FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cestitke Benjo evo i sad sami vide sta znaci Sarajevo za igraca i za njegovu buducnost
- ElCartel11
- Kontakt:
Sretan sam zbog poziva Benje ali po drugoj strani opet se bojim, da se to ne odrazi na njegove igre kod nas, jer ko po obicaju igraci nam padnu kao, da se ufuraju malo i misle, da su odmah za lige 5 spremni 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo Benjo, odlično za Alexandra!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel to nesto novo za Pejovica, ili je jos samo onaj clanak **?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- SarajevoForza
- Kontakt:
Žuti kartoni:
Connah: Tatar, Rahmanović
Brest: Rahmanović, Ahmetović, Dupovac, Oremuš, Đokanović
Amar ima dva žuta (dobio protiv Bresta u 93 min), je li se prenosi ovo na EL i koliko treba kod uefe kartona za suspenziju, ne daj Bože da Amar bude suspendovan za Rigu ako u čet dobije opet
Connah: Tatar, Rahmanović
Brest: Rahmanović, Ahmetović, Dupovac, Oremuš, Đokanović
Amar ima dva žuta (dobio protiv Bresta u 93 min), je li se prenosi ovo na EL i koliko treba kod uefe kartona za suspenziju, ne daj Bože da Amar bude suspendovan za Rigu ako u čet dobije opet
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
+1Bordo23 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 10:51Pejovic - DjokanovicDisperadun je napisao/la: ↑22 sep 2020, 10:46Ako je istina ovo za Pejovića to je odlična vijest. Koga biste vi stavili u sredinu protiv Budućnosti da ste na Vinkovom mjestu, Pejović - Sušić ili Pejović - Đokanović?
Po meni bolja opcija, Susic vraca polako formu, ali je Djokanovic trenutno spremniji od njega, momak vrhunski igra.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovo je najjaci trenutno. Na Celtic samo sa Milijem umjesto Serbecica. Buducnost mora pasti..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Imam osjecaj da ce biti lakse od ocekivanog u cetvrtak.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mlađe kategorije reprezentacije su preplavljene našim akademcima.
Rahmanović skoro dobio poziv za A reprezentaciju ali zbog korone nije "debitovo".
Prošli put je Šerbečić dobio poziv ali ga povreda zeznula.
Ovaj put je Tatar dobio poziv.
Dva puta uzastopno šampioni, trenutno smo ponovo prvi sa 5 bodova prednosti u odnosu na drugog.
Ne sviđa nam se ponuda od 350.000€ za golmana.
Zaradili skoro 1,5mil€ ove sezone u evropi a imamo priliku zaraditi još više.
Kuda plovi ovaj brod?
Rahmanović skoro dobio poziv za A reprezentaciju ali zbog korone nije "debitovo".
Dva puta uzastopno šampioni, trenutno smo ponovo prvi sa 5 bodova prednosti u odnosu na drugog.
Kuda plovi ovaj brod?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Da je bilo publike i 2 meca mi bi sad lagano 3 kolo igrali dodaj jos pare od publike. Koliko se moze uzet za tv prava ako odemo u play off?BordoSarajevo je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:26Mlađe kategorije reprezentacije su preplavljene našim akademcima.
Kuda plovi ovaj brod?
Benjo cestitam
Zasluzeno kako je momak napredovo otkad je kod nas doso 

Sve je ovo uredu al nemas klasicnog DM-a da pokriva i krpi sredinu ova pozicija nije za Susica nikako
Pejovic neko napisao da ima pravo nastupa protiv Buducnosti,all nigdje zvanično da nađem.
Jel neko objavio, ili je opet neko nagađanje **** miša.
Jel neko objavio, ili je opet neko nagađanje **** miša.
+1skoroalen je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:20+1Bordo23 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 10:51Pejovic - DjokanovicDisperadun je napisao/la: ↑22 sep 2020, 10:46Ako je istina ovo za Pejovića to je odlična vijest. Koga biste vi stavili u sredinu protiv Budućnosti da ste na Vinkovom mjestu, Pejović - Sušić ili Pejović - Đokanović?
Po meni bolja opcija, Susic vraca polako formu, ali je Djokanovic trenutno spremniji od njega, momak vrhunski igra.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, Fouzi1, miguelramos, OsmanhodzicBuco, Tatamata1946, Varijantas8 i 34 gosta.