Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Morata ne hvala, kosto bi puno a mislim da bi nam Dzeko puno bolje lego .
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BlaiseMatuidi
I ja bih za ovu sezonu izabrao Edina ispred Morate, ali bih sad volio da dodje samo zbog cigana sa juga. Eto im njihovi principi sada kada izgube 25 miliona, a Juventusu dobra skola za buduce poslove - nemoj ovisiti ni o kome, kroji sam svoju sudbinu. 

Ma Morata ne vrijedi ni 20 ..
Nadam se ipak da ce Dzeko doci, bolje bi nam lego
Nadam se ipak da ce Dzeko doci, bolje bi nam lego
- BlaiseMatuidi
Jednostavno, posalje se mail/uputi poziv i kaze veceras do 20h ako se ne mozete dogovoriti - hvala, dovidjenja i prijatno, dogovor sada otpada. Kompromis i fleksibilnost u biznisu isto moraju imati granice, inace je to samo gubljenje vremena. 

- Burberry46
- Kontakt:
Paratici sve vise i vise me nervira.
Ovo za Milika isto glupost, sta treba Juve da interesuje koga ce Roma dovesti i hoce li im doci Milik.
Dogovori se sa Dzekom i Romom oko cijene i to je to a ovako dopusta da ga prave levatom.
Ovo za Milika isto glupost, sta treba Juve da interesuje koga ce Roma dovesti i hoce li im doci Milik.
Dogovori se sa Dzekom i Romom oko cijene i to je to a ovako dopusta da ga prave levatom.
1946
- forza_juve
- Kontakt:
Pa dogovorio je on sve oko cijene i sa Dzekom, samo ocito da ovi hoce da se osiguraju da ne izvise za napadaca. Zato ce ih pustiti cini mi se danas i onda se okrenuti drugom napadacuBurberry46 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 13:48Paratici sve vise i vise me nervira.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- Burberry46
- Kontakt:
Ma nije onda nikako trebao ulaziti u ovo. Sta treba Juve da ceka Romu da dovede zamjenu pa Napoli preglupo. Pa nismo Spal
1946
- BlaiseMatuidi
Uvukao se u **** sa dobrom namjerom - da ispuni zelju Pirlu. Sada kad polahko shvataju da su izradjeni i da nije iskljuceno da se radi o sabotazi protiv Juventusa, sada treba otkazati sve i dovesti Moratu koliko do 15h danas.
Nisam teoreticar zavjere i ne mislim da se svemir urotio protiv Juventusa, ali ovdje se prave problemi oko nicega - odjednom je problem Milikov restoran jer ima okacen Napolijev dres i par klupskih rekvozota/oznaka, odjednom su problem kazne koje su vec odbijene od plata ranije... rastanite se i rijesite probleme civilnom tuzbom.
ADL sigurno ima motiv da sabotira Juventus, to nije nikakva teorija, a sada i Milik ima motiv jer ga je Paratici izradio.
Dakle - dogovoreno odugovlacenje. Milik ce do kraja prelaznog roka produzot ugovor sa Napolijem na 5 godina.
Nisam teoreticar zavjere i ne mislim da se svemir urotio protiv Juventusa, ali ovdje se prave problemi oko nicega - odjednom je problem Milikov restoran jer ima okacen Napolijev dres i par klupskih rekvozota/oznaka, odjednom su problem kazne koje su vec odbijene od plata ranije... rastanite se i rijesite probleme civilnom tuzbom.

ADL sigurno ima motiv da sabotira Juventus, to nije nikakva teorija, a sada i Milik ima motiv jer ga je Paratici izradio.
Dakle - dogovoreno odugovlacenje. Milik ce do kraja prelaznog roka produzot ugovor sa Napolijem na 5 godina.

- forza_juve
- Kontakt:
Slazem se sve... ali opet kazem treba pustit danas i onda hop dovest drugog pa se vi je.ite izmedju
❤️1946❤️
- BlaiseMatuidi
Da sam Paratici, sada bih odustao od Dzeke taman da se Napoli i Roma dogovore. Rekao bih, bilo je poucno saradjivati sa vama, ali nasi planovi su se promijeniti, primite moje izvinjenje.
I onda bih stavio naocale ko Horacio Cane, okrenuo se i otisao.
I onda bih stavio naocale ko Horacio Cane, okrenuo se i otisao.

Ja bi doveo i Dzeku i Moratu(kao backup).
Zadnja izmjena: farenhajt, dana/u 21 sep 2020, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- BlaiseMatuidi
Bas me briga za Milika, on svakako mora produzit ugovor s Napolijem. Mozda Morata umjesto Keana
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Ali i dalje sam misljenja da je uzrocnik ponovne neizvjesnosti Roma, zbog naredne tekme s njima
Romu necemo zajebati ako ne kupimo dzeku, cak sta vise.
Napoli takodjer, milik je njihov nivo.
Ovdje je Juventus jedino nesto se brinuo i sikirao oko toga, ostalim stranama je ocigledno svejedno.
Morata je bezveze rjesenje, lik vec par sezona nista ne znaci na vrhunskom nivou.
Napoli takodjer, milik je njihov nivo.
Ovdje je Juventus jedino nesto se brinuo i sikirao oko toga, ostalim stranama je ocigledno svejedno.
Morata je bezveze rjesenje, lik vec par sezona nista ne znaci na vrhunskom nivou.
Ma za Moratu nisam nikako, jednostavno bi volio nekog novpg kao 9.eku
- BlaiseMatuidi
Ovdje u 325 samo Dzeko fali, da Bonucci ne mora cekati da se otvori okomiti pas po zemlji, vec da moze i vazdusno.
Dzeko i Max bi bili garancija za finale LP ove sezone, i vjerovatno jos jedan poraz od ekipe sa modernim bekovima.

Dzeko i Max bi bili garancija za finale LP ove sezone, i vjerovatno jos jedan poraz od ekipe sa modernim bekovima.

- IlPrincipino
- Kontakt:
Reports from Spain, Morata doesn't want to train with Atletico this afternoon to be ready to reach Turin as soon as possible.

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.