I kako sad da vam kazemo nesto pozitivno i cestitamo na dobroj igri i pobjedi. Nemojte biti supcine od ljudi i priznajte nekad neke stvari, a ne ovako kao da ste neke stvari, bez uvrede.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jedan grad, jedna ljubav!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jbg izgleda Sarajevo prekucalo igricu nama ostalim ostaje borba za pozicije koje vode u europu ako pitari ovako nastave pod Vinkom a ne sumnjam da hoce ni grupe EL nisu daleko posto je Marinovic odlican trener .
Sretno do grupa pa da mi ostali se nadamo da cete zanemariti ligu plus umor
Sretno do grupa pa da mi ostali se nadamo da cete zanemariti ligu plus umor

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- ASD
- Kontakt:
Ma zaslužena je pobjeda Sarajeva, tu nema dileme.skoroalen je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:39Ofsajd jest, nema šta. Iz drugog ugla se vidjelo. Al pogledajte položaj pomoćnog sudije. Iz one perspektive on vidi dva igrača Slobode i Ahmetovića ispred, nema X zrake u očima da vidi da li je Rahman dodirnuo loptu ili ne. Ta odluka se donosi u djeliću sekunde. U normalnim ligama ovo rješava VAR, vrati se snimak i iz 4-5 uglova se gleda ko je zadnji igrao loptom.
Ako ćemo tako cjepidlačit, diskutabilan je i faul kojim je Sloboda izjednačila. Ono je bio faul nad Pejovićem a ne faul za Slobodu.
Ali ono je realno ofsajd bio, iako priznajem, bez vara se ono teško može vidjeti.
Ako je to iz Benjinih memoara, ja prihvatam!forza_juve je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:39Ne znam sta ti nije jasno
"Igrac nije u zaledju ako je dobio loptu u zaledju od suparnickog igraca ".
Sta ti nije jasno tu??? Da nije dirala igraca Slobode bio bi offside ovako nije
Ja kako sam vidio, od Rahmanovica preko Beganovica do Ahmetovica. A ako je neko bolje vidio i tvrdi da nije dirala Beganovica onda je ofsajd i tjt. Al krivo mi sto poneki seru za tu situaciju, a mi ih ubijamo cijelu tekmu.
Mada sam i Fanima spomenuo jer su ga neki vrijedjali i ismijavali kao npr: Sreca sto ga ne dovedosmo (navijaci Zelje).
Pozz za tebe
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kme kme.
Mladost i Krupa Zeljina crna rupaaa..
Mladost i Krupa Zeljina crna rupaaa..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jel ti gledaš utakmicu svega ti!? Ne znam jeste li imali 2 puta u drugom poluvremenu ba. Ništa, ama baš ništa niste uradili na terenu.
Svaka čast za go
To ti kažem, tek drugi ugao, onaj iza leđa Tatara, je pokazao šta je stvarno bilo. Nemoguće utvrdit iz perspektive mahača. Zato je uveden VAR. Puno većih grešaka ima u fudbalu iz kola u kolo.ASD je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:42Ma zaslužena je pobjeda Sarajeva, tu nema dileme.skoroalen je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:39Ofsajd jest, nema šta. Iz drugog ugla se vidjelo. Al pogledajte položaj pomoćnog sudije. Iz one perspektive on vidi dva igrača Slobode i Ahmetovića ispred, nema X zrake u očima da vidi da li je Rahman dodirnuo loptu ili ne. Ta odluka se donosi u djeliću sekunde. U normalnim ligama ovo rješava VAR, vrati se snimak i iz 4-5 uglova se gleda ko je zadnji igrao loptom.
Ako ćemo tako cjepidlačit, diskutabilan je i faul kojim je Sloboda izjednačila. Ono je bio faul nad Pejovićem a ne faul za Slobodu.
Ali ono je realno ofsajd bio, iako priznajem, bez vara se ono teško može vidjeti.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- forza_juve
- Kontakt:
Cijih god memoara to je takoOmark je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:43Ako je to iz Benjinih memoara, ja prihvatam!forza_juve je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:39Ne znam sta ti nije jasno
"Igrac nije u zaledju ako je dobio loptu u zaledju od suparnickog igraca ".
Sta ti nije jasno tu??? Da nije dirala igraca Slobode bio bi offside ovako nije
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Strašan gol
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit će malih crnaca do godine na Tusnju....kakvi levatsko-amaterski golovi...presmijesno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Sloboda prodala utakmicu Sarajevu, kao i Zelji, a Amar na kladionici uzeo lovu i protiv Mladosti i protiv Krupe, a bilmezi neka komentarisu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Wandelanoite je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:50Sloboda prodala utakmicu Sarajevu, kao i Zelji, a Amar na kladionici uzeo lovu i protiv Mladosti i protiv Krupe, a bilmezi neka komentarisu.

A Zemlja je ravna ploča, 5G mreža pospješuje širenje virusa i Masoni vladaju svijetom.Wandelanoite je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:50Sloboda prodala utakmicu Sarajevu, kao i Zelji, a Amar na kladionici uzeo lovu i protiv Mladosti i protiv Krupe, a bilmezi neka komentarisu.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ima li neporaženih?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Brrrr zahladilo nešto...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- RollingPaper
- Kontakt:
Kakva druga dimenzija kakve pi.ckw materne. Da nemamo stopera iz federalne ne bi ni uzeli bodove
Malo neozbiljnosti na kraju, al u suštini nismo se potrošili.
Lijepo smo se istrcali, sad ide Budućnost.
Lijepo smo se istrcali, sad ide Budućnost.
Navijači našeg Željkana u većem očaju od Tuzlaka.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.