HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
Danas je dan
Za pobjedu
Danas je dan!
...............Brkic..........
Ticinovic Jakovljevic Barbaric Stojkic
Filipovic Enin Trebotic Todorovic
..............Bilbija.........
..............Ivancic........
Za pobjedu
Danas je dan!
...............Brkic..........
Ticinovic Jakovljevic Barbaric Stojkic
Filipovic Enin Trebotic Todorovic
..............Bilbija.........
..............Ivancic........
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Hvala momci na cestitkama. 
Sto smo ga lani izgotivili opet je navijao za nas komentator

Sto smo ga lani izgotivili opet je navijao za nas komentator

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Bravo!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Baš slušam, kontam neki mostarac koliko navija.Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 21:55Hvala momci na cestitkama.
Sto smo ga lani izgotivili opet je navijao za nas komentator![]()
Drago mi je da je konačno neko nas izbacio slovence, ne sjećam se da li je nekad neko nas izbacio slovence u Evropi.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Siroki je izbacio isto Olimpiju, ali podavno je to bilo.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nista protiv Horkasa ali ovaj decko je klasa vise i zasluzuje da bude br1.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ne samo broj 1 nego novi ugovor od 3 godine... a ne guranje da ga se proda realno gledajuci i proslo ljeto i ovo smo u jednj ruku prosli radi njega...Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 20:53
Nista protiv Horkasa ali ovaj decko je klasa vise i zasluzuje da bude br1.
HŠKZ
- Antipolitika3
- Kontakt:
Znam samo da je momcad puno sigurnija kad je Brka na gola mali Horkas je neke golove mogao u prvenstvu i odbranit ali mi niti imamo vremena niti napadacki kapacitet da trpimo greske mladog golmana pogotovo ako je na posudbi.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Pobjeda u 50. euro utakmici
Cetvrta pobjeda u nizu
Bilbijin 50. gol u dresu s lentom
Ivancicev treci gol u tri utakmice
Zarada 780 000€
Koeficijent za sljedecu sezonu min. 8.000
Idemo dalje!
Bravo Ziza, samo naprijed!
Cetvrta pobjeda u nizu
Zarada 780 000€
Idemo dalje!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Jesen stize, dunjo moja...
24.09. protiv APOELa na Cipru, prva jesenja utakmica HŠKZ u euro natjecanjima u povijesti...
Jesen uz Zrinju u Europi ofarbana zlatnim tonovima...neprocjenjivo!
24.09. protiv APOELa na Cipru, prva jesenja utakmica HŠKZ u euro natjecanjima u povijesti...
Jesen uz Zrinju u Europi ofarbana zlatnim tonovima...neprocjenjivo!

Volim te bola'!
Volim te bola'!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ja mislim upravi svanulo prvi put nemoraju placati kazne radi navijaca lani su nas protiv Malmoa oderaliPiazzaGrande je napisao/la: ↑19 sep 2020, 07:00Pobjeda u 50. euro utakmici
Cetvrta pobjeda u nizu
Zarada 780 000€
Idemo dalje!

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Jbt. 96 000€ kazne prosle godine...uefa daje, uefa uzima...Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 08:52Ja mislim upravi svanulo prvi put nemoraju placati kazne radi navijaca lani su nas protiv Malmoa oderaliPiazzaGrande je napisao/la: ↑19 sep 2020, 07:00Pobjeda u 50. euro utakmici
Cetvrta pobjeda u nizu
Zarada 780 000€
Idemo dalje!
Bravo Ziza, samo naprijed!![]()
Znas da kada posalju nekog delegata iz zapadne ili sjeverne europe da su ga poslali da nas odere...
Ali nema veze...
jesen stize dunjo moja
ne mirise vise cvice
zumbul
lale
jorgovani...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Sta bi sa nerminom hodzicem? Vidio sam ga na jednom od videa na treningu, ipak nije ostao?
HŠKZ
-
Navodno je u sporu sa bivsim klubom, ko zna sta ce biti od ovoga i kada ce dobiti papire. U svakom slucaju blizi se kraj prijelaznog roka, saznacemo brzo...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
U cetvrtak protiv APOELa koji je apsolutni favorit sto pokazuju i kvote na kladionicama (1.40 pobjeda APOELa, 7.00 pobjeda Zrinjskog)...
Na nama je da odigramo najbolje sto mozemo, onda se mozemo nadati da ce nas i sreca pogledati...
Oni su prosle godine igrali skupinu UEL i bili drugi iza Seville da bi ispali u sesnaestini finala od Basela (dvije pobjede Basela 3-0 i 1-0)...
Igraj do kraja!
Na nama je da odigramo najbolje sto mozemo, onda se mozemo nadati da ce nas i sreca pogledati...
Oni su prosle godine igrali skupinu UEL i bili drugi iza Seville da bi ispali u sesnaestini finala od Basela (dvije pobjede Basela 3-0 i 1-0)...
Igraj do kraja!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
U vezi odgoda utakmica u prvenstvu...
Ne svidja mi se situacija sa odgadjanjem utakmica jer cemo doci u bezizlaznu situaciju ako se to nastavi, jednostavno nestace termina za odigravanje. Uskoro pocinje kup, imaju dvije reprezentativne pauze do kraja godine, mislim da su dvije srijede ove jeseni predvidjene za odigravanje prvenstvenih utakmica...Ako prodjemo APOELa, slijedi vjerojatno opet odgoda prvenstvene utakmice (sa Krupom cini mi se) na nas zahtijev kao i protiv Sirokog (Zeljeznicar Zrinjski je odgodjeno na zahtjev sarajlija)...
Savez je po ko zna koji puta pokazao nedoraslost u poslu sa svojom politikom "Sto mozes danas, ostavi za sutra". Dovodi se u pitanje i regularnost takmicenja na kraju krajeva...
edit: treba se staviti i u kozu ovih ekipa protiv kojih se odgadjaju utakmice, sta oni da rade...spremaju se tjedan, uigravaju, onda dodje obavijest da se utakmica odgadja jer protivnik ima obveze u europi...evo, moze se odigrati prijateljska protiv nekoga ali gdje naci protivnika kada su sva prvenstva u punom jeku...nezgodno bas
Ne svidja mi se situacija sa odgadjanjem utakmica jer cemo doci u bezizlaznu situaciju ako se to nastavi, jednostavno nestace termina za odigravanje. Uskoro pocinje kup, imaju dvije reprezentativne pauze do kraja godine, mislim da su dvije srijede ove jeseni predvidjene za odigravanje prvenstvenih utakmica...Ako prodjemo APOELa, slijedi vjerojatno opet odgoda prvenstvene utakmice (sa Krupom cini mi se) na nas zahtijev kao i protiv Sirokog (Zeljeznicar Zrinjski je odgodjeno na zahtjev sarajlija)...
Savez je po ko zna koji puta pokazao nedoraslost u poslu sa svojom politikom "Sto mozes danas, ostavi za sutra". Dovodi se u pitanje i regularnost takmicenja na kraju krajeva...
edit: treba se staviti i u kozu ovih ekipa protiv kojih se odgadjaju utakmice, sta oni da rade...spremaju se tjedan, uigravaju, onda dodje obavijest da se utakmica odgadja jer protivnik ima obveze u europi...evo, moze se odigrati prijateljska protiv nekoga ali gdje naci protivnika kada su sva prvenstva u punom jeku...nezgodno bas
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Da se upisem na temu, nakon sto sam banovan jedno 20 puta. To sto se odgadjanja utakmice tice, apsolutno se slazem. Evo prva ova protiv Sirokog nije se s glave morala odgadjat. Vratili smo se iz Ljubljane petak jutro, zakazi utakmicu za Nedelju navecer imas 2 dana pripreme. Uz to nek ti igraju vecinom igraci sa klupe, ta imamo ih na pretek. Arezina, Zlomislic, Govedarica, Zec, Masic, Corluka, Sadiku, Horkas, Ibanez sve solidni igraci koji bi u mnogim ekipa igrali i tu bi se imali priliku za dokazat.
Da kezaem nesto u vezi ekipe, sto nisam mogo prije napisat. Imamo sve odlicno i ovi igraci mogu dosta kad bi bili na svom max. nivou. Ali nam stvarno fali jedan igrac u sredini koji je trkacki sposobniji, a i tehnicki. Mi tu imamo Trebotica koji glumi nekog playmakera, izvodi neke pasove, al sve je to kilavo i bezvrjedno ako nece dati ruke defanzivno, a kao neko sa jako slabom kondicijom i fizickom spremom opcenito, ostavlja Enina samog u defanzivi, koji nije Kante da to moze podnjet. Vec protiv Olimpije se vidjelo da nam se kroz sredinu mogu doslovno setuckat i usetat na 20-30 metara. Uprava i Zizovic su to ocigledno uvidjeli i doveli na pripreme Hodzica, al sta se u medjuvremenu desilo, ne znam...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.