Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
@FRANK RIBERY i @kraljttbvb
Obrisao sam vam postove, drugi put ćete i odmoriti malo od foruma. Diskutujte normalno bez vrijeđanja, ako to ne možete onda nemojte nikako.
Obrisao sam vam postove, drugi put ćete i odmoriti malo od foruma. Diskutujte normalno bez vrijeđanja, ako to ne možete onda nemojte nikako.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Harden, diskusija je bila sasvim ok dok ovaj pacenik nije poveo vrijedjati. Sramota je da se u vrijedjanju ide toliko daleko da se sprda sa tako ozbiljnim bolestima. Nezrelo cak i za necovjeka o kojem pisem.
Ovdje neki imaju djecu, toliko nisko ne treba Ici.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Slažem se da ne treba tako nisko ići, drugi put i ti pokušaj da ne odgovaraš sa uvredom i spuštanjem na taj nivo. Prijavite vrijeđanje i sve ostalo što je protiv pravila.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:48Harden, diskusija je bila sasvim ok dok ovaj pacenik nije poveo vrijedjati. Sramota je da se u vrijedjanju ide toliko daleko da se sprda sa tako ozbiljnim bolestima. Nezrelo cak i za necovjeka o kojem pisem.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Poslovno sam vezan za vrtice i svakodnevno gledam djecu koja su oboljela od autizma, izazvao je revolt i srdzbu kod mene. Ide na ignore za sva vremena.harden je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:52Slažem se da ne treba tako nisko ići, drugi put i ti pokušaj da ne odgovaraš sa uvredom i spuštanjem na taj nivo. Prijavite vrijeđanje i sve ostalo što je protiv pravila.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:48Harden, diskusija je bila sasvim ok dok ovaj pacenik nije poveo vrijedjati. Sramota je da se u vrijedjanju ide toliko daleko da se sprda sa tako ozbiljnim bolestima. Nezrelo cak i za necovjeka o kojem pisem.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
FRANK RIBERY hajde da igramo sportsport.ba ligu, da tipuješ, vidim požrtvovan si i dijeliš evropske vrijednosti, takvog tražimo, a fali nam igrač u FK Formula 

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Moze, salji

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ok

Posteno

Ja sam se vise salio, ali eto, mozda sam pretjerao

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Santiago Arias iz Atletica bi trebao danas potpisati za Bayer.
Pojavila se i priča da bi Jović mogao natrag u Eintracht kao posuđeni igrač. Ajdin Hrustić bi isto trebao u Frankfurt, ali sad to komplicira ozljeda Robbena.
Flick zagrijan da uzme Gietzea, ali uprava nije baš sklona toj opciji. Za Desta se pak zagrijala Barca koja ga vidi kao zamjenu za Semeda koji je potpisao za Wolwese.
Villa ne odustaje od Rashice, a Tottenham navodno želi Weghorsta kao back up Kaneu.
Dortmund pak nastavlja krasti klince. Novi je Bynoe Gittens.
Pojavila se i priča da bi Jović mogao natrag u Eintracht kao posuđeni igrač. Ajdin Hrustić bi isto trebao u Frankfurt, ali sad to komplicira ozljeda Robbena.
Flick zagrijan da uzme Gietzea, ali uprava nije baš sklona toj opciji. Za Desta se pak zagrijala Barca koja ga vidi kao zamjenu za Semeda koji je potpisao za Wolwese.
Villa ne odustaje od Rashice, a Tottenham navodno želi Weghorsta kao back up Kaneu.
Dortmund pak nastavlja krasti klince. Novi je Bynoe Gittens.
Svaka cast majstore. Odlicno obavljas posao moderatora. Nama sto volimo Bundesku pojedinci kvare ugodjaj na temi.
Gdje ce Gotze?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- kraljttbvb
- Kontakt:

De ga banujte zbog trolanja

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ti momak ne volis sebe, a ne Bundesligu. Pises gluposti mjesecima, o Bundesligi znas ko ja o atomskoj bombi.

Nasmijao nas je ovdje pa necu brisati post, neka ga.
Voli Bundesku na ovoj temi, kad predje na EPL to je najgora liga 

- Omerbavarac
- Kontakt:
To je tvoj igrac, da se primijetiti i po avataru.

Bez pristrasnosti molicu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hertha nije odustala od Adelaide, ponudili su 25 miliona. Vide ga kao nosioca igre zajedno sa Tousartom. Bice zanimljivo do kraja, moguce je dosta ulaznih transfera.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Evo bi Draxler mogao otici u Lazio. Navodno ce ga PSG pustiti za 15 miliona evra...
Ova Hertha je je*ena katastrofa.Prvo ispadnu iz kupa,a sad se i doma u prvenstvu sramote.Prema viđenom u ove tri utakmice to je ekipa kao i prošle sezone,za 10.mjesto max.
Možda da sam ranije opleo po njima bi bolje prošli
Možda da sam ranije opleo po njima bi bolje prošli

Herta i ozbiljna ekipa ne idu u istu rečenicu
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bruno je trener samo za desetak kola.
Na duze staze je taj covjek propast.
Na duze staze je taj covjek propast.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tkz trener-žohar, sto puta ga zgaze a on uvijek izmigolji. Uvijek sam se pitao kako, ima ih fin broj takvih.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bruno nece docekati sesto kolo, drugoligaski trener. Milijardu da potrose sa ovim magarcom nece ni do Europa lige
Pogledajte trenere u BL-u, to je ziva sramota. Izuzev Flicka, Rosea i Nagelsmanna, ostali su znanje sticali na manageru.
Pogledajte trenere u BL-u, to je ziva sramota. Izuzev Flicka, Rosea i Nagelsmanna, ostali su znanje sticali na manageru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.