braco je napisao/la: ↑21 sep 2020, 15:25
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
![]()
Uglavnom polako propada transfer Džeke, samo nam je još to falilo
Naime, da bi se preselio u Rim na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa, Milik mora prvo ugovor, koji mu ističe na kraju sezone, da produži sa Napolitancima.
Međutim, nesuglasice oko plate i novčane kazne koju je Milik zaradio nakon svađe sa tadašnjim trenerom Napolija, Karlom Ančelotijem, stvorili su distancu od 1.000.000 evra, koji koče ne samo transfer Poljaka, već i Edina Džeka koji se već dogovorio sa Juventusom i čeka rasplet situacije. Roma ne želi da pusti popularnog Dijamanta dok zamena ne stigne, jer je već ostala bez Patrika Šika.
Ipak, ako Džeko ima vremena da čeka, Juventusu ono neumitno teče, jer se fudbalska pijaca zatvara za dve nedelje.
Stoga je Stara dama rešila da se obezbedi u slučaju da od Džeka ne bude ništa. Kako javlja dobro obavešteni Đanluka di Marcio, šampion Italije je kontaktirao Atletiko Madrid kako bi pregovarao o transferu Alvara Morate. Formula po kojoj bi Španac stigao u Torino glasi – jednogodišnja pozajmica po ceni od 10.000.000 evra i pravo otkupa za 45.000.000, uz 2.000.000 kroz bonuse.
Nema šta, sve rečeno, iz više uglova i od strane više posmatrača. Svako je slobodan da misli onako kako smatra da treba, ali očigledno je da mi ovako dalje ne možemo i da se nešto mora promijeniti. Velike nade polažem u sljedeću skupštinu. Mi se moramo regrupisati - sa Amarom na klupi i jakom, potentnom i sposobnom upravom. Pa bila ona sa strane ili domaća.balkanika je napisao/la: ↑21 sep 2020, 15:35@Sudo sve je to tako kako si napisao ali sta je bilo iza kulisa? Ja dan danas stojim iza jedne stvari a to je da nikad ne bi bio protiv njih da su rekli: “Pet godina ako sta osvojimo, osvojimo ali ne nadajte se. Nakon 5 godina imat cemo finansijski stabilan klub i moderan stadion, pa cemo ulagati u igracki kadar.”
Sta se desilo, pusili smo kitu ovima iz saveza za sve oko stadiona, sutili smo na sve sto su nam radili i dan danas trpimo posljedice zbog toga. Na sportskom planu nista, klub zatekao u plusu a ostavio na 0, frizirao finansijske izvjestaje zbog cega su i dan danas u problemima svi iz te uprave, a da nije bilo frke sa koronom do sad bi vec bili po sudovima, koristio Zeljine racune za privatne potrebe, dan danas nisu vratili dokumente u klub i bas su se oko toga i posvadjali jer je jedan dio njih zahtjevao vracanje dokumenata u klub a drugi ne zeli cuti za to.
Ovako povrsinski gledajuci mogu samo ponoviti to sto si ti napisao. I sam sam identicno mislio a puka je slucajnost da ovo sve znam inace bi bio ubjedjen da je on nesto najbolje sto nam se desilo.
Eh da, skidam mu kapu sto nije htio kupiti niti jednu od dvije utakmice koje su mu bile ponudjene. Iako smo izgubili titulu bar smo je izgubili cista obraza. Neko mozda smatra drugacije ali ja sam takav jbg.
![]()
Maloprije jovic ide u romubraco je napisao/la: ↑21 sep 2020, 15:31Uglavnom polako propada transfer Džeke, samo nam je još to falilo![]()
Naime, da bi se preselio u Rim na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa, Milik mora prvo ugovor, koji mu ističe na kraju sezone, da produži sa Napolitancima.
Međutim, nesuglasice oko plate i novčane kazne koju je Milik zaradio nakon svađe sa tadašnjim trenerom Napolija, Karlom Ančelotijem, stvorili su distancu od 1.000.000 evra, koji koče ne samo transfer Poljaka, već i Edina Džeka koji se već dogovorio sa Juventusom i čeka rasplet situacije. Roma ne želi da pusti popularnog Dijamanta dok zamena ne stigne, jer je već ostala bez Patrika Šika.
Ipak, ako Džeko ima vremena da čeka, Juventusu ono neumitno teče, jer se fudbalska pijaca zatvara za dve nedelje.
Stoga je Stara dama rešila da se obezbedi u slučaju da od Džeka ne bude ništa. Kako javlja dobro obavešteni Đanluka di Marcio, šampion Italije je kontaktirao Atletiko Madrid kako bi pregovarao o transferu Alvara Morate. Formula po kojoj bi Španac stigao u Torino glasi – jednogodišnja pozajmica po ceni od 10.000.000 evra i pravo otkupa za 45.000.000, uz 2.000.000 kroz bonuse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.