FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Pinamonti je fino stekao iskustva u zadnje 2 sezone i solidno igrao, bit će OK vice-Lukaku. Čovjeku bude toplo oko srca kad se dijete vrati kući. Ovaj princip treba kopirat i sa Espositom.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ako će Pinamonti igrat ispred Alexis-Lautaro kombinacije imamo novi problem.
Done.Dvogodišnji ugovor.Antonio Conte is set to be reunited with Arturo Vidal. In fact, Inter have reached an agreement with Barcelona for the Chilean international- the blaugrana will receive €1 million and now the player will be able to take the medical.
The nerazzurri are hoping that Vidal can arrive in Italy on Sunday so he can take the medical on Monday before signing a two year contract.
Urugvajci su prošlost,Čileanci budućnost.
Kratkoročna

Vidal će biti zvijer pod Conteom, u to ne sumnjam.
Danas Gaglia gol i asist.. Daj prodajte ga tako vam boga, ne mora više nitko doć bio bi mercato za 10.
Danas Gaglia gol i asist.. Daj prodajte ga tako vam boga, ne mora više nitko doć bio bi mercato za 10.

#SuningOUT
Vidala sam oduvijek volio kao i većinu tih Čileanaca od Medela do Alexisa i većine iz te generacije koju je Bielsa vodio.Pa Valdivia,Aranguiz kojeg sam oduvijek htio u Interu,ali ništa na kraju iako se par puta spominjao.Prije toga Zamorano,Pizarro...sve osim Isle uglavnom 
Samo da ga ne forsira ispred boljih igrača kada to nije potrebno...

Samo da ga ne forsira ispred boljih igrača kada to nije potrebno...
Ide znaci vezni red Vidal-Gagliardini-Barella.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Mislim da smo sa Vidalom zavrsili ulazni merkato. strasan vezni red, ko god da igra
A ako Perisic ima motiva da igra lwb i ne treba nam bolji
Handanovic/Radu
Bastoni/Kolarov-De Vrij/Ranocchia-Skriniar/Dambrosio
Perisic/Dalbert-Vidal/Brozović-Barella/Nainggolan-Hakimi/Young
Eriksen/Sensi
Lautaro/Sanchez-Lukaku/Pinamonti
Tu su jos Padelli, Stankovic, Pirola, Agoume i Esposito da kompletiraju momcad. Ostatka se kako bilo rijesit, mada zvuci nemoguce da ce svi otic (Godin, Vecino, Gagliardini, Mario, Asamoah, Candreva, Salcedo)
Bit ce ovo zanimljiva sezona
A ako Perisic ima motiva da igra lwb i ne treba nam bolji
Handanovic/Radu
Bastoni/Kolarov-De Vrij/Ranocchia-Skriniar/Dambrosio
Perisic/Dalbert-Vidal/Brozović-Barella/Nainggolan-Hakimi/Young
Eriksen/Sensi
Lautaro/Sanchez-Lukaku/Pinamonti
Tu su jos Padelli, Stankovic, Pirola, Agoume i Esposito da kompletiraju momcad. Ostatka se kako bilo rijesit, mada zvuci nemoguce da ce svi otic (Godin, Vecino, Gagliardini, Mario, Asamoah, Candreva, Salcedo)
Bit ce ovo zanimljiva sezona
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Radi se na prodajama Dalberta i Brozovica. Perisic mozda i ostane jer je ove dvi utakmice odigrao odlicno kao LWB..
Stoper za klupe je potreban, kao i LWB za prvih 11. Moguć je i još jedan veznjak (ako Broz ode).
Stoper za klupe je potreban, kao i LWB za prvih 11. Moguć je i još jedan veznjak (ako Broz ode).
#SuningOUT
Mogu si mislit kako je odigrao odlično.Zato i nije bilo prijenosa da se može prodat priča kako je odlično odigrao.A sigurno je i Gagliardini oduševio pa zbog toga mora startat iduci vikend.
Bolje da nikog više ne dovedu nego da Retarda prodaju.U najboljim godinama i sve ispod 70M je bagatela,a svi znamo da ga neće prodat za 70.
Nema smisla.
Bolje da nikog više ne dovedu nego da Retarda prodaju.U najboljim godinama i sve ispod 70M je bagatela,a svi znamo da ga neće prodat za 70.
Young desno?

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 20 sep 2020, 21:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Vidal sletio u Milano
Pa igra on obje strane, u Unitedu je poceo desno...SiamoNoi je napisao/la: ↑20 sep 2020, 21:41Mogu si mislit kako je odigrao odlično.Zato i nije bilo prijenosa da se može prodat priča kako je odlično odigrao.A sigurno je i Gagliardini oduševio pa zbog toga mora startat iduci vikend.
Bolje da nikog više ne dovedu nego da Retarda prodaju.U najboljim godinama i sve ispod 70M je bagatela,a svi znamo da ga neće prodat za 70.Young desno?Nema smisla.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa i u Interu je krenuo na desnoj strani ako se ne varam. Tek nakon par tekmi prebačen lijevo.
Zanima me lijeva strana. Igra li se Perišiću ta pozicija i igra li se za Inter ovom drugom tipu koji je nemali broj puta ne baš lijepo govorio o Interu dok je igrao na posudbi.
Ostalo ok, ****. Treba odma sa sobom rascistit da u Inter nikad nece doc igraci koje zelimo i odma je bolje. Conte na tebi je, dobio si dvojicu starohana koje si zelio za osvajanje trofeja. Da te vidimo sad
Zanima me lijeva strana. Igra li se Perišiću ta pozicija i igra li se za Inter ovom drugom tipu koji je nemali broj puta ne baš lijepo govorio o Interu dok je igrao na posudbi.
Ostalo ok, ****. Treba odma sa sobom rascistit da u Inter nikad nece doc igraci koje zelimo i odma je bolje. Conte na tebi je, dobio si dvojicu starohana koje si zelio za osvajanje trofeja. Da te vidimo sad
Znaci Messi iduce ljeto dolazi 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Daj vezni red Barella - Radja-Vidal 

Meni je svaka veza bez Brozovica promasaj u startu, on je nas nabolji vezni igrac i ideja o prodaji mi je suluda.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
bio je prenos na youtube-u i facebook-u, doduse par sati kasnije (moze se jos uvijek pogledati)SiamoNoi je napisao/la: ↑20 sep 2020, 21:41Mogu si mislit kako je odigrao odlično.Zato i nije bilo prijenosa da se može prodat priča kako je odlično odigrao.A sigurno je i Gagliardini oduševio pa zbog toga mora startat iduci vikend.
Bolje da nikog više ne dovedu nego da Retarda prodaju.U najboljim godinama i sve ispod 70M je bagatela,a svi znamo da ga neće prodat za 70.Young desno?Nema smisla.
Zasto nema smisla? Pa igro je nemali broj utakmica na desnoj strani. Perisic, Young i Hakimi, svi mogu igrat i desno i lijevo
Nema mi smisla da je backup Hakimiju desno nakon što se super pokazao prošle sezone,a onaj mutavac bio izvan kluba i sad da bude starter nakon 2 pripremne utakmice.Al svakako će bit dosta rotacija sa bekovima,dvije zamjene svaku utakmicu su za to rezervirane.
A za Hakimija su pričali da je puno lošiji lijevo koliko znam.
Ali nakon Sensija
Kad Retard ne igra ne igra ni Inter u većini slučajeva.
Inače,mislim da će Hakimi bit pravi cheat code za Serie A.
A za Hakimija su pričali da je puno lošiji lijevo koliko znam.

Ali nakon Sensija

Kad Retard ne igra ne igra ni Inter u većini slučajeva.
Inače,mislim da će Hakimi bit pravi cheat code za Serie A.
Ok je Brozovic, al mislim da nam treba neko bolji za iskorak i nadam se da je to Vidal. Marcelo jednostavno nije lider i nece nikad ni bit.
Vidal-Barella-Eriksen je potencijalno WC vezni red.
Vidal-Barella-Eriksen je potencijalno WC vezni red.
E ako je Vidal taj za iskorak,a ovaj zbog te ideje završi na klupi onda možemo već danas završit sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.