Džaba ti Nam plaču za Mujom Selimovićem seoskom varalicomzagor1987 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:31Ove kone su smijesne i najveci licemjeri ikad bez obraza,morala. Ovdje su nas ismijavali vijetnamska prcija,pasojedi i sta sve ne a sada prizivaju nekog "kineza" pa prepisivanje pitarskog statuta,pa da imaju akademiju kao pitari itd itd prizivaju i nekog Tanovog il Namovog sestrica i sta sve ne. Bas ljige prave od ljudi valja pojest sva vanago koja su pisali ovdje o nama a sad Boga mole da sve prepisu od nas golemo li si Sarajevo
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Eh moj Željo...
Ah ta krupa.. Uvijek eskalira kriza poslije te neugodne krupe.
JURIŠ
Evo prizivaju investitora haha nema vise 51-49 kako nisko padnes to je cudo
- Burberry46
- Kontakt:
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A sve se nema, klub u krizi, gase se. A gledaj torte u pm. Čisto zlato.miky_hz je napisao/la: ↑22 sep 2020, 12:48fall harvest wallpaper
Jos veceras kad sampanjac legne if![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel to onih 50 milja iz kantonaskoroalen je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:47Treba ponudit Želji 50ak milja za Štilića. Da im vratimo za Dulju onda, a i primijetio sam da su kod Rahmana kopačke poprilično prljave, slabo ih održava...OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:44E cuj Stile supka :"Nek ti trce oni koji primaju platu".![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Jaci od sistema i modernog fudbala!
51 - 49
51 - 49
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
i legne prodaja pomocnogBeli98 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 12:48A sve se nema, klub u krizi, gase se. A gledaj torte u pm. Čisto zlato.miky_hz je napisao/la: ↑22 sep 2020, 12:48fall harvest wallpaper
da joe cole napravi zgradu
edit:
"Plavi su se ove sezone odlučili uključiti u borbu za titulu s finansijski nadmoćnijim Sarajevom kako bi na najbolji način proslavili veliki jubilej obilježavanja 100 godina od osnivanja kluba, ali čini se da je to KRUPAn zalogaj"
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 22 sep 2020, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
veteran 1987
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
Jadan li si i cemeran moj Zeljo, crna kapa i jos gora buducnost

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pa misojedi mi imamo sta prodat, a sta ce te vi??? Vi osim guzice sto ste prodali Vici nemate sta vise.benko21 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 12:50i legne prodaja pomocnogBeli98 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 12:48A sve se nema, klub u krizi, gase se. A gledaj torte u pm. Čisto zlato.miky_hz je napisao/la: ↑22 sep 2020, 12:48fall harvest wallpaper
edit:
"Plavi su se ove sezone odlučili uključiti u borbu za titulu s finansijski nadmoćnijim Sarajevom kako bi na najbolji način proslavili veliki jubilej obilježavanja 100 godina od osnivanja kluba, ali čini se da je to KRUPAn zalogaj"![]()
Pitari posaljite ponudu za grbavicu, jeftinije nego kosevo da pravite za cat4.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
nemate vi nista sve je to od Sberbanke i ostalih bjelosvjetskih lihvaramirza_it je napisao/la: ↑22 sep 2020, 12:56
Pa misojedi mi imamo sta prodat, a sta ce te vi??? Vi osim guzice sto ste prodali Vici nemate sta vise.benko21 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 12:50i legne prodaja pomocnog
edit:
"Plavi su se ove sezone odlučili uključiti u borbu za titulu s finansijski nadmoćnijim Sarajevom kako bi na najbolji način proslavili veliki jubilej obilježavanja 100 godina od osnivanja kluba, ali čini se da je to KRUPAn zalogaj"![]()
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zamisli kolika je kriza kad nema ni za dokoljenkove dnevnice od cvaju
Đe nam je irfo, osim, virtual i ostala svita da nam objasne kako je priča o besparici i kako igrači nemaju plata potekla sa lobotomije i od zlobnih pitara
Krepajte. Amin.
Đe nam je irfo, osim, virtual i ostala svita da nam objasne kako je priča o besparici i kako igrači nemaju plata potekla sa lobotomije i od zlobnih pitara
Krepajte. Amin.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Zao nam je Grbavica je zauzeta za prijateljske utakmice, a vi gostujete kod vasih sportskih smogovaca, a mozete i kod sportskih u BL. njima platite u naturiOsmaDolazi je napisao/la: ↑22 sep 2020, 12:59Znamo, sada je jeftinija nego kurwa sa Stupa, ali ipak cemo kod sportskih prijatelja iz Zenice.
trcis li sad gnojeru da trazis stecaj kao sto si to trazio 2012 za Sarajevo
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- robertkosar
- Kontakt:
Evo iz prve ruke lutvo je od vecera novi predsjednik nk cmelje 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.