Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

adnan_nanda
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la adnan_nanda » 13 dec 2010, 19:26

---------------Primera Division--------------
-------------------15. kolo----------------------

slika slika
Valencia CF---------vs---------CA Osasuna
-------------13.12.2010 / 21:00-------------
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 14 dec 2010, 07:55

Jao Valencije i isfura 3:3 :shock:
Big club, great history, Nottm Forest.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 dec 2010, 12:29

Super Schalke ste dobili ;) napisao sam ranije, da se nadam da cete bas njih izvuci. Rekao bi 60-40% sanse za Valenciu.. 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 dec 2010, 12:31

juznjak> je napisao/la:Super Schalke ste dobili ;) napisao sam ranije da se nadam da cete bas njih izvuci 8-) 60-40% sanse za Valenciu .
jedan od zanimljivijih parova...mislim da su zaista podjednaki, 50 : 50 :)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 17 dec 2010, 12:35

Valensia nije mogla dobit lakseg protivnika. Sanse su 70 - 30 za Valensiu 8-) .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 17 dec 2010, 14:14

Zadovoljan sam, rekao bih da smo dobili ono sto je vecina navijaca prizeljkivalo, Ne podcjenjujem Shalke i znam da nece biti lako, al vjerujem u prolaz. :)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 dec 2010, 14:34

adnan_nanda je napisao/la:Zadovoljan sam, rekao bih da smo dobili ono sto je vecina navijaca prizeljkivalo, Ne podcjenjujem Shalke i znam da nece biti lako, al vjerujem u prolaz. :)
Isto si Joaquin :lol: :lol:
I ja vjerujem da nismo mogli boljeg dobiti,evo i anketa je pokazala da su navijaci Valencije zeljeli Schalke.Mogu reci da je i nas jedan puta sreca posluzila :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 18 dec 2010, 14:37

Ljudi strasno podcjenjujete Schalke,oni ce se u januaru jos pojacati a forma im svakako se polako vraca kao i uigranost,nebih se bas slozio da ste favoriti pogotovo sto se druga utakmica igra u njemackoj,realno gledajuci po svemu sanse su 50%-50% ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 dec 2010, 14:38

van gall je napisao/la:Ljudi strasno podcjenjujete Schalke,oni ce se u januaru jos pojacati a forma im svakako se polako vraca kao i uigranost,nebih se bas slozio da ste favoriti pogotovo sto se druga utakmica igra u njemackoj,realno gledajuci po svemu sanse su 50%-50% ;)
Potpuno se slazem s tobom. Cak mislim da Schalke ima prednost, jos Valencia nema iskustva sto se tice Lige Sampiona. To se vidjelo i u prvoj utakmici protiv Manchestera.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 18 dec 2010, 16:29

Nail for Real je napisao/la:
van gall je napisao/la:Ljudi strasno podcjenjujete Schalke,oni ce se u januaru jos pojacati a forma im svakako se polako vraca kao i uigranost,nebih se bas slozio da ste favoriti pogotovo sto se druga utakmica igra u njemackoj,realno gledajuci po svemu sanse su 50%-50% ;)
Potpuno se slazem s tobom. Cak mislim da Schalke ima prednost, jos Valencia nema iskustva sto se tice Lige Sampiona. To se vidjelo i u prvoj utakmici protiv Manchestera.
Pa da, samo dva puta bili u finalu, za razliku od Shalkea koji je tu svake sezone :? i rekao sam da ne podcjenjujem Shalke al s obzirom koga smo mogli dobit ja sam prezadovoljan, i uostalom odes malo do teme Shalkea pa ces da vidis kako razmisljaju "njemci" i ko koga podcjenjuje ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 dec 2010, 17:44

Nema ljutnje, ja sam mislio na ovu ekipu a ne na Mendietu, Kilija i ostale. Dakle Pablo, Mata, Aduriz, Soldado, nazad Mathieu i nemaju puno iskustva sto se tice ovog takmicenja.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 20 dec 2010, 15:21

jel se valencia uspjela iscupati iz dugova koje je imala? sta je uradjeno po tom pitanju?
i kakvo je uopste sad stanje sa finansijama?
-PAJA Fan Club!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 dec 2010, 10:16

_Bad_boy je napisao/la:jel se valencia uspjela iscupati iz dugova koje je imala? sta je uradjeno po tom pitanju?
i kakvo je uopste sad stanje sa finansijama?
Klub je sredio nesto dugova,oni se sada procjenjuju na 240.000.000 eura.Vjerovatno ce do kraja godine biti prezentirano i javnosti koliko klub duguje ove godine.
Uglavnom zarada kluba za 2010 godinu je bila 87 miliona eura....
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 dec 2010, 14:42

Evo Adile tvoj imenjak navodno vrlo blizu Valencije ,navodno na ljeto bi trebao pojacati Sismise . :) 8-)

Radi se o Adilu Ramiu dolazi iz trenutno vodece ekipe francuske lige Lilea ,reprezentativac Francuske , 27 decembra puni 25 god , visok 190 cm , igra na poziciji centralnog obrambenog, odnosno stopera. ... . To bi bio 3 Francuz u Valenciji gdje su vec Mathieu y Sofiane Feghouli.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 dec 2010, 15:26

juznjak> je napisao/la:Evo Adile tvoj imenjak navodno vrlo blizu Valencije ,navodno na ljeto bi trebao pojacati Sismise . :) 8-)

Radi se o Adilu Ramiu dolazi iz trenutno vodece ekipe francuske lige Lilea ,reprezentativac Francuske , 27 decembra puni 25 god , visok 190 cm , igra na poziciji centralnog obrambenog, odnosno stopera. ... . To bi bio 3 Francuz u Valenciji gdje su vec Mathieu y Sofiane Feghouli.
Pored njega blizu je i Chori Castro iz Mallorce da pojaca redove Valencije :D

www.valencia-balkan.net

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 21 dec 2010, 15:44

Šišmiši, moze te li dobiti komsije veceras. Villarreal ove sezone dobar, mada ni prosle nije bio los, stvarno su jaki ko beton, sto je i sa Valenciom stanje. Ocekujem dobru tekmu punu golova, sretno Šišmiši.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 dec 2010, 21:12

onoffon je napisao/la:Šišmiši, moze te li dobiti komsije veceras. Villarreal ove sezone dobar, mada ni prosle nije bio los, stvarno su jaki ko beton, sto je i sa Valenciom stanje. Ocekujem dobru tekmu punu golova, sretno Šišmiši.
Hvala u ime svih Sismisa :D
A mislim da Villarreal veceras pada na Mestalli.....

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 dec 2010, 23:51

Steta.. preljepo je Valencia odigrala veceras ,stvarala prilike ...ali lopta nije htjela u gol . Opet mislim da prolazite dalje . :)

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 23 dec 2010, 08:17

juznjak> je napisao/la:Steta.. preljepo je Valencia odigrala veceras ,stvarala prilike ...ali lopta nije htjela u gol . Opet mislim da prolazite dalje . :)
Zasto to mislis, pa Podmornica je na svom terenu mnogo jaca, mislim da ce El Madrigal biti popunjen do posljednjeg mjesta, sto ce dati dvaneastog igraca Villarrealu, samim tim naravno bit ce pod pritiskom da su favoriti. Valencia nije iskoristila svoje sanse na Mestalli,tesko da moze na Madrigalu, al nikad se nezna. Draga su mi oba tima pa tako sam neutralan u ovom meču, ipak je to komšijski derbi :) pa nek bolji pobjedi.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 dec 2010, 22:54

onoffon je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Steta.. preljepo je Valencia odigrala veceras ,stvarala prilike ...ali lopta nije htjela u gol . Opet mislim da prolazite dalje . :)
Zasto to mislis, pa Podmornica je na svom terenu mnogo jaca, mislim da ce El Madrigal biti popunjen do posljednjeg mjesta, sto ce dati dvaneastog igraca Villarrealu, samim tim naravno bit ce pod pritiskom da su favoriti. Valencia nije iskoristila svoje sanse na Mestalli,tesko da moze na Madrigalu, al nikad se nezna. Draga su mi oba tima pa tako sam neutralan u ovom meču, ipak je to komšijski derbi :) pa nek bolji pobjedi.
Bolji ce i pobjediti,tj Valencia :D
Bio je Madrigal pun i u prvenstvu,ali Villarreal nije pobjedio.Da se ja pitam,volio bih da i u Kupu bude 1:1 :D :D

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.