Prije Bresta.
Volim sto imam dobre i fix ideje ovako na prvu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E jbga, bez Zinedina u četvrtak..sonpenn je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:12Fantastične vijesti za bordo tim: Aleksandar Pejović ima pravo nastupa protiv Budućnosti
Vezni igrač Sarajeva Aleksandar Pejović ima pravo nastupa na utakmici protiv ekipe Budućnosti iz Podgorice.
Te fantastične vijesti u bordo klub su stigle iz UEFA-e, a svakako da će igranje Pejovića mnogo značiti bh. prvaku jer se on u kratkom vremenu nametnuo kao jedan od ključnih igrača u ekipi.
Srbijanski internacionalac zaradio je crveni karton u svom posljednjem nastupu u Evropi, te je zaradio jednu utakmicu suspenzije koju je i odradio. Za utakmicu protiv Budućnosti koja je na rasporedu u četvrtak, pravo nastupa neće imati Zinedin Mustedanagić koji ima zabranu igranja u Evropi još jednu utakmicu.
Gledaj to sa pozitivne strane, imat ćemo ga protiv Celtica, što je daleko važnije.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:15E jbga, bez Zinedina u četvrtak..sonpenn je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:12Fantastične vijesti za bordo tim: Aleksandar Pejović ima pravo nastupa protiv Budućnosti
Vezni igrač Sarajeva Aleksandar Pejović ima pravo nastupa na utakmici protiv ekipe Budućnosti iz Podgorice.
Te fantastične vijesti u bordo klub su stigle iz UEFA-e, a svakako da će igranje Pejovića mnogo značiti bh. prvaku jer se on u kratkom vremenu nametnuo kao jedan od ključnih igrača u ekipi.
Srbijanski internacionalac zaradio je crveni karton u svom posljednjem nastupu u Evropi, te je zaradio jednu utakmicu suspenzije koju je i odradio. Za utakmicu protiv Budućnosti koja je na rasporedu u četvrtak, pravo nastupa neće imati Zinedin Mustedanagić koji ima zabranu igranja u Evropi još jednu utakmicu.
Možda je bolje Mirka na RB. Igra odlično. Iskreno, ja bih više volio Sušića i Peju u vezi. Tino polako diže formu iz utakmice u utakmicu a ima dovoljno iskustva.
Oremuša je grehota pomjerit s beka i radi Alexandre Arnolda, a kamoli radi Hebiba. Posebno zato što već imamo dva beton igrača koji se fajtaju za tu poziciju DMFa pored Pejovića.
Prijatelju moj nama ako akademija u roku 8-10 godina ne profunkcionira u pravom smislu i mi smo najebali , ovdje će se još jedan period ulagat i onda se moramo sami održavati prodajom igrača i zavisi šta će se napraviti na kosevu da se izdaje , za to se akademija mora do vrhunca dovesti ...Red1946 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:38Izašlo na klixu za Želja, o teškoj situaciji, besparica teška itd...
Ovo pišem što pojedini , nadobudni , forumaši po povratku iz ilegalne pišu da treba Džeko u Juve , da zakruži karijeru etc.
Sa tim parama bi sigurno mislili napasti titulu svim mogućim sredstvima, uključujući i suradnju sa sudijskom mafijom...
Stoga hvala Miliku i Morati, kada saznam adresu kupujem im članske RajvoSa i šaljem brzom poštom![]()
Akademija funkcionise sto se vidi po repci,transferima akademaca,broju akademaca u prvom timu itd sad sto neko nije realan pa hoce 100 akademaca svake godine to je druga stvar. Sto se tice akademije mi iz BH tesko mozemo igrace prodat za velik novac iz vise razlogaHeraklitMracni je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:42Prijatelju moj nama ako akademija u roku 8-10 godina ne profunkcionira u pravom smislu i mi smo najebali , ovdje će se još jedan period ulagat i onda se moramo sami održavati prodajom igrača i zavisi šta će se napraviti na kosevu da se izdaje , za to se akademija mora do vrhunca dovesti ...Red1946 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:38Izašlo na klixu za Želja, o teškoj situaciji, besparica teška itd...
Ovo pišem što pojedini , nadobudni , forumaši po povratku iz ilegalne pišu da treba Džeko u Juve , da zakruži karijeru etc.
Sa tim parama bi sigurno mislili napasti titulu svim mogućim sredstvima, uključujući i suradnju sa sudijskom mafijom...
Stoga hvala Miliku i Morati, kada saznam adresu kupujem im članske RajvoSa i šaljem brzom poštom![]()
A trenutno tanki omladinci skroz,mora se tu nesto mijenjati..HeraklitMracni je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:42Prijatelju moj nama ako akademija u roku 8-10 godina ne profunkcionira u pravom smislu i mi smo najebali , ovdje će se još jedan period ulagat i onda se moramo sami održavati prodajom igrača i zavisi šta će se napraviti na kosevu da se izdaje , za to se akademija mora do vrhunca dovesti ...Red1946 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:38Izašlo na klixu za Želja, o teškoj situaciji, besparica teška itd...
Aj ne kaki ziv bioSanchez1987 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:46A trenutno tanki omladinci skroz,mora se tu nesto mijenjati..HeraklitMracni je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:42Prijatelju moj nama ako akademija u roku 8-10 godina ne profunkcionira u pravom smislu i mi smo najebali , ovdje će se još jedan period ulagat i onda se moramo sami održavati prodajom igrača i zavisi šta će se napraviti na kosevu da se izdaje , za to se akademija mora do vrhunca dovesti ...Red1946 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 13:38Izašlo na klixu za Želja, o teškoj situaciji, besparica teška itd...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, DzemoSmjecanin, MaroonWhite1946, riki46, roccosiffredi, SAMO BORDO i 55 gostiju.