Vezni red u životu bolji gledao nisi, odbrana super, Merso tu i tamo do gola i Džafiću lopta ispala i zato smo gol primiliAlfredNobel je napisao/la: ↑20 sep 2020, 18:48Kako igramo, nisam stigao na prvonpoluvrijeme? Ko je dobar, ko loš? Vidim po par komentara da je igra odlična..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Hajde pogriješio i šta sad, trebamo ga razgulit možda. Bože moj, poveli smo i eto, Džafića kombinovat kao trećeg golmana a Dizdarevića kao drugog i to je to.Historicar je napisao/la: ↑20 sep 2020, 18:49Odmah nakon Budučnosti raskinuti ugovor sa Džafićem, to je trebalo uraditi onu noc, nakon poraza u zadnjem derbiju.Vecu korist cemo imati ako Adija Adilovica registrujemo kao golmana do januara.
Odlično igramo. Kontrolišemo igru kroz posjed, Sloboda čeka iza i na kontre prijeti. Veza nam je strašna, svaki pas ide prema naprijed i nema više glupavih vraćanja štoperima.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 sep 2020, 18:48Kako igramo, nisam stigao na prvonpoluvrijeme? Ko je dobar, ko loš? Vidim po par komentara da je igra odlična..
Sušić najbolji, odmah iza Pejović, Pidro, Oremuš i Fanimo. U suštini svi su manje više ok. Čim nema Hodžića to je drugi nivo, Mirko povalja dvojicu maloprije i napravi šansu, Dušan u karijeri onakav prodor nije imao.
Rahmanovića i Benju ne ide za sada iako se trude. Odbrana ok, izuzev greške Džafića.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vise se krece Susic, ali opet je pelja ispred 16 nepotrebno, to je uzas zivi u evropi....
Takodje kad ovi opale kontru niko se ne vraca opet cjeli vezni je na njihovoj polovini, sem ono Tatar kad se vratio sa odbranom kad je on i izgubio loptu...to je kraj u evropi...sreca Sloboda ne zna i nema igrace....
Takodje kad ovi opale kontru niko se ne vraca opet cjeli vezni je na njihovoj polovini, sem ono Tatar kad se vratio sa odbranom kad je on i izgubio loptu...to je kraj u evropi...sreca Sloboda ne zna i nema igrace....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SedrenikHz
- Kontakt:
Asist za prvi gol?
Znam, ali strah me neke frljoke ili greske ko ove sad. Nalozeni su sto je i ocekivat, ne govorim da igramo lose, super smo, al idemo na 3 i da se ne brinem.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dzafic nek brani još ovo poluvrijeme i ne smije više ni minute uzimati Dizdarevicu. Frajer je kriminalan.
Drago mi je zbog Pidre, pomalo počinje licit na starog Pidru
Inače smo jaki ko zemlja.
Drago mi je zbog Pidre, pomalo počinje licit na starog Pidru

Inače smo jaki ko zemlja.
ZZ
Hajde nejse za ovaj gol, desi se jbg, al' koliko su Dzaficu ocajna ova ispucavanja kad mu nasi vrate loptu, i protiv Olimpika i sad...
7 1 2 1 0
Ideeemoooo jakoo
- betrezengorbachev
- Kontakt:
+1bodi123 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 18:52Odlično igramo. Kontrolišemo igru kroz posjed, Sloboda čeka iza i na kontre prijeti. Veza nam je strašna, svaki pas ide prema naprijed i nema više glupavih vraćanja štoperima.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 sep 2020, 18:48Kako igramo, nisam stigao na prvonpoluvrijeme? Ko je dobar, ko loš? Vidim po par komentara da je igra odlična..
Sušić najbolji, odmah iza Pejović, Pidro, Oremuš i Fanimo. U suštini svi su manje više ok. Čim nema Hodžića to je drugi nivo, Mirko povalja dvojicu maloprije i napravi šansu, Dušan u karijeri onakav prodor nije imao.
Rahmanovića i Benju ne ide za sada iako se trude. Odbrana ok, izuzev greške Džafića.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Dajte ba ovim bilmezima sa Koševa odmah sad titulu ionako nam brukaju državu svaki put kad izađu u Evropu, Fk Osamrajevo 1946, savez im namješta titulu i treći put zaredom.
Ajmo jedan aplauz za Dinu Bjelana.

Ajmo jedan aplauz za Dinu Bjelana.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Vraca Susic polako ali sigurno formu. Idemo jos jace u drugom poluvremenu!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Merso, Fanimo! Igramo dobro, tezak protivnik je ovo ali kako dolazimo do sanse ili suta, samo je pitanje kad cemo jos zabiti. Steta greske golmana nije nsm to trebalo ali nije ni bio faul...
Nema veze, idemo zabit i treci i zatvorit tekmu izmjenama.
Nema veze, idemo zabit i treci i zatvorit tekmu izmjenama.
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 20 sep 2020, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Dzafica neka do kraja karijere cak bi mu dao mjesto adilovicevo a dizdarevica bi radije gledao kao drugog golmana, pa ako pravi greske bar je mlad i moze ucit i napredovat.
Dzafica treba ispostovat nedo bog nikom sto je on proso, drzi se dzafa
Koje asistent kod GOLOVA pogodio sam oba strijelca danas
Dzafica treba ispostovat nedo bog nikom sto je on proso, drzi se dzafa
Koje asistent kod GOLOVA pogodio sam oba strijelca danas
Protiv Olimpika je asistirao Tataru ispucavanjem jaro, trebo si gledat tekmu...
Danas je nervozan vidi se bas...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja koliko sam cuo da je Moja TV-e kupila sve utakmice nas i selje,ne znam samo za derbi sta ce biti ...
Istina za Vedrana!!!
Pa očigledno da bolji vezni u životu nije gledao, kad kaže da nije gledao poluvrijeme. Kako će viditi bolje od ovog, kad ovo nije gledao?MortemHz je napisao/la: ↑20 sep 2020, 18:52Vezni red u životu bolji gledao nisi, odbrana super, Merso tu i tamo do gola i Džafiću lopta ispala i zato smo gol primiliAlfredNobel je napisao/la: ↑20 sep 2020, 18:48Kako igramo, nisam stigao na prvonpoluvrijeme? Ko je dobar, ko loš? Vidim po par komentara da je igra odlična..

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amcho1, Bing [Bot], Burberry46, Proximic, riki46 i 33 gosta.