FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tino odličan,Djokan u 60 ulazi umjesto Tine, ova greška se dešava ebes ga idemo dalje... Pidro odličan malo samo da smo pribraniji kad dođemo pred šesnaesterac
12. igrač kluba iz Titove 38b
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pravo dobro igramo...Trojka Rahman, Susic i Pejovic su sve bolji od boljeg...Tatar onako, ali daleko od loseg...Fanimo je odlican, pun pogodak je njegovo dovodjenje...Pidro je isto jako dobar u oba smjera...ne pravi glupe faulove, a fino oduzima loptu i dobro povuce...AlfredNobel je napisao/la: ↑20 sep 2020, 18:48Kako igramo, nisam stigao na prvonpoluvrijeme? Ko je dobar, ko loš? Vidim po par komentara da je igra odlična..
Dupovac i Besim na nivou, a Mirko strasno dobro igra, Carvajal u odnosu na Hodzica...Merso je slabo odigrao dok nema lopte, ali idalje rutinski rijesava 1 na 1 situacije
Dzafic je bas nervozan, i zbog tog je i napravio kiks...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Odlično prvo poluvrijeme. Samo jako nastaviti i završiti posao. ABd +5
Jeste asistirao, ali je i ovim "ispucavanjima" po podu stvorio jednu ozbiljnu sansu Olimpiku.
7 1 2 1 0
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Btw. Besimova reakcija kod primljenog je blago rečeno smiješna. Čeka brat da lopta padne u gol pa da je ispuca, pa idi druže na nju sta je čekaš koji q
ZZ
-
- Kontakt:
Pidro se vraca to je dobro, Oremus isto dobro na drugoj strani, uglavnom kontrolu drzimo samo bez gluposti i bit će 3 bobe. Da li je Rahman igrao loptom prije gola Ahmetovica ?

Bravo majstore
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 20 sep 2020, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Glup karton Besima, ne vidjeh kako je Oremus zaradio...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- forza_juve
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Super, drago mi je. Ma mi smo beton, nikog u ovoj ligi se ne smijemo pribojavati. Drago mi je za Pidru da je tako dobar bio u prvom, daće Bog da vrati formu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Brat Rahma se svađa sam sa sobom 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Besim u zadnje ove dvije tekme totalno glupe faulove pravi, ne kontam lika nikako.... Baš nesigurno djeluje, valjda se dohaviza malo do EL
Pejović
Pejović

Neko stream?
Jukić povrijeđen?
Nek izvuče Tatara malo ranije, igra pod ručnom
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Bing [Bot], Burberry46 i 35 gostiju.