FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Koji god manje košta, da se još skucka koja kinta i proba Garcia dovest'.
- BlaiseMatuidi
Izadjes mu u susret i ocistis put prema Atleticu, ovamo 10 dana levatis Dzeku, sve ne bil' doveo Moratu, i onda ti se ovako vrati. Nema pravde na dunjaluku.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
max aarons iza sebe ima jednu sezonu u championshipu i jednu sezonu u premiershipu, u obje je bio standardanjasonstatham je napisao/la: ↑22 sep 2020, 18:26Dest. Potom Emerson. Aarons je neprovjeren igrač Championshipa, Bellerin pad forme godinama.
ne samo da je premiership jaci od eredivisie, vec ima vise seniorskog fudbala u nogama (championship je jaka liga)
sergino dest iza sebe ima jednu (nepotpunu) sezonu u eredivisie
- BlaiseMatuidi
I to na mjestu gdje Bayern radi fotosuting. Mozda je turisticka posjeta u pitanju.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
đe onaj nesretnik messilla, on zna koliko je koji novinar pouzdan
Roge i Balague nisu toliko pouzdani. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BlaiseMatuidi
Dest izgleda ipak u Bayernu. Zato sve vise se spominje Aarons zadnji par sati?
@igrajlopte 🐦
Manchester City za Garciju traži 30 milijuna eura te se Barça tako vrlo lako može okrenuti Ezequielu Garayu (34 godine, Valencia) ili Mariju Hermosu (25 godina, Atletico).
Vijest donosi "Mundo Deportivo".

Danas se spominjalo ime i velikog Williana Josea.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
cekamo max arronsa :kafa:
Kounde bi lego ko leoreyu šamar

Bivši sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta otkrio je da je odnos Lionela Messija sa pojedinim trenerima Katalonaca bio više nego problematičan.
Koliko je velika Messijeva moć u Barceloni Zubizarreta je na najbolji mogući način pokazao anegdotom iz vremena dok je Gerald 'Tata' Martino bio trener katalonskog giganta.
"Kada je Tata Martino bio na klupi Barselone često je govorio Messiju: 'Znam da kada bi pozvao predsjednika, on bi me otjerao, ali dođavola ne moraš mi to pokazivati svaki dan, ja to znam i sam'. Nije mu bilo lako sa njim", rekao je Zubizarreta.
Zubizareta je na funkciji direktora Barcelone bio u periodu od 2010. do 2015. godine, dok je Tata Martino Katalonce vodio u sezoni 2013/2014.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dok cekamo engleza mogao bi francuz otic. Fulham navodno zainteresovan i ponudili (?) 18m + 5m za Todiba. Prihvatite vise budale!
@igrajlopte 🐦
Teško da Bartina maloumna goveda mogu ikog ozbiljnog dovesti. Napravili su sprdnju od kluba i mnogi igraci jednostavno ne žele u ovako toksicnu Barcu.
Plus onaj konzervativni indijanac Koeman koji tjera Barcine mlade igrace na posudbe, pa vidi to i Dest i Arons i svi mlađi koji se povezuju.
Pjanić je završen od ranije, prije bruke sa Bayernom, prije bruke sa Messijem.
Plus onaj konzervativni indijanac Koeman koji tjera Barcine mlade igrace na posudbe, pa vidi to i Dest i Arons i svi mlađi koji se povezuju.
Pjanić je završen od ranije, prije bruke sa Bayernom, prije bruke sa Messijem.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 22 sep 2020, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
- jasonstatham
- Kontakt:
23 mil?!

Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sreća imaju ovi Englezi, inače ne bi Barca nikog prodala.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nije lud da ide sjedit na klupi Bayerna kad moze biti starter u Barci. A djabe sto neki pokusavaju (pa i navijaci Barce) da predstave Barcu kao Crystal Palace. Ipak je prestiz igrati za taj klub i sigurno san skoro pa svakog igraca.Barcelona's negotiations with Dest are very advanced. Both the club and the player are optimistic. Bayern's offer is higher, but the player prioritizes Barça's project. [cat radio]
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.