Ako ih ovaj exB ne spasi, gotovi su

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa ti si ionako od sviju stariji od 25 do 30 godina u prosjeku, kad već imaš 60 godina to nije problem.
Pa sudeći po tvojim komentarima ti si odavno u penziji. Đuturum kojem se život svodi na laprdanje po forumu. Iskreno teško je od tebe biti gluplji , to je pošlo za rukom samo još par tvojih kobiljoglavušana, biće da si im ti tako glup i ograničen bio uzor.Evander je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:48Nemam ja 60, nego ti imas 12![]()
Ako imas vise od 12, onda se zabrini za mentalno stanje![]()
Ova drzava treba ovakve intelekte!belosevic28 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:53Gledat ces ti Evandere ovog uspjesnog covjeka na licima naslovnica i bit ce te sramota sta si mu govorio![]()
Evander je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:55Ova drzava treba ovakve intelekte!belosevic28 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:53Gledat ces ti Evandere ovog uspjesnog covjeka na licima naslovnica i bit ce te sramota sta si mu govorio![]()
Otisao je Muhamed Filipovic, dosao je exB![]()
![]()
![]()
nije ovo balavurdija sto je najgore, nego wannabe navijaci koji Sarajevo posjete 2-3 puta godisnje a na internetu vode pravi ratExBlueone je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:41Nekad si mogao s konama diskutovati o svemu, zajebancija, prepucavanje ono zdravo, prije nekih 7-8 godina. Sad sama balavurdija. Uzimaju forum previše ozbiljno. Opustite se . Mislim realno, prvi ste, stabilni ste koliko toliko (dok gazdi ne pukne film) al nejse, vi ne silazite s naše teme. Ja u životu nisam ušao na vašu temu. Kontam kad neko quota kad postavim post na ovoj tem pa oki, al ti ides na onu temu da kopiraš post i onda se kleberiš na silu.
Samo opušteno. Uzivajte dok još možete
Al mora se priznati da su čak i simpatični na neki način.dejavu je napisao/la: ↑21 sep 2020, 22:06nije ovo balavurdija sto je najgore, nego wannabe navijaci koji Sarajevo posjete 2-3 puta godisnje a na internetu vode pravi ratExBlueone je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:41Nekad si mogao s konama diskutovati o svemu, zajebancija, prepucavanje ono zdravo, prije nekih 7-8 godina. Sad sama balavurdija. Uzimaju forum previše ozbiljno. Opustite se . Mislim realno, prvi ste, stabilni ste koliko toliko (dok gazdi ne pukne film) al nejse, vi ne silazite s naše teme. Ja u životu nisam ušao na vašu temu. Kontam kad neko quota kad postavim post na ovoj tem pa oki, al ti ides na onu temu da kopiraš post i onda se kleberiš na silu.
Samo opušteno. Uzivajte dok još možete
Sve isti likovi iz dana u dan sve isto pisu![]()
Dovoljno je pogledati Zeljine vijesti na ss.ba gdje je njihovih 90% komentara..kakva opsesija i bolest![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.