English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
To je kad se destruktivan i izraubani zadnji vezni nadje u šansi, takav samo gleda gdje je njegov stoper ili golman da mu doda.
Bukvalno sam se pitao da nije povrijeđen, ne kontam što ne igra. I sad ga vidim nakon prekida stoji kod lopte

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Datum Alonsovog napustanja Celzija se mora ovjekovječiti tetovažom.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
- Kontakt:
Dugo losije utakmice nisam pogledao , isto da igraju brighton stoke
Liverpulov presing je čudo. Celzi ne može izaći preko 30 metara, na centru mislim nisu imali pet pasova, a na protivničkoj polovno ništa osim par dubinskih za Wernera.
- Chapman1886
- Kontakt:
gledaj utakmicu
Samo Sloboda | COYG
Lose skroz, bezbroj individualnih gresaka i ocajnih pasova.kladionicar30 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 17:56Dugo losije utakmice nisam pogledao , isto da igraju brighton stoke
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ima li Liverpool golmana danas? Ako je Chelsea ulozio XXX novca za napad ovo je bijeda mrtva... nece oni sansu Liverpool-u napraviti
Chelseau baš fale Pulisic i Ziyech, ovako ne mogu puno.
Tek je druga tekma, ali Havertz je potpuno nedefinisan igrač, već sam ranije govorio da mi liči na flopa jer u LP protiv jačih ekipa taj loptu nije vidio.
Tek je druga tekma, ali Havertz je potpuno nedefinisan igrač, već sam ranije govorio da mi liči na flopa jer u LP protiv jačih ekipa taj loptu nije vidio.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 20 sep 2020, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Je li Havertz i u Leverkusenu ovako neprimjetan bio?harden je napisao/la: ↑20 sep 2020, 17:58Lose skroz, bezbroj individualnih gresaka i ocajnih pasova.kladionicar30 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 17:56Dugo losije utakmice nisam pogledao , isto da igraju brighton stoke
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Havertz u stilu Ozila
Going on up to a spirit in the sky...
To je flop u najavi. Laknulo mi je kad ga je Chelsea doveo a ne Bayern

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Sto ti je trener Bilic je dobro u intervju na index-u rekao ogromna je razlika izmedju trenera i polu trenera... pogledaj igru Bielse i pogledaj igru Lamparda...Nije to do Havertza i slicno nego do taktickih magova jbg ...
Lampard jos jednom dokazuje kakva je prevara od trenera. Formacija u kojoj pola igraca ne znaju svoju ulogu jer su na pozicijama koje im ne odgovaraju. Siroti hudi Werner krene u kontru i onda mora vracati loptu natrag jer nema s kim odigrati pas.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ovo što niko ne moze u Celziju je do Liverpoola, nije do Celzija, Liverpool je bolja i jaca ekipa. Celzijevi vezni ne mogu dva pasa sastaviti i ne mogu zadržati loptu dvije sekunde. Opet ne znači da Celzi ne može pobjediti, sve dok Liverpool ne koristi ovu prednost koju imaju u polju, Celzi je u igri.
Lose je ovo i Lampard postavio, jedan igrac vuce kontru ostali prvoj trecini terena.sljivo je napisao/la: ↑20 sep 2020, 18:06Ovo što niko ne moze u Celziju je do Liverpoola, nije do Celzija, Liverpool je bolja i jaca ekipa. Celzijevi vezni ne mogu dva pasa sastaviti i ne mogu zadržati loptu dvije sekunde. Opet ne znači da Celzi ne može pobjediti, sve dok Liverpool ne koristi ovu prednost koju imaju u polju, Celzi je u igri.
-
- Kontakt:
Ovo je iskljucivo do Lamparda... pa ne mozes potrositi boga oca i igrati kuci sa Liverpool-om kao da ti si u najmanju ruku Stoke ... znaci ne vidis golmana za 45 min ... strasno
Postavio je jedino moguće, da je išao otvorenije do sad bi dvicu primio. Liverpool ima vrhunski presing i još brže igrače u tranziciji. Činjenica je da je Celzi donji u svemu i da mora izvući nešto na osnovu toga.
- IlCapitano
- Kontakt:
Lampard zna samo za 433 i Mounta u prvih 11, makar bio golman.
Nema Pulišića i Ziyecha, bez problema je mogao romb u sredini s ovom trojicom i Havertz iza Wernera i Girouda.
Nema Pulišića i Ziyecha, bez problema je mogao romb u sredini s ovom trojicom i Havertz iza Wernera i Girouda.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nije ni romb dobar protiv ovog Liverpoola jer ne mozes dovoljno dobro braniti sirinu, ostavi jednom nekog od bekova/krila samog imat ce zicer.IlCapitano je napisao/la: ↑20 sep 2020, 18:10Lampard zna samo za 433 i Mounta u prvih 11, makar bio golman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.