FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pobjedis Velez,Siroki,Slobodu ,Borac i budes 3 na tabeli,e treba biti glupan pa i to znati..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Uostalom kad je ta je.bena skupština uopće?
Sjest ću ovih dana sa par kolega i napravićemo naš prijedlog za stabilizaciju kluba, bar u nekim segmentima poslovanja. Poslaćemo im u pismenoj formi pa da vidimo hoće li šta razmatrati.
Dosta više defetizma.
Sjest ću ovih dana sa par kolega i napravićemo naš prijedlog za stabilizaciju kluba, bar u nekim segmentima poslovanja. Poslaćemo im u pismenoj formi pa da vidimo hoće li šta razmatrati.
Dosta više defetizma.
Nikad ocigledno. Ni Skupstina ni Uprava ne reaguju, a jedini imaju potpunu odgovornost i vlast da kazem. Ako ce cekati zimu za Skupstinu ne moraju ni tad odrzati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mujic je bio dominantan u omladinskim kategorijama. Najbolji strijelac juniorske lige. Problem kod njega je ovaj prijelaz sa juniorskog na seniorski fudbal. Jednostavno se nije snasao. Na priprema sa seniorskom ekipom je bio najslabiji, tako da mislim da je posudba za njega dobra opcija, treba mu seniorskih utakmica. Drago mi je sto ide u Jedinstvo na posudbu i nadam se da ce Vam pomoci da izborite povratak u Premijer ligu.
- Nastrojeni
- Kontakt:
Reagovat će, neki već jesu...
Zadnja izmjena: Nastrojeni, dana/u 21 sep 2020, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Kontaktirat ću jednog od članova skupštine ovih dana, s njim se naći i vidjeti šta će se poduzeti. On je do sad pokretao već neke akcije i neke su urodile plodom a nešto se i on pita u ovom gradu. Takođe veliki je bolesnik kao i mi.
Znaci ostavke?Nastrojeni je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:24Reagovat će, neki već jesu...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta ti znaci ovo "reagovat ce, neki vec jesu".Nastrojeni je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:24Reagovat će, neki već jesu...
Jesu li to podnijeli ostavke ili ce sazvati vanrednu skupstinu pa onda da se vidi sta je najbolje za klub?
- PointBlank
- Kontakt:
Ja nmg vjerovati da dodju nekakvi anonimusi i umni deformiteti da napišu kontra Amara.
95% igrača ima pozitivno mišljenje o Amaru, što oni koje je trenirao, što oni koje je nadigrao s ekipom..
I neka šuša komentariše takvog čovjeka...i poslovno i privatno. Zaboli me bijeli bubreg kakav je čovjek sve dok je 1/1 on u Želji, i Željo u njemu.
95% igrača ima pozitivno mišljenje o Amaru, što oni koje je trenirao, što oni koje je nadigrao s ekipom..
I neka šuša komentariše takvog čovjeka...i poslovno i privatno. Zaboli me bijeli bubreg kakav je čovjek sve dok je 1/1 on u Želji, i Željo u njemu.
- Nastrojeni
- Kontakt:
Vidjet ćemo sve poslije sjednice upravnog odbora.Brkooo je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:35Sta ti znaci ovo "reagovat ce, neki vec jesu".
Jesu li to podnijeli ostavke ili ce sazvati vanrednu skupstinu pa onda da se vidi sta je najbolje za klub?
Pa sutra ce se vise znatiNastrojeni je napisao/la: ↑21 sep 2020, 20:51Vidjet ćemo sve poslije sjednice upravnog odbora.
Samo nek ostavke priloze i nek se nabiju nogom sto dalje od Grbavice !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Slazem se , nek idu.Samo s tim ne rjesavamo finansisku dubiozu koja nas kao uteg vuce na dno.
Hoćemo napraviti ekipu da se prijavimo sa 'idejama'? Joj rahmeta mi oplakah, na šta bi to ličilo.

@Brko ganja Amara i dovodi četiri krilna igrača, @Braco preuzeo zvaničnu, @Delu uhvatili sa mladom iz marketinga, @Mahalac od pehara kupa napravio Bong a @Ljože sa Veselim puca selfije.
Joj, jaja mi se odvezala

Željezničar za život cijeli!
Bbake je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:24Hoćemo napraviti ekipu da se prijavimo sa 'idejama'? Joj rahmeta mi oplakah, na šta bi to ličilo.![]()
![]()
![]()
@Brko ganja Amara i dovodi četiri krilna igrača, @Braco preuzeo zvaničnu, @Delu uhvatili sa mladom iz marketinga, @Mahalac od pehara kupa napravio Bong a @Ljože sa Veselim puca selfije.
Joj, jaja mi se odvezala![]()
![]()
![]()

Joj a tebe gledam ides sa megafonom i govoris polako treba razmisliti

Dejo mislio sam u smislu da su neki **** u klubu..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja bi bio moralista, sa megafonom na krovu zapada; dajte sve od sebe, izdržite, budite jaki, vi ste naša snaga...
Ahahhahahhahahahahhaha

Ahahhahahhahahahahhaha

Željezničar za život cijeli!
Ma jasno bratedelinjo je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:26Bbake je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:24Hoćemo napraviti ekipu da se prijavimo sa 'idejama'? Joj rahmeta mi oplakah, na šta bi to ličilo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj a tebe gledam ides sa megafonom i govoris polako treba razmisliti![]()
![]()
Dejo mislio sam u smislu da su neki **** u klubu..

Malo sam te ispravio, ne zamjeriBbake je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:24Hoćemo napraviti ekipu da se prijavimo sa 'idejama'? Joj rahmeta mi oplakah, na šta bi to ličilo.![]()
![]()
![]()
@Brko ganja Amara i dovodi četiri krilna igrača, @Braco preuzeo zvaničnu, @Delu uhvatili sa mladom iz marketinga, @Mahalac od pehara kupa napravio Bong a @Ljože sa Zerinom puca selfije.
![]()
![]()
Ma podrška Amaru je neupitna,ali mora se dozvati, moraju se u upravi ljudi ubaciti koji znaju i žele.
Navodno sutra bi mogli imati neke konture buduće Uprave...
Moja želja je Vukotić.
Navodno sutra bi mogli imati neke konture buduće Uprave...
Moja želja je Vukotić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.