English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Lampard koliko god da je bio inteligentan kao igrac, duplo je neinteligentniji kao trener.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Garant se Lampard pito.
- Chapman1886
- Kontakt:
a prije 12 mjeseci su mu ti što sad truhnu na klupi i tribini bili projekat i budućnost
Samo Sloboda | COYG
Fabinho 3/3 na neprirodnoj poziciji protiv Wernera.
Toliki milioni, jedan šut čini mi se.
Jadno.
Toliki milioni, jedan šut čini mi se.
Jadno.
You'll never walk alone.
- Dnjipropetrovsk
realno prestrog crveni karton.jasno se vidi kako mane namjerno usporava da bi ga ovaj kristensen u punoj brzini pokupio.do kad ce trajat ovo guranje liverpoola i toleriranje glume salaha i manea?????
Druze TIto, mi ti se kunemo.
-
- Kontakt:
Letit ce Lampard vrlo brzo jer ovo je mrtvi ocaj ... isto na igrici kad nabacas nekih igraca i eto ocekujes nesto da se desi. Pa i Brighton ih je drzao dugo u sahu i da ne bi onog James-ovog masterpiece-a pitanje je da li bi i tamo dobio... nabacao bruku neki ofenzivaca i nemoze sansu stvoriti. I onda ti se vrati ovako da ce te Liverpool silovati sad drugo poluvrijeme i izgubit ces opet . To je razlika izmedju trenera sa vizijom kako ekipa treba igrati i levata tipa Lampard
Pojedi snikers, gubis seDnjipropetrovsk je napisao/la: ↑20 sep 2020, 18:25realno prestrog crveni karton.jasno se vidi kako mane namjerno usporava da bi ga ovaj kristensen u punoj brzini pokupio.do kad ce trajat ovo guranje liverpoola i toleriranje glume salaha i manea?????

Sve su prilike da ce tako biti mislim ovako preko noci je dao kljuceve ekipe ovoj 2 kao da su u pitanju Ronaldo i Ronaldinho
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Chapman1886
- Kontakt:
ma tako to ide kad se skrhaju velike pare,evo vidi ovog keite,da uzmu nekog od vas sa foruma da igra umjesto njega možda bi i bolje odigrali,al plaćen kamion oara a grešku priznati je teško.iato ko i ovi što se nadaju da će neki farmer iz rena zamjeniti kepu hahaa jašta ćeZonked je napisao/la: ↑20 sep 2020, 18:27Sve su prilike da ce tako biti mislim ovako preko noci je dao kljuceve ekipe ovoj 2 kao da su u pitanju Ronaldo i Ronaldinho
Samo Sloboda | COYG
Mount ce morati na klupu kad-tad. Ne mogu on i Havertz zajedno igrati, a ovaj ce morati radi cijene.
Havertzu nikako ne lezi igrati ovo kao krilo neko. Moze u Njemackoj mozda. Njegovo je AMF, iza Wernera.
Havertzu nikako ne lezi igrati ovo kao krilo neko. Moze u Njemackoj mozda. Njegovo je AMF, iza Wernera.
- Chapman1886
- Kontakt:
Ta izjava je za pleske, ne snikersa.Torres_9 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 18:27Pojedi snikers, gubis seDnjipropetrovsk je napisao/la: ↑20 sep 2020, 18:25realno prestrog crveni karton.jasno se vidi kako mane namjerno usporava da bi ga ovaj kristensen u punoj brzini pokupio.do kad ce trajat ovo guranje liverpoola i toleriranje glume salaha i manea?????![]()

- MysticAladin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Toooo trpaj Lamparda!!!
Maneov hairline 3 metra iza linije ofsajda
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Chapman1886
- Kontakt:

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Chapman1886
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.