Hronicni nedostatak harizme,istu pricu vrte svake godine, promasaj i to zestok.akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 17:31
kad se nadju ovakva tri pogrbljena lika sa stomacinama da daju "strucne analize i kritike" o bilo kojem sportu![]()
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tako je brate, te neradnike i ublehaše treba na kopanje i fizički radakisarajevo92 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 17:31
kad se nadju ovakva tri pogrbljena lika sa stomacinama da daju "strucne analize i kritike" o bilo kojem sportu![]()

Gube Premier ligu 100% u dogledno vrijeme, i neka će, jedva čekam taj dan. Ybt, na Areni mi je možda jedan komentator iritantan za slušati, a većina fakat odlična, ovdje svi redom dno sem Viška. Ova trojica + Gojko, onaj ćelavi i Čiča.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Srecom ima opcija za hrvatski jezik, Hodoba i Vela su odlicni, ima ih jos par kojima ne znam ime, dok od srpskih mogu slusati samo Viskovica i Radojevica kada su prenosi EPL-a, Tubic ok za Championship
Don't believe the hype.
- Chapman1886
- Kontakt:
ovaj lijevo imaš osjećaj umrijeće u svakom momentu,a ovaj desno bolid samo o nekakvim greškama priča
Samo Sloboda | COYG
Ako se ko sjeca ko je prenosio polufinale FA kupa Arsenal City, e taj komentator mi je daleko najbolji sa ovih prostora sto sam cuo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Baho.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne do Bog
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- camparinho
- Kontakt:
radojevic i plavsic kosarku stvarno dobro prenose, mozda im se ovo ne prenosi nemam blage. viska ne mogu zbog djokovica slusat vise ni na jednom sportu, ovaj desno je nekakav random, a novakovic mi je od utakmice do utakmice stvarno, uniteda opcenito ne uzivam da gledam, ali jos kad on pocne o "sistemskim problemima" idi se ba
Clutch city be safe rage hard!
Ja na Sky-u i BT-u gledam. Ne mogu domace da slusam.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Malo ste prestrogi prema njima. Ne kazem, znaju smarati na prenosima i nekad pricati gluposti, ali sto se tice emisija i ovih podcasta, pa moraju o necem pricati. Isto ko sto i mi ovdje baljezgamo gluposti, tako i oni.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ja sam imao ideju da se vidi sa redakcijom sportsport portala da se korisnicima foruma (onima koji imaju interes i pokazu neki kvalitet) dozvoli da jednom mjesecno objave neki autorski tekst na temu kluba kojeg prate. Rubrika forumaša, realno vecina clanaka koje se odnose na lige petice su odron.
Ok imamo ovdje najgluplju idejuStevieG8 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 19:12Ja sam imao ideju da se vidi sa redakcijom sportsport portala da se korisnicima foruma (onima koji imaju interes i pokazu neki kvalitet) dozvoli da jednom mjesecno objave neki autorski tekst na temu kluba kojeg prate. Rubrika forumaša, realno vecina clanaka koje se odnose na lige petice su odron.

Ikad

- AshburtonG
- Kontakt:
Pa realno je dobra ideja.
Na ss.ba svaki autorski tekst(kojih svakako skoro i da nema ili su ograniceni samo na bosansku ligu ili reprezentaciju) bude predmet ismijavanja, a kako i ne bi, kad vecina "novinara" nema ni gimnaziju zavrsenu. Kako se zvao onaj sto je jedno vrijeme pisao tekstove za harakiri, Cunic ili Culic, tako nesto? Bukvalno si po nevjerovatno amaterskom i sarlatanskom naslovu iste sekunde mogao znati da je on autor, a nije jedini.
Na ss.ba svaki autorski tekst(kojih svakako skoro i da nema ili su ograniceni samo na bosansku ligu ili reprezentaciju) bude predmet ismijavanja, a kako i ne bi, kad vecina "novinara" nema ni gimnaziju zavrsenu. Kako se zvao onaj sto je jedno vrijeme pisao tekstove za harakiri, Cunic ili Culic, tako nesto? Bukvalno si po nevjerovatno amaterskom i sarlatanskom naslovu iste sekunde mogao znati da je on autor, a nije jedini.
Jednom je taj Culic zavrsio na saff-u.AshburtonG je napisao/la: ↑22 sep 2020, 19:35Pa realno je dobra ideja.

http://saff.ba/avaz-se-primitivno-ismij ... osi-nikab/
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakav sudar titana. 

E da vidimo kakav ce biti domino efekt.