Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Fakat koji se kur.c raspravljate sa nebitnim likovima, pustite ih nek grickaju jajca a mi da uživamo u igrama SARAJEVA.
Nije tebi sekunde jedne lako. Pises za Velez nesto se lizemo ljudi nisu odgodili tekmu i uzeli bod,spominjes ovu situaciju sa Slobodom sudija nije siljio za nas uostalom mi smo igrali otvoreno za razliku od mnogih nismo se valjali i Sloboda je imala priliku da igra tako da pusti se supljeKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 sep 2020, 10:32Ne, nemam nista protiv svega toga.Napapijri je napisao/la: ↑21 sep 2020, 10:23Znaci definicija lizanja je ako prije meca kazes da je Sloboda dobra ekipa i da ce biti tesko, a nakon meca im cestitas na dobroj igri, cime se ustvari i potvrdilo ovo naprijed navedeno?! Zapisite sebi ovu definiciju, pa ako nekada pozelite cestitati protivniku na dobroj igri, znajte da se ulizujte i zato im opsujte majku.
Imam protiv hinjskih komentara jer se ne smiju usuditi nesto lose napisati, jer je Boze moj sve 'uredu' bilo u fazonu 'vidis kako nam lijepo cestitaju da smo dobra ekipa'
A ovo je npr. definicja lizanja vaseg kluba
Ko ih yebe mi razmišljamo o EL a oni neka se ganjaju sa Azotom i Bosnom iz Visokog jer samo njima mogu dati goKockoglavi je napisao/la: ↑21 sep 2020, 11:09Fakat koji se kur.c raspravljate sa nebitnim likovima, pustite ih nek grickaju jajca a mi da uživamo u igrama SARAJEVA.

Ovaj @kontrasvih je zakucao profile strumpfova na ovom forumu. I nije to glupost, ne ne, to je jedan djeciji, naivan pokusaj bacanja koske izmedju pitara i svih ostalih, ali jedino sto je fulio je forum... ovo je trebao pokusati na nekom skolskom forumu, ucenika osmog razreda... Od nemoci za sve sto se desava oko Zelje i manijaka te zavisti za sve sto se desava oko FKS i pitara. Sad bi on da nas cijela liga mrzi, vrijedja, ne postuje, itd i da se baci mrlja na svaku pobjedu Sarajeva. Zna on dobro da je Sarajevo prvak nesto s cim morati zivjeti i danas i u buducem periodu. Strah je to. I trpit svaki dan u svojoj okolini podbadanja. Haj da malo tipka onda, mozda nekog ubijedi u nesto
ma smijesno je ovo citati..Malo mi ga je i zao, onako ocinski...

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Morata u Juventusu. Suarez ode u AM, Dzeki propade transfer, a Zeljo osta bez naknade kuknjava
-
- Kontakt:
Samo ti kontrasvih u kost, sta ce oni tebi govorit, sta je sta ko je ko, ma asfaltiraj ih cure ti tvoje
Tesko je razmisljat na minusu -5 a i -8 uskoro.....
Bwwwwwwww
Bwwwwwwww
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I na kraju krajeva, šta znači piskaranje na ovom forumu u odnosima između klubova i navijača u RL?
Ovo je tema PL Općenito, gdje bi se prvenstveno trebalo pričat o fudbalu i rezultatima. Tema Prepucavanja je za podyebavanje. Znao sam se s nekim poklat na Prepucavanjima a onda dva dana kasnije uredno i prijateljski pričat na drugoj temi. I ako čestitamo Slobodi ovdje ne znači da se Horde uvlače Fukarama, nego smo svi juče gledali odličnu utakmicu, i korektnu od strane Slobode. Nisu išli da povrijede nekog od naših pred euro tekme, nisu provocirali kartone, nisu se valjali, hinjski udarali... Odigrali dobru tekmu i ja im želim da ostanu u ligi, jer ligi treba više ovakvih ekipa a manje onakvih poput Radnika recimo. I drago mi je zbog Dženisa (ne bi mi bilo drago da je zabio za 3:3
). Dženis mi je komšija i dobar drug i drago mi je da je povratio formu.

Ovo je tema PL Općenito, gdje bi se prvenstveno trebalo pričat o fudbalu i rezultatima. Tema Prepucavanja je za podyebavanje. Znao sam se s nekim poklat na Prepucavanjima a onda dva dana kasnije uredno i prijateljski pričat na drugoj temi. I ako čestitamo Slobodi ovdje ne znači da se Horde uvlače Fukarama, nego smo svi juče gledali odličnu utakmicu, i korektnu od strane Slobode. Nisu išli da povrijede nekog od naših pred euro tekme, nisu provocirali kartone, nisu se valjali, hinjski udarali... Odigrali dobru tekmu i ja im želim da ostanu u ligi, jer ligi treba više ovakvih ekipa a manje onakvih poput Radnika recimo. I drago mi je zbog Dženisa (ne bi mi bilo drago da je zabio za 3:3

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma dobra Sloboda. Drago mi je da su skontali da forsiraju svoje mlade igrace, svkako su uvijek imali dobar OP, nego neki polovnjaci koje su prije dovodili. Borbeni, dobre bekove i krila, tradicionalno njihovo, samo im fali neki iskusniji i kvalitetniji spic. Ostalo je odlicno, kad se skonta u kakvoj su situaciji bili. Tomasevic je onaj odlican.
- svrakino1921
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 08:13Cestitke Slobodi na muskoj igri...![]()
Mlada, poletna ekipa koja bi u slučaju da sacuva roster za sledecu sezonu mogla biti u samom vrhu...
Dobro je Crnogorac postavio igru, pokusao na jedini način da parira Sarajevu i zasluzio respect..
Jos jednom ,bravo tuzlaci ...![]()

Ma ja bolan
Cuj cestitke i ako zadrze roster bit ce u samom vrhu
I najvjerojatnije otic u Europu
Oni su vas trebali pobjedit i ove godine otic u Europu
Al eto nisu mogli
Sloboda više nego solidna ekipa, ima nekoliko vrhunskih pojedinaca, ali i nekoliko igrača koji kvalitetom nisu ni za Federalnu ligu i to je vjerovatno presudno. Svakako da forsiranjem mladih imaju neku perspektivu, a prateći omladinska takmičenja Sloboda je uvijek bila pri vrhu i izbacivala dosta igrača u prvi plan, ali obično ih oni ne promovišu u prvi tim nego su ih kupili ostali klubovi. Valjda će shvatiti da je njihova najveća šansa da se izvuku iz problema forsiranje mladih, nego plaćanje polovnjaka iz Srbije.
Pored vrlo dobre Slobode, pozitivno me iznenadio i dosta dobar teren na kojem se moglo i igrati, pa je i utakmica bila odlična za naše prilike.
Pored vrlo dobre Slobode, pozitivno me iznenadio i dosta dobar teren na kojem se moglo i igrati, pa je i utakmica bila odlična za naše prilike.
- svrakino1921
- Kontakt:
U pravu siskoroalen je napisao/la: ↑21 sep 2020, 13:57I na kraju krajeva, šta znači piskaranje na ovom forumu u odnosima između klubova i navijača u RL?![]()
Ovo je tema PL Općenito, gdje bi se prvenstveno trebalo pričat o fudbalu i rezultatima. Tema Prepucavanja je za podyebavanje. Znao sam se s nekim poklat na Prepucavanjima a onda dva dana kasnije uredno i prijateljski pričat na drugoj temi. I ako čestitamo Slobodi ovdje ne znači da se Horde uvlače Fukarama, nego smo svi juče gledali odličnu utakmicu, i korektnu od strane Slobode. Nisu išli da povrijede nekog od naših pred euro tekme, nisu provocirali kartone, nisu se valjali, hinjski udarali... Odigrali dobru tekmu i ja im želim da ostanu u ligi, jer ligi treba više ovakvih ekipa a manje onakvih poput Radnika recimo. I drago mi je zbog Dženisa (ne bi mi bilo drago da je zabio za 3:3). Dženis mi je komšija i dobar drug i drago mi je da je povratio formu.
Nista to ne znaci piskaranje
Al evo da je bilo 3:3 ili kojim slucajem pobjeda Slobode
Bilo bi isto kao i sa Rođenim
Znamo se Roki

- PeppermintSA
- Kontakt:
A vi se ne ližete? Dođe vam Velež na Grbavicu i već u svlačionici skine gace, igrači ni ne pohite kako treba. Svake godine odete u Široki gdje vas dočekaju kao "sportske prijatelje" i odakle redovno nosite bodove, dok mi doživimo ratno stanje i jedva živu glavu izvucemo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 sep 2020, 10:41Napapijri je napisao/la: ↑21 sep 2020, 10:35Pa je li FKS krivo ako sudija pogrijesi? Klubovi se ne lizu jer da je tako Velez bi pristao na odgodu utakmice, a svi znamo da nije. Ne lizu se ni navijacke grupe nego jednostavno pojedinci, pa i vecina cak, ima dobre odnose sa navijacima Veleza, a to se narocito iskazalo nakon kobnog dogadjaja u Sirokom Brijegu.
Jeste.
Ne lizu mozda sad jer su ovi skontali dole koliko je sati, i da ih ne mozete vrtiti oko prsta kako je vama cejf. A vidis da se pokusavalo i vjerujem da nece stati sa ovim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Disciplinska komisija traži očitovanje Veleža zbog prisustva većeg broja osoba na utakmici
Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine zatražila je očitovanje od mostarskog Veleža zbog prisustva većeg broja osoba na tribini od onoga koji je predviđen COVID protokolom.
Radi se o duelu Veleža i Tuzla Cityja iz 6. kola koji je okončan remijem 1:1. Prijavu je podnio Komitet za takmičenje NSBiH na osnovu izvještaja medicinskog službenika Edine Lazović.
Disciplinska komisija zatražila je očitovanje i od delegata tog meča Gorana Skoke, kao i Edine Lazović, navodi Faktor.
Podsjetimo da prema COVID-protokolu NSBiH tokom premijerligaških utakmica na stadionu može prisustvovati maksimalno 131 osoba.
U slučaju da klubovi ne ispoštuju bilo koju mjeru u dokumentu podliježu disciplinskoj odgovornosti.
“Klub koji ne izvršava obaveze iz Plana mjera i procedura COVID 19 bit će kažnjen novčanom kaznom od 3.000 do 10.000 KM. Ako se prekršaj ponovi ili okvalifikuje kao teži prekršaj, klub će biti kažnjen oduzimanjem od dva do šest bodova ili kaznom od dva do šest negativnih bodova”, piše u Planu mjera.
Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine zatražila je očitovanje od mostarskog Veleža zbog prisustva većeg broja osoba na tribini od onoga koji je predviđen COVID protokolom.
Radi se o duelu Veleža i Tuzla Cityja iz 6. kola koji je okončan remijem 1:1. Prijavu je podnio Komitet za takmičenje NSBiH na osnovu izvještaja medicinskog službenika Edine Lazović.
Disciplinska komisija zatražila je očitovanje i od delegata tog meča Gorana Skoke, kao i Edine Lazović, navodi Faktor.
Podsjetimo da prema COVID-protokolu NSBiH tokom premijerligaških utakmica na stadionu može prisustvovati maksimalno 131 osoba.
U slučaju da klubovi ne ispoštuju bilo koju mjeru u dokumentu podliježu disciplinskoj odgovornosti.
“Klub koji ne izvršava obaveze iz Plana mjera i procedura COVID 19 bit će kažnjen novčanom kaznom od 3.000 do 10.000 KM. Ako se prekršaj ponovi ili okvalifikuje kao teži prekršaj, klub će biti kažnjen oduzimanjem od dva do šest bodova ili kaznom od dva do šest negativnih bodova”, piše u Planu mjera.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Yebo njima corona sve od do. Fudbal nam ionako jedva dise, prosjek nam po utakmici 2500 ljudi od tog 1500 penzionera i ono ne da na stadion. I to malo para uzimaju klubovima.
Italijani pustaju, njemci, mi kao ne .
Uopste se sve pocelo koristiti za politicke svrhe. Covjek umro imao rak pluca, u smrtovnici korona. Porodica hoce da tuzi i neka ce.
Moze predizborni skup, moze 500 ljudi u disku jedno na drugom, ali ne moze stadion.
Italijani pustaju, njemci, mi kao ne .
Uopste se sve pocelo koristiti za politicke svrhe. Covjek umro imao rak pluca, u smrtovnici korona. Porodica hoce da tuzi i neka ce.
Moze predizborni skup, moze 500 ljudi u disku jedno na drugom, ali ne moze stadion.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:
A šta je to bilo sa rođenima ? Ljudi došli i korektno uzeli bod niko pola riječi nije rekao, nego je na prvi trenutak pojedincima bilo krivo što nisu pristali na odgodu, kao i meni samom. Ali kada se hladne glave skonta, to je njihovo legitimno pravo i naravno da će gledat svoju korist a ne našu. To neće narušiti dobre odnose kako klubova tako i navijača koji traju vec dugi niz godina.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 14:23U pravu siskoroalen je napisao/la: ↑21 sep 2020, 13:57I na kraju krajeva, šta znači piskaranje na ovom forumu u odnosima između klubova i navijača u RL?![]()
Ovo je tema PL Općenito, gdje bi se prvenstveno trebalo pričat o fudbalu i rezultatima. Tema Prepucavanja je za podyebavanje. Znao sam se s nekim poklat na Prepucavanjima a onda dva dana kasnije uredno i prijateljski pričat na drugoj temi. I ako čestitamo Slobodi ovdje ne znači da se Horde uvlače Fukarama, nego smo svi juče gledali odličnu utakmicu, i korektnu od strane Slobode. Nisu išli da povrijede nekog od naših pred euro tekme, nisu provocirali kartone, nisu se valjali, hinjski udarali... Odigrali dobru tekmu i ja im želim da ostanu u ligi, jer ligi treba više ovakvih ekipa a manje onakvih poput Radnika recimo. I drago mi je zbog Dženisa (ne bi mi bilo drago da je zabio za 3:3). Dženis mi je komšija i dobar drug i drago mi je da je povratio formu.
Nista to ne znaci piskaranje
Al evo da je bilo 3:3 ili kojim slucajem pobjeda Slobode
Bilo bi isto kao i sa Rođenim
Znamo se Roki
![]()
I Sloboda da je uzela bod isto bi se čestitalo jer pola naših navijača jučer je bilo spremno prihvatit bod jer smo znali da ćemo igrati pod ručnom zbog četvrtka, plus oni u formi plus domaći teren.
Na kraju krajeva, šta vas boli qrac za nas i za naše odnose sa bilo kim ? Svoju avliju gledajte i čistite, manite de ostalih. Krupa, Vitez, Mladost, Gošk, Radnik već dugi niz godina pishaju po vama a vi brinete brige ko sa kim i na koji način funkcioniše.
Svašta.
- DonerKebab
- Kontakt:
Ne bi ja Zelju jos otpisao u borbi za titulu, tek je pocelo prvenstvo mislim da su najopasniji gladne glave i kad su ranjeni.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Vcrs vrlo interesantan mec. Ne bi me cudilo da TC i dobije Borca
Najopasniji su u derbi susretima, to da. Nafuraju se na te utakmice i pojedu protivnika. Njih yebe što imaju tri takva protivnika, i 8 onih na kojim redovno prosipaju bodove. Mi smo lani izgubili oba derbija, znači 6 bodova su nam direktno izbili, i opet smo završili ispred njih. Eto koliko su prosuli na "malim" utakmicama.DonerKebab je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:49Ne bi ja Zelju jos otpisao u borbi za titulu, tek je pocelo prvenstvo mislim da su najopasniji gladne glave i kad su ranjeni.
Kad je Željo bio najjači, tamo u sezonama 11/12 i 12/13, ne sjećam se da li su ijedan derbi dobili protiv Sarajeva. Možda jedan, autogol Zrnanovića, to je sezona 11/12? Sem toga ništa. U zadnje vrijeme nas realno ubiše u derbijima, al mi osvajamo trofeje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Idi u qracDonerKebab je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:49Ne bi ja Zelju jos otpisao u borbi za titulu, tek je pocelo prvenstvo mislim da su najopasniji gladne glave i kad su ranjeni.

Forzza Velez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.