FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Napapijri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Napapijri » 22 sep 2020, 16:26

AlfredNobel je napisao/la:
22 sep 2020, 16:05
@napapijri
Jedna stvar je KRITIKOVATI, druga stvar je PLjUVATI, raščlanite to već jednom. KRITIKOVANJE je iznošenje svog mišljenja za određenu stvar ili problem, sve u cilju kako bi se taj problem otklonio, a sve se to potkrijepi argumentima, naravno. PLJUVANJE je čista serrancija jednog pojedinca ili čoporski, ne postoji nikakve argumentacija, odnosno vodi se mahalskim i granapskim prepostavkama.

Dalje.. Niko ti ne brani da budeš nezadovoljan bilo čim, u ovom slučaju kondicionom spremom i samim radom Jeleškovića. Imaš na to pravo.

Dalje.. Ni u jednom tvom postu nije bilo kritike, već pljuvanje, vrijeđanje, omalovažavanje Jeleškovića, uz neutemeljene tvrdnje. Vrijeđao si čovjeka samo zato što su igrači lipsali u uvodnih par kola. Hajde da je to bilo tako na sredini sezone, ali na početku sezone, to je suludo. Bila je korona stanka, bilo je i do toga, odradile se pripreme, sve zamišljeno fino da se tempira za Evropu i evo vidimo da je sve to pogođeno i odrađeno kako treba. Samo mi objasni kako vidiš da smo i dalje nespremni? To me zanima, volio bih da i ja mogu tako nešto procijeniti.
Što je još jače, konstatno si tvrdio i nazivao ga 'online stručnjakom' i iznova si ponavljao, parafraziram, da mu mi nismo prioritet, da ga nije briga, da se posvetio fakultetu na kojem predaje, da odradi radi reda online treninge itd. To su sve nagađanja, mahalanja, palamuđenja, neprovjerene informacije i informacije bez validnog pokrića.

Kad si bio bio mangup i jedva čekao da ga 'nabodeš', trebao si ispasti mangup, reći da si ispao nekorektan i vnogo prema čovjeku koji je jedan od najvećih stručnjaka u ovom dijelu Evrope, koji je trener u repki, koji održava formu svjetskim igračima tipa Džeke, kojima ima more trofeja, koji je ostvaren na više polja i koji je već jednom spremao našu ekipu u sezoni duple krune, kad smo letili po terenu. Taj čovjek je toliko potkovanjem znanjem i toliko stručan, da bi mene bilo stid srrati po njemu samo kako bi opravdao Musemića. Sve ovo možrte provjeriti kod ljudi kome je on bio mentor na faksu.

Ko je strahovao od Nomada i kakve to veze ima s spremom? Pribojavalo se jer se igralo na jednu tekmu i tu je sve moguće. Rečeno je da ako njih ne možemo proći, da nemamo šta dalje tražiti.

80% pljuvalo Hadžića zbog navodnih šema s Mušijom? Opet lažeš. Po tom pitanju je glavni bio trol zvani Tobe s 86 napravljenog profila. Pored njega, možda još par njih da se prikačilo.

Čitava bit je da ako vi možete psovati Jeleškovića, psovati Vinka, nekog igrača, nebitno, onda se isto nemojte ljutiti kad vam raja vrati, prisjeti se tih stvari i nakači vas ismijavanjem. Ništa se nemojte čuditi, pa možda se nekad naučite strpljenju i povučete ručnu kod mahalanja i izmišljanja, samo kako bi 'saprali' nekog drugog. Ako ja mogu trpiti padobrance, trolove, botove, interesdžije nakon prvog kiksa ili prvog lošeg poluvremena, onda neka i ti isti trpe ebavanja kad se stvari slegnu i krenu svojim tokom.

@ThrillerHz
Ćeraćemo se još. :D
Moja kritika je bila upucena Vinku, mozes se i vratiti pa pogledati postove u kojima sam se referisao na to, pa sam skladno tome i rekao da je covjek sad pronasao stil igre i na tome mu treba cestitati, uz zelju da nastavi ovim ritmom. Jeleskovica jesam pljuvao i nazivao online strucnjakom, od toga ne bjezim i to i sada mislim, pri tome mi nismo spremniji od bilo koje prosjecne premijerligaske ekipe, sto je sasvim u redu, ali nije u redu da smo tu fizicku spremu doveli na zavidan nivo tek nekako u mecu sa Brestom. Od Nomada jesu strahovali mnogi zbog fizicke spreme, spominjao se ovdje otocki fudbal, fizikalije i sl., to ce isto priznati mnogi koji su to i pisali, naravno ukoliko nisu nizdlakasi. Sto se Hadzica tice, Tobeta i ne racunam, on je u mnogome bio sarkastican, ali ne moze se poreci da se ovdje danima vodila polemika oko neke saradnje izmedju Musije i Hadzica, u kojoj ja cak i nisam ucestvovao, niti sam pljuvao ili kritikovao Hadzica. Cinjenica je isto tako da nam je neophodan napadac, ali kao sto sam vec naveo prije par dana, samo za Evropu jer u ligi Ahmetovic jos uvijek moze odgovoriti zadatku i nema potrebe da se po tom pitanju reaguje do zimske pauze. Neko se referisao i za Fanima (nisi ti), ali to nema veze sa mnom, ja sam ga prizeljkivao i bio sam zadovoljan dovodjenjem jer sam svjestan njegovih sposobnosti. Ranije sam cak navodio da ce nam biti od znacaja u Evropi radi eventualnih kontranapada i evo sada kazem opet da od Fanima najvise ocekujem u mecu protiv Celtica, ukoliko prodjemo naravno.

I da se vratim na pocetak, kao sto sam kritikovao Marinovica, tako sam ga i pohvalio, sto ne znaci da ga ponovo necu kritikovati ukoliko zaredamo sa losim rezultatima, jer mi nismo klub koji smije sebi dozvoliti velike oscilacije. Napomenut cu da sam bio i jedan od rijetkih koji je bio za njegov dolazak, narocito kada je knjiga spala na izbor izmedju Custovica i njega.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 22 sep 2020, 16:26

Ma ja sad niko nije pljuvao i yebavao sve od do prva 2-3 kola i prvo pretkolo u LP.
Bilo nam je sve med i mlijeko, tad su se baš konstruktivni postovi mogli čitati... :mrgreen:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 sep 2020, 16:30

ajdohordas je napisao/la:
22 sep 2020, 16:26
Ma ja sad niko nije pljuvao i yebavao sve od do prva 2-3 kola i prvo pretkolo u LP.
Bilo nam je sve med i mlijeko, tad su se baš konstruktivni postovi mogli čitati... :mrgreen:
:rol: :rol:
Mi se syebali da objasnimo tad da se treneru sudi u decembru a ne u augustu, al jok. Hajd ti nekom objasni šta je tempiranje forme i igranje skraćenih priprema radi virusa. Bolje da smo se onda gov.ana najeli nego što smo išta pisali. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 22 sep 2020, 16:32

slika

Ne bi bilo lose pred utakmicu sa Buducnosti i eventualno sa Celticom, ovako nesto uradit. Motivises ih i jos neke premije obecas i ima da poginu na terenu :urnebes:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 22 sep 2020, 16:36

slika

:pray: :pray:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2020, 16:37

Ima li kakvi insajdera, hoce li biti spremni Milicevic i Kovačević ??

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 22 sep 2020, 16:43

bordobijeli je napisao/la:
22 sep 2020, 16:37
Ima li kakvi insajdera, hoce li biti spremni Milicevic i Kovačević ??
Receno je ranije da Kovacevic hoce sigurno, a cini mi se da neko ovdje napisa da ce i Milicevic biti spreman.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 22 sep 2020, 16:49

VenamaHrabrih je napisao/la:
22 sep 2020, 14:09
Gotova rakija od limuna.
Ako klepimo đetiće, u četvrtak ću joj junf skinut.
Kod mene je u hladovini ulovljen kapitalac Jeger sa 56 travki 😅👍...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 22 sep 2020, 16:53

skoroalen je napisao/la:
22 sep 2020, 16:30
Mi se syebali da objasnimo tad da se treneru sudi u decembru a ne u augustu, al jok. Hajd ti nekom objasni šta je tempiranje forme i igranje skraćenih priprema radi virusa. Bolje da smo se onda gov.ana najeli nego što smo išta pisali. :mrgreen:
Nervi slom tad doživio zbog foruma i ove teme. :mrgreen:
Ali hajde vrijedilo je, sad kad znam da smo bili u pravu. Samo nastavit u ovom pravcu i u ovakvom ritmu :opaopa:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 sep 2020, 16:55

skoroalen je napisao/la:
22 sep 2020, 16:30
Ja sam pljuvac bio i ostao....

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 22 sep 2020, 16:57

48 sati do VRLO BITNE UTAKMICE.
Umjesto da prićamo o mogućim formacija, sastavu, udaviše nas nebitnim glupostima.
Intereseju me ima li Pejović pravo da igra, u kakvom je stanj Kovačevićeva povreda(nije slučajno da se pred ovako bitnu utakmicu plasiraju "vijesti" o prodaji)....
Baš me briga i za Želju i za Đeku i gluposti/gadosti što pišu trolovi i pljuvači.
Bitna je SAMO naša dobra igra i prolaz u plej of.
:kafa:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 22 sep 2020, 16:58

Jadnimi je napisao/la:
22 sep 2020, 16:57
Umjesto da prićamo o mogućim formacija, sastavu, udaviše nas nebitnim glupostima.
Intereseju me ima li Pejović pravo da igra, u kakvom je stanj Kovačevićeva povreda(nije slučajno da se pred ovako bitnu utakmicu plasiraju "vijesti" o prodaji)....
Baš me briga i za Želju i za Đeku i gluposti/gadosti što pišu trolovi i pljuvači.
Pejovic igra, Kovacevic ce biti spreman i branit ce.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 sep 2020, 17:06

Jadnimi je napisao/la:
22 sep 2020, 16:57
Oglasili su se na zvanicnoj stranici, i Pejovic ce moci igrati...Vinko je rekao da je Kova odigrao protiv Borca s odredjenim bolovima, pa da je postedjen 2 utakmice da bude spreman za europe...
Sto se tice sastava, evo moje zelje(pod uslovom da ce Mili biti spreman da igra)
-----------------Ahmetović
Tatar--------Rahmanović--Fanimo
------------Pejovic-Đokanović
Pidro-Dupovac-Milicevic-Oremus
---------------Kovacevic
Volio bi da krenemo s jednim razbijacem u vezi, pa kasnije da udje Susic oko 60 minute, cak mozda i umjesto Rahmana, a zadnje vezne ostaviti iste cijelih 90 min...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 sep 2020, 17:08

Zundo je napisao/la:
22 sep 2020, 16:32
slika

Ne bi bilo lose pred utakmicu sa Buducnosti i eventualno sa Celticom, ovako nesto uradit. Motivises ih i jos neke premije obecas i ima da poginu na terenu :urnebes:
Naši imaju premije za igranje u Evropi.
Prije nekih 15 dana, sam sjedio sa dvojicom naših igrača. Treba da im legne plata za 6,7,8 mjesec,plus premija od titule ,plus premija od Evrope.
Strasne su to pare za nas smrtnike.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 sep 2020, 17:14

AlfredNobel je napisao/la:
22 sep 2020, 14:43
bordobijeli je napisao/la:
22 sep 2020, 14:33
Ja sam husrefoljubac al nikad nisam tjerao Vinka ni psovao mu. Imao sam podmukli napada kad smo igrali loše al vise zbog pojedini forumasa koji su izmišljali priče pa sam njih bockao, od starta mislim da je Vinko dobro rijesenje za nas . Vinka gotovim i prije dolazaka u FKS, isto treba pohvaliti upravu da mu je omogucaila jako kvalitetan roster. Evo usporedbe ekipa s Celticom prosle godine i sad ako budemo igrali, jaci smo za 4-5 jako kvalitetni igraca. Sad je bitno proci Budućnost sve ostalo je manje bitno.
Jedini koji si izmišljao priče si ti i opet bacaš krivicu na 'drugu stranu'. Bilo je i onih kao @beli što namjerno idu na to, ali da se ne lažemo, više si se ti slomio braneći neodbranjivo i rukama i nogama.

Jebbo te @beli uuusta 😉
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 22 sep 2020, 17:29

Red1946 je napisao/la:
22 sep 2020, 16:49
Gotova rakija od limuna.
Kod mene ima nane i majčine dušice pa Bujrum jutros ubrano
FKS

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 sep 2020, 17:31

hamsik je napisao/la:
22 sep 2020, 17:29
Red1946 je napisao/la:
22 sep 2020, 16:49
Gotova rakija od limuna.
Kod mene ima nane i majčine dušice pa Bujrum jutros ubrano
:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 sep 2020, 17:35

A jeste debili svi odreda majke mi
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 sep 2020, 17:36

Je.ebm ja trenera koji ne psuje i ne nervira se i ne raduje. Nema tu emocije prema klubu, nije on nas. Napolje srećko..

Andreja od prve, stavit ga u izlog, proc ovo igrat protiv Celtica a njega prodat za lijepe pare, jer bojim se da nece igrat previse.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 22 sep 2020, 17:38

Ma nema šanse da krene Miličević od prve u četvrtak
Bordo bijeli za život cijeli!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, muhamedhulk, Vanja8 i 39 gostiju.