Treba malo biti realan.Ovi ljudi nemaju pojma izuzev Badzaka ali ovdje ima dugova i kredita od prije 4-5 godina
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Složio se neko sa mnom ili ne, treneru, ma ko on bio nije mjesto na sjednicama i sastancima UO. To fudbalska praksa ne poznaje. Može biti prisutan, samo ako ga UO pozove, da podnese izvještaj o rezultatima, ekipi, planovima. Sve dok to tako bude, po meni je čisti amaterizam.
Amara vise mrze Misketovi ljubimci nego pitariVeteranSA je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:05Složio se neko sa mnom ili ne, treneru, ma ko on bio nije mjesto na sjednicama i sastancima UO. To fudbalska praksa ne poznaje. Može biti prisutan, samo ako ga UO pozove, da podnese izvještaj o rezultatima, ekipi, planovima. Sve dok to tako bude, po meni je čisti amaterizam.
Zasto mi brises post. Ne svidja ti se rijec klosar , ili podrzavas ovo sto pise ovaj macak
To prvo. Nemojte se vrijedjati medjusobno. Na vase misljenje ne zelim da uticem, ali ovako kad se vrijedjate moram reagovati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
Raspravlja se već par sati o nečemu a niko pojma nema o čemu. Jedino iguita dade neku kakvu takvu informaciju. Jel istinita ili ne pokazaće vrijeme. A da sačekamo malo. Ionako ništa se ne moze desiti večeras niti sutra, već konačnu riječ treba dati skupština, bar kad je o imovini rijec
moSa ljoŽe
Valjda cemo saznati sta ce predloziti skupstinilijevapolutka je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:11Raspravlja se već par sati o nečemu a niko pojma nema o čemu. Jedino iguita dade neku kakvu takvu informaciju. Jel istinita ili ne pokazaće vrijeme. A da sačekamo malo. Ionako ništa se ne moze desiti večeras niti sutra, već konačnu riječ treba dati skupština, bar kad je o imovini rijec
Mene isključivo Željo zanima, niti Amar, a Misimović još manje. I rekao sam to je moje mišljenje. Poštujem ako je tebi u redu da trener prisustvuje sjednicama UO, i još drži predavanja, meni nije.Kometa je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:08Amara vise mrze Misketovi ljubimci nego pitariVeteranSA je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:05Složio se neko sa mnom ili ne, treneru, ma ko on bio nije mjesto na sjednicama i sastancima UO. To fudbalska praksa ne poznaje. Može biti prisutan, samo ako ga UO pozove, da podnese izvještaj o rezultatima, ekipi, planovima. Sve dok to tako bude, po meni je čisti amaterizam.
Iguita brate ima li volje taj covjek da udje u klub 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Je li ti normalno da trener odvede Viscu na bankomat i da mu 2000.Je li normalnobda trener posudi klubu 300 000.VeteranSA je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:15Mene isključivo Željo zanima, niti Amar, a Misimović još manje. I rekao sam to je moje mišljenje. Poštujem ako je tebi u redu da trener prisustvuje sjednicama UO, i još drži predavanja, meni nije.Kometa je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:08Amara vise mrze Misketovi ljubimci nego pitariVeteranSA je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:05Složio se neko sa mnom ili ne, treneru, ma ko on bio nije mjesto na sjednicama i sastancima UO. To fudbalska praksa ne poznaje. Može biti prisutan, samo ako ga UO pozove, da podnese izvještaj o rezultatima, ekipi, planovima. Sve dok to tako bude, po meni je čisti amaterizam.
Zeljo je dom Osima. To je poseban odnos, tesko shvatljiv nekome sa strane. Ne znas vise da li su oni u Zeljinim venama, ili Zeljo u njihovim. A ko treba da drzi predavanje u svojoj kuci nego domacin.VeteranSA je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:15Mene isključivo Željo zanima, niti Amar, a Misimović još manje. I rekao sam to je moje mišljenje. Poštujem ako je tebi u redu da trener prisustvuje sjednicama UO, i još drži predavanja, meni nije.Kometa je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:08Amara vise mrze Misketovi ljubimci nego pitariVeteranSA je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:05Složio se neko sa mnom ili ne, treneru, ma ko on bio nije mjesto na sjednicama i sastancima UO. To fudbalska praksa ne poznaje. Može biti prisutan, samo ako ga UO pozove, da podnese izvještaj o rezultatima, ekipi, planovima. Sve dok to tako bude, po meni je čisti amaterizam.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Kometa je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:21Je li ti normalno da trener odvede Viscu na bankomat i da mu 2000.Je li normalnobda trener posudi klubu 300 000.

@igrajlopte 🐦
ma brate suzdrzavam se, svasta bi napisaoBlagoje je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:22Zeljo je dom Osima. To je poseban odnos, tesko shvatljiv nekome sa strane. Ne znas vise da li su oni u Zeljinim venama, ili Zeljo u njihovim. A ko treba da drzi predavanje u svojoj kuci nego domacin.

- svrakino1921
- Kontakt:
Bio trening u 5,čovjek uslikan na radnom mjestu,šta te trese prijatelju?VeteranSA je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:05Složio se neko sa mnom ili ne, treneru, ma ko on bio nije mjesto na sjednicama i sastancima UO. To fudbalska praksa ne poznaje. Može biti prisutan, samo ako ga UO pozove, da podnese izvještaj o rezultatima, ekipi, planovima. Sve dok to tako bude, po meni je čisti amaterizam.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
[quote=LjoZee post_id=7872893 time=1600801789 user_id=41709]
[quote=iguita post_id=7872890 time=1600801706 user_id=45946]
Zasto mi brises post. Ne svidja ti se rijec klosar , ili podrzavas ovo sto pise ovaj macak
[/quote]
To prvo. Nemojte se vrijedjati medjusobno. Na vase misljenje ne zelim da uticem, ali ovako kad se vrijedjate moram reagovati.
[/quote]
maliciozni klosar i dusman kluba vrijedjanje.Ti se salis malo , pa pustio si pljuvanje i psovke ovdje milion puta. Znam ja sta tebi smeta al drugi put o tome
[quote=iguita post_id=7872890 time=1600801706 user_id=45946]
[/quote]
[/quote]
maliciozni klosar i dusman kluba vrijedjanje.Ti se salis malo , pa pustio si pljuvanje i psovke ovdje milion puta. Znam ja sta tebi smeta al drugi put o tome
Apsolutno nije, i to je naopako, i zbog takvih stvari smo u situaciji kakvoj jesmo.Kometa je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:21Je li ti normalno da trener odvede Viscu na bankomat i da mu 2000.Je li normalnobda trener posudi klubu 300 000.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.