Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Semir Štilić
Pa mogao se pođahkad i Štilića sjetiti u toj preraspodjeli, ali joook hajmo mi prvo uhljebiti strašnog Džakmića pa cemo lahko kasnije.
normalno da sam upravu. ja ne znam samo ko je Francusku ubacio u "lige petice". pa njima da nema alziraca i cupajla Platinija, reprezentacija bi im bila u rangu San Marina... i to im je previse. Luxemburg bi ih redovno dero ko Musa jarca.harishp je napisao/la:Nemoj Seherzade ti vise.U redu je,u pravu si.Ebo lige petice,ebo sampionsku ligu.Zivio Zbignjev Bonjek.lech je napisao/la:Taj Lech koji je prosao dalje pored Juventusa je 11. u Poljskoj ligi... slaba liga u pm.harishp je napisao/la:Usporedzivati Francusku i Poljsku ligu,jos i ligu shampiona sa Euro ligom(popularno nazvana liga gubitnika)
Ne da nema nikakvog smisla,nego ni veze.
Smijesno i porediti.
Man'te se budalestine.
A i kad poredite onda gledajte da poredite igrace koji igraju slicne pozicije.
Sehic je Dzeko za Dzeku na golu,ali samo na golu.Ni makac dalje.Tako da su i tu poredjenja smjesna.
i naravno da nema smisla porediti ligu prvaka sa kupom uefa jer samo budala moze reci kako je Lyon imao tesku grupu. ne znam stvarno kako su skupili 10 bodova i prosli europske velikane u vidu Hapoela i ubitacne Benfike... najvise me fascinira osvojeni bod protiv Hapoela i to na Zerlanu. divim im se!
ja ne znam sta Pjanic igra jer u igru ulazi svake prestupne godine... ali mislim da su on i Stila jednaki na pozicijama.
Sto se tice jednakosti pogledaj cjenu ta dva igraca a usput i godiste.
Ja cu svog Golfa dvicu vazda hvaliti jer pici i na loz ulje ode TAS-co,ali reci da je bolji ili isti recimo od audija.Slagao bi samog sebe.
sto se tice cijene, na to svakako utice ta famozna Liga 1 gdje Auxere izbori ligu prvaka
i dok je vugla treniro po Francuskoj na najboljim terenima... ja sam Stilu gledo kako na sljaci trci prljav do grla.
Nije ih niko ubacio,ubacili se sami.postoji koefcijent.koji nije ni po babi ni po stricevima.
Sta napravis ili ne,to ti izracunaju,pomnoze saberu i tako ti je kako ti je.
Uostalom osim Lecha ostali Poljski ligasi bukvalno svi poispadali odmah na startu.
Haman i premier ligasi bolje izgegali nego ovi ostatak Poljacica.
To nije razlika u milimetar ili centimetar nego u kilometar sto se tice Francuza i Poljaka.
Stila zna znanje,ali mu valja dalje iz tog Lecha da to i dokaze.Otom potom.
Uostalom onaj Rudnevis iz Lecha zabi Juventusu cetiri gola u dvije tekme.Pa opet nikako da ga se sjete.Makar preko razglednice.
Uostalom osim Lecha ostali Poljski ligasi bukvalno svi poispadali odmah na startu.
To nije razlika u milimetar ili centimetar nego u kilometar sto se tice Francuza i Poljaka.
Uostalom onaj Rudnevis iz Lecha zabi Juventusu cetiri gola u dvije tekme.Pa opet nikako da ga se sjete.Makar preko razglednice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da da...kad pređe negdje drugo tek tad ce nauciti igrati lopte jer sad u Lechu još uvijek ne znaharishp je napisao/la:Nije ih niko ubacio,ubacili se sami.postoji koefcijent.koji nije ni po babi ni po stricevima.
A to "otom potom" ce biti otprilike kad bude imao jedno 30 kuka pa ce se sjetiti neki mudrac sa klupe : pa hajmo probabati i ovog da debituje sa 30 godina
Sa 30 kuka ce biti pravi.Miske u penziji i onda Stilke nastupa.Ko ceka,taj i doceka.
Haman je i Rahim tad poceo.
Haman je i Rahim tad poceo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Čuj Štilić ne zna izvesti slobodnjak,ccc...Pa Štilić je strašan talenat, mlad igrač koji je u formi i koji još može napredovati do neslućenih razmjera. Rado bih ga vidio u Chelseaju iduće sezone, mislim da bi bio novi Mario Stanić. Imaju i nešto zajedničko. Obojica su igrali u Želji po 3,5 godine.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Cuj toChelsea_CBH je napisao/la:Čuj Štilić ne zna izvesti slobodnjak,ccc...Pa Štilić je strašan talenat, mlad igrač koji je u formi i koji još može napredovati do neslućenih razmjera. Rado bih ga vidio u Chelseaju iduće sezone, mislim da bi bio novi Mario Stanić. Imaju i nešto zajedničko. Obojica su igrali u Želji po 3,5 godine.
Nema on kvalitet za Chelsea, to je sigurno. Mada je meni i Poljska liga mnogo dobra, pocev od posjecenosti, infrastrukture, igrackog kadra, a uz to igra i u jednom od najboljih poljskih timova koji sve vise napreduje, igra Europska takmicenja... Sad je sve do njeg... Il ce se zadovoljiti trenutnim(kao Ibricic), pomalo ternirati
Neznam sta se bezveze raspravljate. Stilic nije ispred Pjanica, ali zato jeste ispred Ibricica, Alispahica i te velike zvijezde HNL-a koji svoje driblinge pokazuju protiv Istre, Cibalije i PM i koji su dobijali vise prilika nego Stilic. No sada ocekujem poredjenje da je Unirea u rangu s Juventusom, samo da se pohvali njihov omiljeni igrac.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sve su to nasi momci i ja ne znam sto se toliko raspvravlja.
Stilic je trenunto u formi i momak ima talent. Sad bi mogao da upane u repku, a i mogao bi da predje u neki jaci klub.
Ovdje dosta raje pljuje jednog dize drugog.
Pjanic nije bas u nekoj formi al opet je majstor. Ako se vratimo nazad neki 7 mjeseci Pjanic je bio u top formi.
Mali je svaku utakmicu imao ili gol ili asistenciju. Onda sta je uradio pocetkom ove godine Milanu, ima video na youtube.
Stilic prosle sezone nije bio u bas nekoj formi, pocetkom ove skroz losa forma, pocinjao dosta sa klupe. Ibricic je bio ispred njega. Sad je Stilic ispred Ibricica.
I ovo porodjenje kako igra Zec, Nadarevic, Mravac itd a Stilic ne igra... Stilic nije stoper neg isto kao i Miske, Pjanic i Ibricic. Trenunto je u boljoj formi od Ibre. Miske ako se vrati u Njemacku i pocne igrati, njega sigurno nece niko zamjenit jos koju godinu.
Sve u svemu, sad bi trebao dobiti sansu jer je u formi, a pocetkom ove godine nikako.
Stilic je trenunto u formi i momak ima talent. Sad bi mogao da upane u repku, a i mogao bi da predje u neki jaci klub.
Pjanic nije bas u nekoj formi al opet je majstor. Ako se vratimo nazad neki 7 mjeseci Pjanic je bio u top formi.
Mali je svaku utakmicu imao ili gol ili asistenciju. Onda sta je uradio pocetkom ove godine Milanu, ima video na youtube.
Stilic prosle sezone nije bio u bas nekoj formi, pocetkom ove skroz losa forma, pocinjao dosta sa klupe. Ibricic je bio ispred njega. Sad je Stilic ispred Ibricica.
I ovo porodjenje kako igra Zec, Nadarevic, Mravac itd a Stilic ne igra... Stilic nije stoper neg isto kao i Miske, Pjanic i Ibricic. Trenunto je u boljoj formi od Ibre. Miske ako se vrati u Njemacku i pocne igrati, njega sigurno nece niko zamjenit jos koju godinu.
Sve u svemu, sad bi trebao dobiti sansu jer je u formi, a pocetkom ove godine nikako.
soko je napisao/la:Sve su to nasi momci i ja ne znam sto se toliko raspvravlja.
Slazem se sa tvojim postom.
RIP SALE VILENJAK
Lech prodje i to pored Citija i Juvea, sa samo jednim porazom a hajduci i dinamovci zimuju u avliji, valjda je ovo pokazatelj i Susicu da Stilke mora dobijati puno vecu sansu od vjecnih talenata silnog i presilnog HNL-a.
Cuva Bog Zelju svog!
Hajde bolan, stani na kocnicu malo. I Grcka je bila europski prvak, dva puta nadigrala Portugal, pa to opet ne znaci da C. Ronaldo ne bi imao mjesta pored Karagounisa ili slicnih...lech je napisao/la:pa zato sam i spomenuo "zvucna" imena... Lech je 20x puta bolji od Lyona ove godine. pa ljudi se poigravaju sa Cityem koji je je tolike milione ulozio u tim, Juventus jedva izvuce bod... a ovi gube od Hapoela i to kod kuce. ustvari izvukli su bod u minuti do 12neznalica je napisao/la:drago mi je sto je stilic dao pogodak,al hajd da budemo malo realni....lyon je ipak najmanje duplo bolji od lecha.....kad vec poredimo Pjanic je izbacio mali Real ......mislim da to stilic nece nikad uraditi,i samo jos jedna sitnica Pjanic je 1990-to godiste a Stilic 1987lech je napisao/la:iz sedmice u sedmicu igra sve bolje i bolje... pa Pjanic i Misimovic mogu da mu zavide na ovakvim igrama. jedan igra u 125 timu Galate, a drugi uci 10 jasina da bi zaigro protiv nekog Kana.... dok Stila razvaljuje i to u Kup UEFA!
steta sto pored ovih "zvucnih" imena nema mjesta da se pokaze u reprezentaciji gdje bi dao 100% vise nego ova dvojica zajedno.
STILIC SEMIR UNOSI NEMIR!![]()
![]()
cisto sumnjam da ce Pjanic za tri godine biti na Stilinom nivou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a Pjanicu se posrecilo sa MADRIDOM jer se nasao na pravom mjestu u pravom trenutku... nista posebno nije pokazao na onoj utakmici izuzev gola. ne osporavam ja njegov kvalitet ali ne pokazuje previse u Lyonu
Pravis paralele koje su nelogicne i koje jedino laiku mogu imati smisla.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Redovno pratim Stilica kako u prvenstvu tako i u EL u kojoj je dobar ali je u prvenstvu veliko razocarenje posebno od one prve polusezone kad je proglasen najboljim strancem u Poljskoj ali on sad nije najbolji stranac ni u svojoj ekipi ,njegov ucinak u jakoj poljskoj ligi je 1 gol i 2 asist. iako igra iza 1 napadaca ali ovaj utisak nije na osnovu statistike vec sam odgledao minimum 80 % utakmica
I trziste je to koje dalje prednost Pjanicu,Misimovicu(on je objasnio neke stvari na prijateljskoj) pa cak i Ibricicu, Lech
ga je pokusao prodati na pocetku sezone za oko 1.5-2 mil eura jer je i proslu sezonu lose odigrao
Ja se i dalje nadam da ce on eksplodirati jer ima izuzetan talenat ,dobar pregled igre,lucidnost ali mu nedostaje snaga u duelima,nema skok igru nikakvu,kretanje je malo popravio i igru u defanzivi ali imam dojam da se u poljskoj ligi vise pridaje paznje brzini i snazi a manje tehnici i pas igri sto njemu ne odgovara ,za njega bi Spanija ili Portugal bili idealni
I trziste je to koje dalje prednost Pjanicu,Misimovicu(on je objasnio neke stvari na prijateljskoj) pa cak i Ibricicu, Lech
ga je pokusao prodati na pocetku sezone za oko 1.5-2 mil eura jer je i proslu sezonu lose odigrao
Ja se i dalje nadam da ce on eksplodirati jer ima izuzetan talenat ,dobar pregled igre,lucidnost ali mu nedostaje snaga u duelima,nema skok igru nikakvu,kretanje je malo popravio i igru u defanzivi ali imam dojam da se u poljskoj ligi vise pridaje paznje brzini i snazi a manje tehnici i pas igri sto njemu ne odgovara ,za njega bi Spanija ili Portugal bili idealni
nije stilicu uopste lose u lechu(iako mozda pojedinci misle drugacije), uslovi su tamo predobri. cak i finansijski nije mu lose zasigurno - kad jedan arboleda ima netto €600.000 godisnje tamo a i s tim nije cak ni najbolje placen u timu, vjerujem da i semir ima odlican ugovor posto se on smatra kao jedan od boljih igraca ovog lecha! sto se tice rezultata, ok u ligi ove sezone nisu onaj normalni lech koji se uvijek bori za titulu, al' zato odlicno kotiraju u ELu pored timova kao sto su city i juve - to nije za svakoga(dokaz dinamo/hajduk
). trenutno stilic nije nista gori od pjanica, u odlicnoj je formi u zadnje vrijeme dok pjanica stalno z.ajebaje onaj majmun puel. davno je stilic zasluzio sansu u repki, kad mogu ibricic/alispahic moze valjda i on!?
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
mala korekcija-Arboleda je potpisao novi ugovor po kom ima 420 000 i tako je postao najplaceniji igrac ligeSteve je napisao/la:nije stilicu uopste lose u lechu(iako mozda pojedinci misle drugacije), uslovi su tamo predobri. cak i finansijski nije mu lose zasigurno - kad jedan arboleda ima netto €600.000 godisnje tamo a i s tim nije cak ni najbolje placen u timu, vjerujem da i semir ima odlican ugovor posto se on smatra kao jedan od boljih igraca ovog lecha! sto se tice rezultata, ok u ligi ove sezone nisu onaj normalni lech koji se uvijek bori za titulu, al' zato odlicno kotiraju u ELu pored timova kao sto su city i juve - to nije za svakoga(dokaz dinamo/hajduk). trenutno stilic nije nista gori od pjanica, u odlicnoj je formi u zadnje vrijeme dok pjanica stalno z.ajebaje onaj majmun puel. davno je stilic zasluzio sansu u repki, kad mogu ibricic/alispahic moze valjda i on!?
'kolumbijski obrońca stał się tym samym najlepiej opłacanym zawodnikiem ekstraklasy. Arboleda zarobi rocznie ok 420 tys. euro'
druga stvar je sto igranje Stilica ne zavisi od Pjanica koji igra u reprezentaciji zadnjeg veznog a to Stilic vec nikako ne bi mogao igrati osim ono sto igra Misimovic ali i tu je Misimovic ipak u prednosti,
naravno da Stilicu treba dati sansu ali za pocetak samo u prijateljskoj jer je u kvalifikacijama veliki rizik staviti njega kad i u poljskoj ligi on svaku 3-4 tekmu odigra dobro
@santos: evo sta sam ja procitao u vezi ugovora arbolede:
al' nema veze ovo^^.. uglavnom smatram da je stilic itekako zasluzio svoju sansu, barem u ovim prijateljskim mecevima.Negocjacje Arboledy i jego menedżera z kierownictwem Lecha były nadzwyczaj trudne. Udało nam się dowiedzieć, że zawodnik za sam podpis otrzyma 400 tysięcy euro, a za każdy z kolejnych trzech sezonów po 600 tysięcy euro. Łączna suma – 2,2 miliona euro brutto. Takiego kontraktu w historii naszego futbolu jeszcze nie było!
TAK PISZE KOLTON, lekki szok dla mnie.
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Najviše volim kad se mamak sam izbori i onako predstavja našu zemlju u svijetu.Po meni je odličan i golčina je za 10, a ovo novinari ja neznam kako će na onaj svijet.Misle li da će jednog dana stati pred boga.Pratim fudbal i u toku sam svega vjerujte da ima najmanje 80% momaka kojih nema ko da pogura i nemaju novca za famozne novinare da ih guraju.Ali još jednom ima boga pa svi oni koji nedaju priliku ovakvim momcima će a.k,b. odgovarati.Još jednom sretno Štila.
ma pusti ti kvote. po njima je i Barcelona najbolji klub na svijetu..harishp je napisao/la:Nije ih niko ubacio,ubacili se sami.postoji koefcijent.koji nije ni po babi ni po stricevima.
Pa dobri su ti novinari kad nasilu guraju Subašića i ostale svoje favorite. Ovaj portal samo traži priliku da promoviše Osmanagića, Haurdića i Mujakića, pored superstara Subašića. Eto, zapamtite ove koje guraju. Prvi je proglašen i najboljim igračem lige. Drugi je rezerva u Češkoj, a u konkurenciji je za najboljeg U-21. I treći je smiješno guran u mnogo navrata. Također, obiluju intervjuima Radovanovića iz Želje, ali valjda samo imaju njegov broj telefonadeset je napisao/la:Najviše volim kad se mamak sam izbori i onako predstavja našu zemlju u svijetu.Po meni je odličan i golčina je za 10, a ovo novinari ja neznam kako će na onaj svijet.Misle li da će jednog dana stati pred boga.Pratim fudbal i u toku sam svega vjerujte da ima najmanje 80% momaka kojih nema ko da pogura i nemaju novca za famozne novinare da ih guraju.Ali još jednom ima boga pa svi oni koji nedaju priliku ovakvim momcima će a.k,b. odgovarati.Još jednom sretno Štila.
Kakogod, Cocalić je recimo cenzurisan apsolutno i jednu kad nije odigrao, to je odmah otišlo u naslov. A kad mu klub ostvari dobar rezultat, to se tiho spomene u sklopu tekstića o kolu grčke lige, sa likom nekih Australaca i koga već ne... Znači, novinari kroje kako im odgovara, iz ovih ili onih razloga i nije se još desilo da se nijedan, ni u jednoj rečenici upita zašto Štilić nikad nije dobio 20 minuta, pored silnih prijateljskih utakmica. Ali zato zauzvrat imaju ekskluzive selektora, na čije su ogromne greške zažmirili i "kritikovali" ga sa "Ni na nebu, ni na zemlji"
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Koji su to bolji.?lech je napisao/la:ma pusti ti kvote. po njima je i Barcelona najbolji klub na svijetu..harishp je napisao/la:Nije ih niko ubacio,ubacili se sami.postoji koefcijent.koji nije ni po babi ni po stricevima.
Uostalom onaj Rudnevis iz Lecha zabi Juventusu cetiri gola u dvije tekme.Pa opet nikako da ga se sjete.Makar preko razglednice.ja se nadam u Boga da ce Stilic otici u neki dobar klub... bar neki sa zvucnim imenom da moze zaigrati u reprezentaciji jer kod nas se ne gleda kako ti igras.. vec za koga igras. A to jesi li ti u prvom ili 10. timu tog kluba je apsolutno ne bitno... mogu igrati igracine iz Mehelena, Hajduka, YB-a.. a momci iz PL BiH koji su 20x bolji od njih ne mogu
Ovi nasi momci iz PL sigurno imaju talent ali sto se tice rada i upornosti to ti je blizu nule.
Trenizi, ishrana, alkohol, cigare itd itd.
I normalno da se gleda za koga igras i protiv koga igras. To se je moglo vidjeti protiv Poljske, vecina ovih sto su igrala dobiju loptu i izgube u roku od dvije sekunde.
Lulic ili Ibricic bi izgledali k'o Messi da igraju u PL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.