U kojoj je fazi to, zar godinama cekamo dozvoleBbake je napisao/la: ↑20 sep 2020, 17:30Dejan1921 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 17:24Sve je to super, ali nemamo mi kao ljudi koji pišu na forumu tu snagu da nešto pokrenemo. To treba da uradi Uprava i Skupština kluba. I to treba da se uradi koliko sutra. Kasnimo već uveliko, ali ako krene u dobrom pravcu možemo se vratiti sa makadama na autoput.
Zato treba hitno sazvati vanrednu skupštinu i pozvati ljude, zamoliti sve one koji se osjećaju kao pravi navijači da pomognu i ponude sebe ili bar svoje ideje na rapolaganje klubu, kako bi zajedno pronašli najbolji i nabezbolniji mogući model izlaska iz krize i stabilizacije kluba.
Koliko god nam se činilo nemogućim ne smijemo dopustiti sebi da bar ne pokušamo.
Imamo li potrebne dozvole za istok i osposobljavanje istih?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- MocMahale444
Uprava radi pravi posao zasto da se oglase? Lakse je

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Post koji najbolje opisuje razloge igre sinoc, nikakav bunkerSudoHusika je napisao/la: ↑20 sep 2020, 17:31
Ova uprava je kasnila sa platama i u martu, znači uoči utakmice sa TC. Znači oni su kasnili tada već sa 2 plate. Ne može ti izgovor biti korona jer si ti kasnio i u vrijeme kada je sve bilo normalno.
Jedva pare skupili za izrael.
Nemaju za fasadu sjevera.
Nisu ni pokušali krenuti sa osposobljavanjem prostora na istoku. Znači ništa oni vrijedno pomena nisu uradili. Ali ništa. I onda još izradiš igrače za premije. Pa šta očekivati drugo?
Ma uopste na aludiram na to (ne mislim da je to razlog) ,moje misljenje je da nisu zadovoljni i da im pristup nije na nivou vecini igraca pogotovo ovim malo iskusnijim.Mogu shvatiti da nisi u formi i sve to ali kako razumjeti da Stilic protiv ove dvije ekipe nabije 70 lopti iz kornera nikomeMocMahale444 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 17:30I prema kladionicama Željezničar je danas apsolutni favorit i sve osim pobjede Plavih bi bilo iznenađenje. MOZZART je pripremio kvote i za ovu utakmicu, a njih pogledajte OVDJE.
Onda se nesto kontam zasto smo izgubili dvije lagane kuci.![]()

- MocMahale444
Nisam ni rekao da ti aludiras ali velika vecina ljudi da.KANA je napisao/la: ↑20 sep 2020, 17:36Ma uopste na aludiram na to (ne mislim da je to razlog) ,moje misljenje je da nisu zadovoljni i da im pristup nije na nivou vecini igraca pogotovo ovim malo iskusnijim.Mogu shvatiti da nisi u formi i sve to ali kako razumjeti da Stilic protiv ove dvije ekipe nabije 70 lopti iz kornera nikomeMocMahale444 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 17:30I prema kladionicama Željezničar je danas apsolutni favorit i sve osim pobjede Plavih bi bilo iznenađenje. MOZZART je pripremio kvote i za ovu utakmicu, a njih pogledajte OVDJE.
Onda se nesto kontam zasto smo izgubili dvije lagane kuci.![]()
![]()
Kad malo bolje pogledas iskreno izgleda tako.
Pristup igri zavisi od novcanica, moram dodati da vecina njih nema blage veze o loptanju i grehota je sto igraju za nas klub. Jeste zasluzili su plate ali ovako da se sile nad klubom i nesto dokazuju je sramota.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ma treba pocet igrat bunker protiv sviju, nece nas niko budalama pravit onda
-
- Kontakt:
Mozda bi mi ko navijaci trebali izganjat dozvole za osposobljavanje prostorija na istoku? Matere mi ovo smijesno postaje 
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Pojacat odbranu i bar bod uzet kad kuci igramoBlueforce21 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 18:38Ma treba pocet igrat bunker protiv sviju, nece nas niko budalama pravit onda
Znači namještaljka,kladionice i sl?Pa je li moguće da ljudi i to pišu.Znači Zec npr.namjerno pogodio prečku?Koji majstor u pm.Nebi bilo loše razmisliti prije nego se nešto napiše.Sranja se dešavaju ali eto sezona je duga valjda i nas krene.Kome se ne navija za Želju imate druge timove i u državi a bogami i u Europi pa bujrum.Ovako pisati nebuloze o svom timu a istovremeno spominjati neke uprave tamo-ovamo nigdje veze.Ohladite se malo jer i toj gospodi da je bilo stalo do Želje nebi sad kuburili sa ovolikim problemima,mislim na finansije jer su one prapočetak svega u savremenom sportu opšte.Opet ponavljam tražiti mogućnosti pronalaska novaca,ako je to prodaja pom.terena,obavzno uraditi ali sa pravim ljudima a ne dati kokošarima,vidjeli smo kako se novac trošio sa kamare kad ga je bilo.
-
- Kontakt:
U mene ostalo pola serpe graha. AKo ima neko od igraca da nije vecerao nek mi javi. Odnjet cu mahsuzli.ammimr je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:11Znači namještaljka,kladionice i sl?Pa je li moguće da ljudi i to pišu.Znači Zec npr.namjerno pogodio prečku?Koji majstor u pm.Nebi bilo loše razmisliti prije nego se nešto napiše.Sranja se dešavaju ali eto sezona je duga valjda i nas krene.Kome se ne navija za Želju imate druge timove i u državi a bogami i u Europi pa bujrum.Ovako pisati nebuloze o svom timu a istovremeno spominjati neke uprave tamo-ovamo nigdje veze.Ohladite se malo jer i toj gospodi da je bilo stalo do Želje nebi sad kuburili sa ovolikim problemima,mislim na finansije jer su one prapočetak svega u savremenom sportu opšte.Opet ponavljam tražiti mogućnosti pronalaska novaca,ako je to prodaja pom.terena,obavzno uraditi ali sa pravim ljudima a ne dati kokošarima,vidjeli smo kako se novac trošio sa kamare kad ga je bilo.
Grah je bez mesa.
Odose pitari na + 5 i derbi uzmu i to je to.Dokle trpit ovu zajebanciju.Zasto niko nekaze sta je razlog ovog.1000 istih stranica se ispise ali niko odgovora.Samo cujes mahalske a klub za 100 godina nemice sa mjesta.Mozda nas neko i hoce da kupi mozda neko neda.Mozda stvarno brko ceka repa od Dzeke,mozda Stilic nece da igra jer nema plate,mozda fakat kladare rade a mozda smo i losi.Mozda Lendric nece da da namjerno go itd itd itd.Dok mi skontamo ode brzi za Doboj.
-
- Kontakt:
Ali izgubis od dvije najgore ekipe u premijer ligi, jos Olimpik ceka na pobjedu.
Već vidim derbi, patnja i neki pokušaji Mustafe, dok ostali trčkaraju u mjestu i X
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Dragi prijatelji da i ja napisem nesto vezano za ovo brukanje curica u plavim dresovima i strucnog staba.
Budimo realni da je bilo koji trener imao ovakve blamaze sem Amara Osima skidala bi mu se glava i sad kod istog nisam primjetio neki pretjeran sikir za mene bi i najtrofejni trener morao da zna da je i najvece blamaze u istorij klib dozivio pod njegovim vodstvom .
Da me sad nebi napali Amarovi dragoljubci zar nije gospodo tako
Igraci kako igraju zadnja dva mjeseca i plata od 100 km je previsoka stoko bezobrazna bez osjecaja **** se gospodi da li je 0-1 ili 3-1 isto vidim pojedine na kafi raja ih podjebava ma boli ih tuki cak pojedinci ismijavaju ljude koji zive Zeljeznicar
Moramo podvuc crtu da smo trenutno po kvalitetu izmedzu 3-7 mjesta
Neke price kladionica prodali ljudi moji nemojte biti djeca cast pojedincima mnogi su na Grbavicu zalutali i to dobro naplatili
Budimo realni da je bilo koji trener imao ovakve blamaze sem Amara Osima skidala bi mu se glava i sad kod istog nisam primjetio neki pretjeran sikir za mene bi i najtrofejni trener morao da zna da je i najvece blamaze u istorij klib dozivio pod njegovim vodstvom .
Da me sad nebi napali Amarovi dragoljubci zar nije gospodo tako
Igraci kako igraju zadnja dva mjeseca i plata od 100 km je previsoka stoko bezobrazna bez osjecaja **** se gospodi da li je 0-1 ili 3-1 isto vidim pojedine na kafi raja ih podjebava ma boli ih tuki cak pojedinci ismijavaju ljude koji zive Zeljeznicar
Moramo podvuc crtu da smo trenutno po kvalitetu izmedzu 3-7 mjesta
Neke price kladionica prodali ljudi moji nemojte biti djeca cast pojedincima mnogi su na Grbavicu zalutali i to dobro naplatili
Hahaha došla situacija da se vadimo protiv Zrinjskog i Sarajeva da bi se vratili na vrh. Što ga mi možemo usrat ne može niko. Sad mobilizacija i da ih dobijemo na derbiju. Srce na teren. Bar da Amarova izjava da je lakše igrat protiv Sarajeva nego protiv Krupe dobije na značaju.
Ma ko zna kad će nam taj derbi i biti...kad nam i Zrinjski i to uvale nekad krajem oktobra. Sad treba razmišljati o Tuzli i pokušati se vratiti nekom pobjedom. Mada biće jako teško, pogotovo znajući kako Nalić zna lijepo zatvoriti sve prilaze golu a nama je probijanje toga misaona imenica i protiv Krupe i Mladosti.
Isto kao i prošle godine, vadili se na velikim utakmicama, nema od toga fajde dugoročno.MrAlemKa je napisao/la: ↑20 sep 2020, 19:59Hahaha došla situacija da se vadimo protiv Zrinjskog i Sarajeva da bi se vratili na vrh. Što ga mi možemo usrat ne može niko. Sad mobilizacija i da ih dobijemo na derbiju. Srce na teren. Bar da Amarova izjava da je lakše igrat protiv Sarajeva nego protiv Krupe dobije na značaju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
A nama je kao zagarantovana pobjeda u derbiju ha ha ha.
Željezničar za život cijeli!
Tako kaže šef ja samo njega citiram hahaha koji kraljSudoHusika je napisao/la: ↑20 sep 2020, 20:16A nama je kao zagarantovana pobjeda u derbiju ha ha ha.
To je dokaz onoga sto sam pisao u onom postu. Vi da se razumijete u fudbal znali bi da je itekako lakse igrati protiv Reala mego Krupe kod kuce. Al haj, smijte se, znate vi...
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 6 gostiju.