FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SudoHusika
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SudoHusika » 20 sep 2020, 21:03

balkanika je napisao/la:
20 sep 2020, 20:56
To je dokaz onoga sto sam pisao u onom postu. Vi da se razumijete u fudbal znali bi da je itekako lakse igrati protiv Reala mego Krupe kod kuce. Al haj, smijte se, znate vi...
Naravno da ja shvatam da je lakše igrati teške utakmice zbog motivacije. Npr.momak kojem se također obraćaš je bivši igrač, otac mu je ostavio popriličan trag u našem klubu.

A je li tvoj post treba da bude opravdanje za sramotu koju nam priređuju otkad se postavio novi teren? Jao, ljubavi slatke, eto teško im je igrati protiv manjih ekipa i bunkera... fuj, ****. Sram i stid treba da ih bude. I da dobiju derbi, ja kao treba da im halalim za ove nervne slomove i poniženja?
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 20 sep 2020, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 20 sep 2020, 21:03

Bude li zeljo traljavo igrao u derbiju kao jucer protiv krupe,silovat ce nas...moja skromna procjena
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 sep 2020, 21:03

Zamislite a bice da pitari zaredom uzmu 3 titule .Jedini jaci udarac moze bit da me Remza opali oklagijom.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 20 sep 2020, 21:05

Hladne glave, 7 utakmica 2 poraza i 5 pobjeda 15 bodova sa utakmicom manje, duga je sezona, čekamo injekciju od Džeka, pa šta Bog da :bih:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 sep 2020, 21:06

Najlakse je igrati kad ti igraci uopste hoce da igraju :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 20 sep 2020, 21:10

balkanika je napisao/la:
To je dokaz onoga sto sam pisao u onom postu. Vi da se razumijete u fudbal znali bi da je itekako lakse igrati protiv Reala mego Krupe kod kuce. Al haj, smijte se, znate vi...
Slažem se u potpunosti. Nama treba psiholog i to jedan psiholog na dva igrača. I treba nam, ono što već znamo da nemamo, novac.

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 20 sep 2020, 21:11

Teška situacija.
pitari na +5, a sezona nije ni počela kako treba.
Ne smijemo dozvoliti da se odlijpe na neku veću razliku.
Na polusezoni uz nekoliko ''pojačanja'' jurišat na titulu.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 20 sep 2020, 21:12

Naći investitora je broj 1.

ANamelessGhoul
Kontakt:

Post Postao/la ANamelessGhoul » 20 sep 2020, 21:17

Admir74 je napisao/la:
20 sep 2020, 21:12
Apsolutno. Ali nema budale koja ce htjeti u ovo doci

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 20 sep 2020, 21:20

ANamelessGhoul je napisao/la:
20 sep 2020, 21:17
Admir74 je napisao/la:
1.Sazvati vandrednu Skupštinu, izmijeniti statut.
2. Pozvati potencijalne ulagače, te im prezentovati vrijednost kluba u materijalnoj i ne materijalnoj imovini, sa prijedlogom projekata kampa, Juga, zapada, te prostora u istoku i sjeveru, te omladinskog pogona.
3. U klub ubaciti sve do sada dokazane Željovce koji imaju sponu u svim sferama društva, te napraviti kompaktnu cjelinu.

Ostalo je lutanje.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 20 sep 2020, 21:26

Admir74 je napisao/la:
20 sep 2020, 21:10
balkanika je napisao/la:
Slažem se u potpunosti. Nama treba psiholog i to jedan psiholog na dva igrača. I treba nam, ono što već znamo da nemamo, novac.

Tebra, kakav psiholog? Ne može ti Bog pomoći kada su igrači zadnju punu platu primili u martu. O čemu ovdje ba pričamo? Kakav crni pritisak, motivacija, bunker i ostale nebuloze?!?!
Željezničar za život cijeli!

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 20 sep 2020, 21:26

Napadac je napisao/la:
20 sep 2020, 19:55
...za mene bi i najtrofejni trener morao da zna da je i najvece blamaze u istorij klib dozivio pod njegovim vodstvom .
Da me sad nebi napali Amarovi dragoljubci zar nije gospodo tako
Ne bih ja rekao!?
Gospodo, zar nije ovako --->> Raskidi ugovora, 4ta pozicija? Gubitak titule u kljucnim momentima? 0-3 pa 3-3? Stevo Nikolic na AEK, autobus igrača po sezoni? Tjeranje igrača poput Dade, tjeranje provjerenih ljudi s provjerenih pozicija? Vitezi i ostala sela kad su nas uzimala na sred Grbavice prije 2 sezone itd itd?
Jel vas stid?

Ovo je klasičan pokazatelj onog našeg šup.ačkog mentaliteta sa dna kace.
Došao gospodin sa svojom ekipom, spizdili par miliona što je bilo u budžetu, napravili tribinu od "navijačkih" para, ali sjebali renome kluba Željezničar, unazadili klub finansijski minimalno 10 godina, ostavili dugove i loše ugovore - u prevodu ništa značajno nisu uradili sem te tribine, koja je ionako diskutabilnog kvaliteta, al hajd naša je.

I sad dolaze jataci gore spomenutog sistema da napadaju upravu, klub i igrače koji svoje temelje moraju postaviti na tako nestabilnom, nesigurnom i trusnom terenu kakav su ostavili prethodnici.
I vi navijači Želje? Fuj.

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 20 sep 2020, 21:27

SudoHusika je napisao/la:
20 sep 2020, 21:03
balkanika je napisao/la:
Naravno da ja shvatam da je lakše igrati teške utakmice zbog motivacije. Npr.momak kojem se također obraćaš je bivši igrač, otac mu je ostavio popriličan trag u našem klubu.

A je li tvoj post treba da bude opravdanje za sramotu koju nam priređuju otkad se postavio novi teren? Jao, ljubavi slatke, eto teško im je igrati protiv manjih ekipa i bunkera... fuj, ****. Sram i stid treba da ih bude. I da dobiju derbi, ja kao treba da im halalim za ove nervne slomove i poniženja?

slika

Gornji red drugi s desna.. nije ni bitno.

Koliko su Real, City ili tako ti veći klubovi izgubili bodova kvota 1.01... ah sad jedno pitanje. Jel vam više odgovara da dobijamo ove takozvane ekipe za vrh ili da dobijamo slabe a da nas konkurenti melju? Niko nas nije nadigrao ove sezone, svi su bili nadigrani samo što u dvije tekme lopta nije htjela u gol i jel sad treba radi toga da se objesimo? Pa pročepit će nas kad bude najviše trebalo. Dobit ćemo Sarajeva, siguran sam u to !!!

iguita

Post Postao/la iguita » 20 sep 2020, 21:30

Koje ba ulagace, nema ih. Suplja .Imas ponudu za pomocni teren od 10 miliona km. To je sve trenutno sto imas. Skupstina jedino moze donijeti odluku o prodaji.Zakon o sportu BiH ne predvidja privatizaciju klubova, legalnu.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 sep 2020, 21:45

Lakse protiv Reala nego protiv Krupe,joj majko draga :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 20 sep 2020, 21:48

ANamelessGhoul je napisao/la:
20 sep 2020, 21:17
Admir74 je napisao/la:
Ko ce doci da ti trener i ujedno sve u klub šefuje i trosi tvoje pare kako hoce.

Šta ima Alex Ferguson, pa sta mislite ko je Alexu pare obezbjeđivao, vodovd i kanalizacija grada Mancestera ili uprava kluba, sponzori, partneri ?

Inace ovim trenerima ovih europskih giganata stotine miliona za tim dođe na ljepe oci, a ne sto ih uprave i kompletan tim ljudi obezbjedi.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 20 sep 2020, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 sep 2020, 21:51

delinjo je napisao/la:
20 sep 2020, 21:45
Lakse protiv Reala nego protiv Krupe,joj majko draga :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Covjek htio da kaze da je lakse da nas neko napadne tj. da se ne brani ko Krupe jer kad se brani bukercinom neko tu nam je i kraj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 sep 2020, 21:54

LjoZee je napisao/la:
20 sep 2020, 21:51
delinjo je napisao/la:
Covjek htio da kaze da je lakse da nas neko napadne tj. da se ne brani ko Krupe jer kad se brani bukercinom neko tu nam je i kraj.
Ne znam sta je zelio reci ali to je totalna nebuloza sto je napisao,kad imas kvalitet kao kec na desetku su ti timovi kao Krupa,pogledaj kako Zvezda odradjuje takve ekipe po 5 razlike za poluvrijeme,to je kad imas kvalitet kakva psiha kakve gluposti jebote zivot,na prste jedne rruke mozes izbrojati u evropi jace timove koje smo kao pobjediti...Na kraju krajeva mi nismo izgubili zbog bunkera nego milion drugih stvari...

Igrali smo mi u Izraelu bunker veci nego Mladost i Krupa protiv nas i sta je rezultat,3 1 a moglo je biti i 5 1 a zasto,zato sto ljudi imaju kvalitet i dzaba nam tenk da stavimo ispred bunkera..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 20 sep 2020, 22:00

Kakav crni bunker ako imas kvalitet.Kod nas i sto ima kvaliteta van forme.Dvojica igraju a ko da ne igraju(stilic i mesa) treci igra svaki treci mjesec 15 min.Sve ostalo je gola improvizacija u nedostatku para.

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 20 sep 2020, 22:06

delinjo je napisao/la:
20 sep 2020, 21:54
LjoZee je napisao/la:
20 sep 2020, 21:51
delinjo je napisao/la:
Ne znam sta je zelio reci ali to je totalna nebuloza sto je napisao,kad imas kvalitet kao kec na desetku su ti timovi kao Krupa,pogledaj kako Zvezda odradjuje takve ekipe po 5 razlike za poluvrijeme,to je kad imas kvalitet kakva psiha kakve gluposti jebote zivot,na prste jedne rruke mozes izbrojati u evropi jace timove koje smo kao pobjediti...Na kraju krajeva mi nismo izgubili zbog bunkera nego milion drugih stvari...

Igrali smo mi u Izraelu bunker veci nego Mladost i Krupa protiv nas i sta je rezultat,3 1 a moglo je biti i 5 1 a zasto,zato sto ljudi imaju kvalitet i dzaba nam tenk da stavimo ispred bunkera..
Upravu si ti sve što kažeš i da jedna Zvijezda kvalitetna i ti jači timovi razbiju bunker, naši očigledno ne mogu a i neće lopta u go. Al ja samo kažem činjenično stanje, pogledaj golove protiv Veleža, Borca i Širokog i reci mi koliko je bilo njihovih igrača u njihovom 16cu. Mi nemamo jednostavno tim koji će opalit presing kvalitetan prodoran da im zabijemo 3 4 u mahu, ne ma mo ! Jesu li nam krila brza ? Ne nisu. Jesu li nam vezni igrači brzi ? Ne, nisu. Mi moramo prepustit igru drugima i to ti je to. Velež je imao posjed ako se ne varam 62% a ispratili ih sa tricom. Ja opet kažem upravu si, al kvalitet je potreban da bi znao kroz pet pasova da stvoriš priliku, kao što je Sarajevo danas uspjelo u jednoj akciji gdje je lopta od Dupovca preko Pejovića do Rahmanovića došla u tri sekunde u njihov 16ac.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa, Taree i 30 gostiju.