FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imali ko kakav linkkk
-
- Kontakt:
Probajte sad login meni evo radi
Radi sad svima.
Eto sad moze te ucii
Ocel bit taj link
Stvarno ova emisija ide u ruzan termin,ono sat prije tekme kad ti u glavi ocekujes da vidis i sastave i sve,jos ako si registrovan na nekom forumu pa da vidis sta raja pise oko sastava.Iskreno emisija mi u drugom planu ,neznam sta je problem 2-3 sata prije da se stavi da se ubije vrijeme i onda svi malo o emisiji i usput da pricano,ovako sat pred tekmu kad sam ko na iglama iskreno nema sanse da pratim emisiju,a da neznam npr sastave i sve ostalo sto se pise tik prije same utakmice .Iskreno slabo je ko i spominje sta je bilo u istoj,mislim da je to zbog ovog ruznog tajminga jel smo u glavama vec u tekmi
Cuvaj se Benjo kartona
Cuvaj se Benjo kartona

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 sep 2020, 17:38, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Yebem vam majku mtlovsku kad nema tekme na areni, nego mora se zajebavati sa ovim sda debilima, **** im aliju glupog!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Poslao sam ovoj trojici link u private neka provjere
dzeko11 na fb navodno ce biti (sinoc Krupa bila)
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
https://www.watchlist.site/ Ovaj je sinoc radio,ovaj link br 2 HD.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Nemojte javno linkove majku mu, saljite ko hoce u pp, sve ce vam pogasit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Slazem se. Ja je uvijek pogledam poslije tekme nekad.. moraju to promjeniti.miky_hz je napisao/la: ↑20 sep 2020, 17:36Stvarno ova emisija ide u ruzan termin,ono sat prije tekme kad ti u glavi ocekujes da vidis i sastave i sve,jos ako si registrovan na nekom forumu pa da vidis sta raja pise oko sastava.Iskreno emisija mi u drugom planu ,neznam sta je problem 2-3 sata prije da se stavi da se ubije vrijeme i onda svi malo o emisiji i usput da pricano,ovako sat pred tekmu kad sam ko na iglama iskreno nema sanse da pratim emisiju,a da neznam npr sastave i sve ostalo sto se pise tik prije same utakmice .Iskreno slabo je ko i spominje sta je bilo u istoj,mislim da je to zbog ovog ruznog tajminga jel smo u glavama vec u tekmi
Cuvaj se Benjo kartona![]()
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sloboda nema ozbiljnijeg igrača na klupi, sve djeca uz Salihovića koji je pretanak.
Na mišiće ako ništa, ne bi trebalo bit problema.
Obratit pažnju samo na Husejnovića i Tomaševića koji je prebrz i prespreman igrač.
Na mišiće ako ništa, ne bi trebalo bit problema.
Obratit pažnju samo na Husejnovića i Tomaševića koji je prebrz i prespreman igrač.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Moja tv ima super paket u kojem imas arene, sport klubove i ove kanale moja tv. Bolji od total i svih drugih kablovski televizija.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
Tko ce to pojedinu marvu usutitGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 sep 2020, 17:23ado-hz je napisao/la: ↑20 sep 2020, 17:22Nemoj te Allaha vam samo psovati ni Vinku ni igracima ako ne budu zapeli 100%...ili ako budu gubili ne daj boze.
Evo svi ste rekli top postava bravo Vinko...nemoj sad da bude psovanja sto nisi mix stavio sastav...sto nisi ono...bezveze se umarali...bla bla
Sta god da bude danas ajdeee da sutimo i ne lajemo previse i da pruzimo podrsku u cetvrtak.
Sad nam nije potrebno psovanje i kritika.
Evo i da slabo odigraju i da zijane 3:0...hajmo zaboraviti tu tekmu iste sekunde i okrenuti se cetvrtku.![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Doktorinho, napoleon72, ubipara, VolimoSarajevo i 62 gosta.