JB15
Prevaga na hoklici
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Al svidio mi se baš onaj njih malac brz u pm ja mislim da se zove Mandić, baš prodoran nekako. Uvijek smo muku mučili protiv malih uvijek znači. Nevjerovatno. Ne treba samo u septembru stvarat atmosferu ko da smo popušili titulu i kup i sve. U igri je bruku bodova ko zna šta se sve može desiti u ovoj sezoni.
Neobjašnjive stvari su se desile. Pozadinu ne zna niko. Sumnjamo svi na novce. Promjene unutar kluba će biti neminovne, i mora se naći neko ko želi pomoći.
Izvini druze nisi u pravu ako dobiju pet zaredom bonu OK ali ako nas uzimaju Krupa i Mladost jel sramota trazit platu , iskreno da ti kazem protiv Sirokog su me samo bodovi zadovoljili igra je bila blijeda protiv Borca smo bili bolji bas za taj jedan razlike protiv Mladosti i Krupe ograisali bogami nije ni to problem problem je moj prijatelju sto se sad ja i vi svadzamo dok Zec i ekipa partijaju **** se njih za Zelju brate mojMrAlemKa je napisao/la: ↑20 sep 2020, 22:52Pitam se jesi li tako imao pet tački u kojima držiš govor kad dobijemo Širokog u gostima ili Borca kući ? Ili se samo ovako upališ kada ga popušimo nesretno od ljudi koji igraju 160% i stave 11 igrača u 16ac?Napadac je napisao/la: ↑20 sep 2020, 22:47Drug pratim plave jos od davne 85 god preko 30 orginalnih dresova posjedujem cak i onaj s finala 98 god ,vlasnik desetogodisnje karte jos tri izlobirao koje su platili ljudi sa zapada podjeljene o svom trosku bio u Malagi i Skotskoj i Plzenu ne o trosku kluba.PointBlank je napisao/la: ↑20 sep 2020, 21:26
Ne bih ja rekao!?
Gospodo, zar nije ovako --->> Raskidi ugovora, 4ta pozicija? Gubitak titule u kljucnim momentima? 0-3 pa 3-3? Stevo Nikolic na AEK, autobus igrača po sezoni? Tjeranje igrača poput Dade, tjeranje provjerenih ljudi s provjerenih pozicija? Vitezi i ostala sela kad su nas uzimala na sred Grbavice prije 2 sezone itd itd?
Jel vas stid?
Ovo je klasičan pokazatelj onog našeg šup.ačkog mentaliteta sa dna kace.
Došao gospodin sa svojom ekipom, spizdili par miliona što je bilo u budžetu, napravili tribinu od "navijačkih" para, ali sjebali renome kluba Željezničar, unazadili klub finansijski minimalno 10 godina, ostavili dugove i loše ugovore - u prevodu ništa značajno nisu uradili sem te tribine, koja je ionako diskutabilnog kvaliteta, al hajd naša je.
I sad dolaze jataci gore spomenutog sistema da napadaju upravu, klub i igrače koji svoje temelje moraju postaviti na tako nestabilnom, nesigurnom i trusnom terenu kakav su ostavili prethodnici.
I vi navijači Želje? Fuj.
Nikad baklju ubacio u teren ili zapalio .
Uvijek davao i davat cu opet akoboda nikad uzimao ali ako ste vi zadovoljni da nas neke mjesne zajednice lupaju na Grbavici ja nisam i tacka i da mi je rahmetli babo trener a ne Osim ima odgovornost.
1 Jel sam selektovao ekipu
2 Dokle ce nam razne Mladosti Krupe i ostale mini ekipe davat casove
3 Imamo igraca koje nebi imali mjesta u Igmanu s Ilidze
4 Nema plata jesu li plate zaradzene na terenu ako su dobili pet zaredom moze bonus ali kad gubid moze i bez plate PLACAT PO UCINKU
5 Nisam ni Misketovac ni Amarovac vec Zeljovac pozz
Brat moj drago mi je da si se prijavio bas u ovom trenutku i da nam to kazesNapadac je napisao/la: ↑20 sep 2020, 22:47Drug pratim plave jos od davne 85 god preko 30 orginalnih dresova posjedujem cak i onaj s finala 98 god ,vlasnik desetogodisnje karte jos tri izlobirao koje su platili ljudi sa zapada podjeljene o svom trosku bio u Malagi i Skotskoj i Plzenu ne o trosku kluba.PointBlank je napisao/la: ↑20 sep 2020, 21:26Ne bih ja rekao!?
Gospodo, zar nije ovako --->> Raskidi ugovora, 4ta pozicija? Gubitak titule u kljucnim momentima? 0-3 pa 3-3? Stevo Nikolic na AEK, autobus igrača po sezoni? Tjeranje igrača poput Dade, tjeranje provjerenih ljudi s provjerenih pozicija? Vitezi i ostala sela kad su nas uzimala na sred Grbavice prije 2 sezone itd itd?
Jel vas stid?
Ovo je klasičan pokazatelj onog našeg šup.ačkog mentaliteta sa dna kace.
Došao gospodin sa svojom ekipom, spizdili par miliona što je bilo u budžetu, napravili tribinu od "navijačkih" para, ali sjebali renome kluba Željezničar, unazadili klub finansijski minimalno 10 godina, ostavili dugove i loše ugovore - u prevodu ništa značajno nisu uradili sem te tribine, koja je ionako diskutabilnog kvaliteta, al hajd naša je.
I sad dolaze jataci gore spomenutog sistema da napadaju upravu, klub i igrače koji svoje temelje moraju postaviti na tako nestabilnom, nesigurnom i trusnom terenu kakav su ostavili prethodnici.
I vi navijači Želje? Fuj.
Nikad baklju ubacio u teren ili zapalio .
Uvijek davao i davat cu opet akoboda nikad uzimao ali ako ste vi zadovoljni da nas neke mjesne zajednice lupaju na Grbavici ja nisam i tacka i da mi je rahmetli babo trener a ne Osim ima odgovornost.
1 Jel sam selektovao ekipu
2 Dokle ce nam razne Mladosti Krupe i ostale mini ekipe davat casove
3 Imamo igraca koje nebi imali mjesta u Igmanu s Ilidze
4 Nema plata jesu li plate zaradzene na terenu ako su dobili pet zaredom moze bonus ali kad gubid moze i bez plate PLACAT PO UCINKU
5 Nisam ni Misketovac ni Amarovac vec Zeljovac pozz
Istog sam mišljenja. I ne vjerujem da sada nešto namjerno bojkotuju, ali jednostavno sva ta mučna atmosfera i besparica se mora odraziti i na njih. Nedavno sam slušao jednog trenera koji je baš govorio o problemima koji mogu utjecati na igre na terenu, od problema u porodici pa nadalje. E pa zamislite da je kod nas 20 i nešto igrača koji ne primaju plate i gledaju kako se klub bukvalno guši. Ne mogu takvi biti sto posto usmjereni na zeleni teren.braco je napisao/la: ↑20 sep 2020, 23:16Ljudi shvatite nije ovaj poraz zbog toga što je igrao Fejza ili Ante ili Mujo i Suljo. Bezveze se razglaba o tome jer u normalnim okolnostima mi bi ovu Krupe klepili bar 2 razlike i sa Fejzićem i Blazevicem i Mešom i Veselim.
Evo ova ekipa što je jučer igrala protiv Krupe je skoro identičnih prvih 11 u identičnoj formaciji koja je istrčala protiv Borca kojeg smo dobili 2-1. Jedino Ante i Miletić nisu igrali protiv Borca.
Problem je dublje prirode i ne bi jučer dobili da smo imali 3 Štilića. Ne treba biti nikakav insajder da bi znali da smo u finansijskoj dubiozi, to i ptice na grani znaju. Shvatite da se bukvalno klub GUŠI u finansijskim problemima i da se to odražava na sve u klubu pa i igrače u najvećoj mjeri. Samim tim je i prirodno da se odrazi na zeleni teren.
Tako da više nije bitno da li će Amar staviti 442 romb ili 4231, hoće li beka igrati Ante ili Siniša, špica Ivan ili Luka. Mi ne bi dobili jučer Krupu ni da smo doveli Ajayia ili neko drugo krilo.
Ono što.je bitno da što prije krenemo.u traženju solucija za oporavak kluba, dakle ne čekati januar ili februar za skupštinu.
U derbiju možemo pobjediti jedino ako igrači radi obraza izađu na teren i dadnu sve od sebe da ne izgube najveću utakmicu naše lige.
Obecali su im premije i onda ih izradili i od tog momenta je nastao haos.
Izradili ih za premije za Slobodu, ostalo od pocetka mislim da su im dali.
ma bracni je upravu 100 % dva dana pokusavam da to objasnim a da me neko pogresno ne shvati .Dejan1921 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 23:28Istog sam mišljenja. I ne vjerujem da sada nešto namjerno bojkotuju, ali jednostavno sva ta mučna atmosfera i besparica se mora odraziti i na njih. Nedavno sam slušao jednog trenera koji je baš govorio o problemima koji mogu utjecati na igre na terenu, od problema u porodici pa nadalje. E pa zamislite da je kod nas 20 i nešto igrača koji ne primaju plate i gledaju kako se klub bukvalno guši. Ne mogu takvi biti sto posto usmjereni na zeleni teren.braco je napisao/la: ↑20 sep 2020, 23:16Ljudi shvatite nije ovaj poraz zbog toga što je igrao Fejza ili Ante ili Mujo i Suljo. Bezveze se razglaba o tome jer u normalnim okolnostima mi bi ovu Krupe klepili bar 2 razlike i sa Fejzićem i Blazevicem i Mešom i Veselim.
Evo ova ekipa što je jučer igrala protiv Krupe je skoro identičnih prvih 11 u identičnoj formaciji koja je istrčala protiv Borca kojeg smo dobili 2-1. Jedino Ante i Miletić nisu igrali protiv Borca.
Problem je dublje prirode i ne bi jučer dobili da smo imali 3 Štilića. Ne treba biti nikakav insajder da bi znali da smo u finansijskoj dubiozi, to i ptice na grani znaju. Shvatite da se bukvalno klub GUŠI u finansijskim problemima i da se to odražava na sve u klubu pa i igrače u najvećoj mjeri. Samim tim je i prirodno da se odrazi na zeleni teren.
Tako da više nije bitno da li će Amar staviti 442 romb ili 4231, hoće li beka igrati Ante ili Siniša, špica Ivan ili Luka. Mi ne bi dobili jučer Krupu ni da smo doveli Ajayia ili neko drugo krilo.
Ono što.je bitno da što prije krenemo.u traženju solucija za oporavak kluba, dakle ne čekati januar ili februar za skupštinu.
U derbiju možemo pobjediti jedino ako igrači radi obraza izađu na teren i dadnu sve od sebe da ne izgube najveću utakmicu naše lige.
Ma plivaju im svasta nesto jbg ....samo mislim da ovo nije nacinm da se prebijaju racuni.
Sve premije koje su obecane su dobili, Slobodu su malo kasnili ali je uplacena. Siroki je isto isplacen.
Licno mi je jedan igrac rekao tako.Doduse nismo komunicirali ovo prije Krupe pa ne znam da li su u medjuvremenu to izmirili ali s obzirom na neimastinu sumnjam.Nastrojeni je napisao/la: ↑20 sep 2020, 23:35Sve premije koje su obecane su dobili, Slobodu su malo kasnili ali je uplacena. Siroki je isto isplacen.
Pa da, isplacivalo se redovno za svaku pobjedu do Slobode i onda si i ti rekao nakon Mladosti da nju nisu isplatili do tada.Nastrojeni je napisao/la: ↑20 sep 2020, 23:35Sve premije koje su obecane su dobili, Slobodu su malo kasnili ali je uplacena. Siroki je isto isplacen.
Uplaceno sve i Siroki cak.delinjo je napisao/la: ↑20 sep 2020, 23:37Licno mi je jedan igrac rekao tako.Doduse nismo komunicirali ovo prije Krupe pa ne znam da li su u medjuvremenu to izmirili ali s obzirom na neimastinu sumnjam.Nastrojeni je napisao/la: ↑20 sep 2020, 23:35Sve premije koje su obecane su dobili, Slobodu su malo kasnili ali je uplacena. Siroki je isto isplacen.
Druže ja imam osjećaj da sve u prazno pričaš.Danas ljudi, koji nisu udarili loptu u životu raspravljaju o najbolje plaćenim atletama na svijetu kamoli o našoj ligi.Moj otac je navijao za Želju i kaže da je plakao,bio je mali,kad smo ispali ali nikad nije pomislio reći ovakve gadosti poput ovih sveznalica.Kad neko kaže kladionica meni je već dosta komentarisanja i čitanja budaleština.Šta neznalice znaju o formi,treningu,znoju,krvi koja se mora prosuti da bi se doguralo do profesionalca.Ali eto lakše je reći nije dobar trener,kojeg bi sad sve i jedan klub poželio u našoj ligi,namještaljke,prevare i ostale gluposti.Pozdrav i samo tako nastavi tj daj tih fotki mislim da ih imaš u arhivi još
Tako je, poslije izmireno sve kako je i obecano.LjoZee je napisao/la: ↑20 sep 2020, 23:38Pa da, isplacivalo se redovno za svaku pobjedu do Slobode i onda si i ti rekao nakon Mladosti da nju nisu isplatili do tada.Nastrojeni je napisao/la: ↑20 sep 2020, 23:35Sve premije koje su obecane su dobili, Slobodu su malo kasnili ali je uplacena. Siroki je isto isplacen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.