Oremus, Hodzic
Pidro, Salcin
Dupovac, Šerbecic
Milicevic, Adukor,
Pejović, Djokanovic
Sušić, Zinedin
Tatar, Jukić
Fanimo, Hebibovic
Rahmanovic, Velkoski
Ahmetovic, Handzic
Kakav roster

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sila baš. Kad su svi zdravi i spremni, možeš haman podjednake dvije ekipe napravit.bordobijeli je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:47Kovacevic, Dzafic, Dizdarevic
Oremus, Hodzic
Pidro, Salcin
Dupovac, Šerbercic
Milicevic, Adukor,
Pejović, Djokanovic
Sušić, Zinedin
Tatar, Jukić
Fanimo, Hebibovic
Rahmanovic, Velkoski
Ahmetovic, Handzic
Kakav roster![]()
![]()
![]()
Ignorisi to druze, ne vrijedi. Takvih je uvijek bilo i uvijek ce biti, nazalost.
ja sam mu isto yeb'o mater,ali ću sačekati da se pospem pepelom još malo,poslije ovih par tekmiEvander je napisao/la: ↑22 sep 2020, 14:05Ne procitah izvinjenje Vinku od strane onij koji su ga tjerali nakon 3 kola?
Ja sam prvi rekao da je protiv Tuzle i Veleza bilo grozni, kao sto i jeste, ali od prvog dana sam bio uz Vinka i vjerovao sam mu. Imam osjecaj da su Husrefoljuoci jedva cekali neki kiks, da opletu po treneru koji se ne zove Husref.
Ja pitah neki dan i za Jeleškovića, da li je stiglo izvinjenje od dotičnih, kad niko ništa. Nema veze, bitno da je sve došlo na svoje, a mentola će vazda biti. Treba vidjeti da li je Jelešković i sad prisutan na treninzima ili je zaokupljen fakultetskim obavezama, tzv. online trener.Evander je napisao/la: ↑22 sep 2020, 14:05Ne procitah izvinjenje Vinku od strane onij koji su ga tjerali nakon 3 kola?
Ja sam prvi rekao da je protiv Tuzle i Veleza bilo grozni, kao sto i jeste, ali od prvog dana sam bio uz Vinka i vjerovao sam mu. Imam osjecaj da su Husrefoljuoci jedva cekali neki kiks, da opletu po treneru koji se ne zove Husref.
Ako ti kazem da Dzafic im 3000KM, dalje ti je sve jasno. 100% provjerenobodi123 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:52Sila baš. Kad su svi zdravi i spremni, možeš haman podjednake dvije ekipe napravit.bordobijeli je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:47Kovacevic, Dzafic, Dizdarevic
Oremus, Hodzic
Pidro, Salcin
Dupovac, Šerbercic
Milicevic, Adukor,
Pejović, Djokanovic
Sušić, Zinedin
Tatar, Jukić
Fanimo, Hebibovic
Rahmanovic, Velkoski
Ahmetovic, Handzic
Kakav roster![]()
![]()
![]()
Treba ovo i plaćat, sve dokazani igrači od kojih niti jedan ne igra za siću. Tek tu vidiš naše prednosti u odnosu na konkurente.
Ne leti pred rudu. Ne treba nikad da zanese trenutna situacija. Vidjet cemo kakav je u ovim velikim tekmama, odlucujucim, tu se tek vidi od kakvog je materijala. Nek polozi protiv Buducnosti i nek se protiv Celtica dostojno posamara, onda mozemo reci da imamo dobrog strucnjaka na klupi i vjerujem da mu Husrefoljupci nece A moci progovoriti.Evander je napisao/la: ↑22 sep 2020, 14:05Ne procitah izvinjenje Vinku od strane onij koji su ga tjerali nakon 3 kola?
Jedini koji si izmišljao priče si ti i opet bacaš krivicu na 'drugu stranu'. Bilo je i onih kao @beli što namjerno idu na to, ali da se ne lažemo, više si se ti slomio braneći neodbranjivo i rukama i nogama.bordobijeli je napisao/la: ↑22 sep 2020, 14:33Ja sam husrefoljubac al nikad nisam tjerao Vinka ni psovao mu. Imao sam podmukli napada kad smo igrali loše al vise zbog pojedini forumasa koji su izmišljali priče pa sam njih bockao, od starta mislim da je Vinko dobro rijesenje za nas . Vinka gotovim i prije dolazaka u FKS, isto treba pohvaliti upravu da mu je omogucaila jako kvalitetan roster. Evo usporedbe ekipa s Celticom prosle godine i sad ako budemo igrali, jaci smo za 4-5 jako kvalitetni igraca. Sad je bitno proci Budućnost sve ostalo je manje bitno.
Jest, ja sam izmišljao. Evo izvinjavam se svima upravi, Vinku, forumašima koje sam uvrijedio svojim lazima. Rekao sam prije jedno mjesec da necu o Husrefu zavrsena prica, al eto hoce ovdje pojedinci da se izvinem.bez potrebe kvarimo temu al evo, traze ljudi izvinjenje.AlfredNobel je napisao/la: ↑22 sep 2020, 14:43Jedini koji si izmišljao priče si ti i opet bacaš krivicu na 'drugu stranu'. Bilo je i onih kao @beli što namjerno idu na to, ali da se ne lažemo, više si se ti slomio braneći neodbranjivo i rukama i nogama.bordobijeli je napisao/la: ↑22 sep 2020, 14:33Ja sam husrefoljubac al nikad nisam tjerao Vinka ni psovao mu. Imao sam podmukli napada kad smo igrali loše al vise zbog pojedini forumasa koji su izmišljali priče pa sam njih bockao, od starta mislim da je Vinko dobro rijesenje za nas . Vinka gotovim i prije dolazaka u FKS, isto treba pohvaliti upravu da mu je omogucaila jako kvalitetan roster. Evo usporedbe ekipa s Celticom prosle godine i sad ako budemo igrali, jaci smo za 4-5 jako kvalitetni igraca. Sad je bitno proci Budućnost sve ostalo je manje bitno.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, HordasDolacMalta, Venom i 59 gostiju.