Ma ja sad niko nije pljuvao i yebavao sve od do prva 2-3 kola i prvo pretkolo u LP.
Bilo nam je sve med i mlijeko, tad su se baš konstruktivni postovi mogli čitati...
Mi se syebali da objasnimo tad da se treneru sudi u decembru a ne u augustu, al jok. Hajd ti nekom objasni šta je tempiranje forme i igranje skraćenih priprema radi virusa. Bolje da smo se onda gov.ana najeli nego što smo išta pisali.
Vinko i Krste su klanjali dzenazu onomad za titulu pa vi kako hocete
Napadač, ptico bar sad kad nema nista od njega mozes reci koji su bili najblizi?¿
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Poslat ponudi od 50 hiljada marki za Lendrica moze bit dobar bek ap. Bez zajebancije. Sad smo vec pred kraj prelaznog treba ganjat po nasoj ligi ako nista vani nismo mogli dovest
Poslat ponudi od 50 hiljada marki za Lendrica moze bit dobar bek ap. Bez zajebancije. Sad smo vec pred kraj prelaznog treba ganjat po nasoj ligi ako nista vani nismo mogli dovest
Poslat im qrac da oči izbiju, dat im pet milja i jednog Seata Osimu. A njemu pokazat sliku Vječne vatre i eto njega.
Poslat im qrac da oči izbiju, dat im pet milja i jednog Seata Osimu. A njemu pokazat sliku Vječne vatre i eto njega.
Jedino ako cest ti dat svoju Atecu. U Ibize on ne staje.
Al zasto da ne, poslat ponudu ispipat teren. Pa vidis da uvijek mozes tusnut vani za duplo vece pare
Ne znam kako stoji sa Bilbijom, da li bi moglo doci do nekog pomirenja navijaca i njeg (plus dobili bi i Tamaru )
Momak je idalje strasan napadac. U ovom nasem sadasnjem timu bi se nadavao golova.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97