi tako uradio
moSa ljoŽe
- plavousrcu
- Kontakt:
Eto ja sam smanjio, dvije po 10.000 ostale pola. Racunaj troskove organizacije i sta vise znam. Koliko sam god nezadovoljan radom Uprave toliko sam i realan. Dosli su u klub koji na racun nije imao marke, ostalo milion duga iza Ublehasa. I sad nam prijete njegovi partneri s kojima je on nagodbe pravio. Plate astronomske, trebalo je to srezati i dovesti u normalu. Onda onaj nesretnik ne uplati pare na vrijeme a trener kojeg je Ublehas doveo u saradnji sa Radnikom i Savezom nas povali. Onda korona, kraj prvenstva gdje bismo bili prvi 99 posto. Opet korona, nema gledalaca a to nam je bitna stavka u budzeu. Onda Izrael i korona. Pa dobro ikako ovi ljudi hoce da sjednu i pricaju o necemu. Zato pomoci prodati i na zdravim osnovama stati na noge.SudoHusika je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:58Ma i više od 200.000. Puna Grbavica je 100k. A imali smo 4,5 domaćih.plavousrcu je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:56Jedino ispravno u ovom trenutku jer ne postoji budala koja ce u ovim momentima svjetskog ekonomskog kolapsa doci u klub. Lako je bilo preuzimati klub sa par miliona na racun i jos milion zagarantovan u prodaji igraca. Poturaju nam dusmani skije, a mi se lozimo. Nije dobro i svi smo svjesni toga, ali evo predsjednik kaze bujrum svima koji vole Zelju i koji mogu pomoci. Mi smo na kartama izgubili 200.000 maraka, to niko ne spominje i to samo u ovoj sezoni. Neka se stisnu svi i pomognu koliko mogu. I ovi iz Uprave i ovi sto su nas podijelili a usta im puna Zelje. Skupštinari upamet, prodaja pomocnog je stvar koja nas vadi i koja nam daje lijepu Buducnost sa svojim kampom.
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, Levin i 65 gostiju.