Rjesenje problema.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rijetko ružan i antipatičan tip, kada ga ženske vidi navečer nastupi bježanja, nije država ona novinarka Dubravka, koja usput nije bila čemu, našla drugog đuvegiju i pobjegla od neandertalca...
Pisao irfo kako ne duguje zeljo igracima ni marke, i kako su isplacene plate za augustSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:00Zamisli kolika je kriza kad nema ni za dokoljenkove dnevnice od cvaju![]()
![]()
Đe nam je irfo, osim, virtual i ostala svita da nam objasne kako je priča o besparici i kako igrači nemaju plata potekla sa lobotomije i od zlobnih pitara![]()
Krepajte. Amin.
predosjetio je irfo sta ce se desiti pa se lagano isparioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:18Pisao irfo kako ne duguje zeljo igracima ni marke, i kako su isplacene plate za augustSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:00Zamisli kolika je kriza kad nema ni za dokoljenkove dnevnice od cvaju![]()
![]()
Đe nam je irfo, osim, virtual i ostala svita da nam objasne kako je priča o besparici i kako igrači nemaju plata potekla sa lobotomije i od zlobnih pitara![]()
Krepajte. Amin.![]()
I ja sam blizu tih poznih godina.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 12:16Skore brata kaže vec mu je 26, osjecam se staro kad ovo procitam![]()
Suncokreti1921
Ma ko ce doc treba mu samo za dugove 10-ak miliona pa tek onda sa prica o nekoj privatizaciji,njima je samo ovo i ostalo da prodaju pomocni poklope banke i plate i jedno vrijeme ce biti blagostanje(bar dok ne prodje rodjendan100g)onda ce onaj opet na "odmor" i tada mogu ocekivati nekog sumnjivog investitora dok nema nagomilanih dugova da ih kupi za sicuzagor1987 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:48Ma lizala obicna. Prvo pricaju necemo se proda i puno vrijedimo imovina tra lala sad prodaju imovinu,nismo Pitari da se prodamo pasojedu sad klanjaju 5 vakata da im dodje azijat a ovdje se sprdaju pasojed kako nazvat te ublehe,licemjere
Sjedim nekidan na kafi s drugom, mrtvi manijak, svaku tekmu ide. Rekoh šta bi s Krupom, kae "brate nisam ni gledao, gledao Glup i gluplji na HRTu". Rekoh čudno, isti program bio i na MojaTV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.