FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jel moguce da su dobili 40M, dosad su sve prvotimce dali za dzabe.
Bas tako, mladjeg beka za buducnost dovodis kad imas vec jednog dobrog a ne yebenog Roberta.
Bas tako, mladjeg beka za buducnost dovodis kad imas vec jednog dobrog a ne yebenog Roberta.
27.10.2020
38 miliona za Semeda.
Wague sve dogovorio sa Paokom
Todibo zatražio makar pozajmicu
Vidal večeras u Milanu.
Dobar dan
Wague sve dogovorio sa Paokom
Todibo zatražio makar pozajmicu
Vidal večeras u Milanu.
Dobar dan
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Yebote pa jesi ti ozbiljan..

Sta reci, koju poruku poslati.

@igrajlopte 🐦
pjanic je rekao da mu je ronald koeman rekao kako da igra
vec sam rekao da od pjanica ocekujem igru prema naprijed, pasove odbrani iza ledja, izbacivanje krila itd, sigurno ne ocekujem da glumi rakitica i arthura, jer onda taj transfer (gledajuci iskljucivo sa sportske strane, a ne peglanja knjiga) nema nikakvog smisla
Ja ti kazem da se olako stavlja ispred Busquetsa. Nece on tek tako uletit u prvi sastav.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ja neznam sta ljudi ocekivaju od Pjanica. On je doveden da bude veza izmedju defanzive i ofanzivnog dijela veznog reda/napadaca. Nemojte vi od njega ocekivati da dribla pet igraca, njegovo je da izvede lopte i gura prema naprijed.. Boze sacuvaj.
@igrajlopte 🐦
Kad je Firpo dolazio, govorilo se ne može biti gori od Albe, pa se ispostavio kao totalni promašaj. To da nije dobio šansu su gluposti. Dobio je priliku, nije je iskoristio i to je to.Chinaglia je napisao/la: ↑20 sep 2020, 16:12nije realno koliko niste realni
ne zelim vas uvrijediti, al ako ste ocekivali da se za jedan prelazni rok pociste svi oni koji trebaju biti pocisceni, s vama nesto nije u redu... rakitic i vidal out (dva igraca koja su redovno igrala, sto od pocetka, sto ulazeci s klupe), suarez vise nece biti starter (idealno bi bilo da napusti klub, no ako zavrsi na tribinama il na klupi, to je i dalje dobra stvar), busquets ce biti dio rotacije, jer nema sanse da igra redovno u pocetnom sastavu, a da pjanic bude na klupi, a sto se tice jordi albe, tu je problem jer nema lijevog beka koji moze odigrati bolje od njega, dok piquea moze zamijeniti araujo i nadam se da biti dio rotacije
dakle, ja vidim promijene u vidu odlazaka rakitica i vidala, manje ili nikakve minutaze za suareza i busquetsa, te dolaska novog desnog beka (u najgorem slucaju ce biti kao semedo, u najboljem slucaju ce biti bolji), ko god on bio... prema tome, za jedan prelazni rok sasvim dobro, a da bi svi oni bili pocisceni, trebace sezona il dvije i to se odmah znalo
cuj, oni su nezadovoljni jer se klub u jednom prelaznom roku nije rijesio rakitica, vidala, suareza, busquetsa, jordi albe, piquea, semeda... pa to ni na igrici nije moguce, a ne u stvarnosti
Ti ovdje govoriš o Semedu kao da je kvalitet Douglasa, a ne sasvim pristojan bek. Defanzivno sjajan, ofanzivno i ne baš. De mi nabroji bolje desne bekove od njega.

S ostatkom posta se slažem.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
mogu pricati u svoje ime, rekao sam da busquets vise nece biti redovan starter, jer nema sanse da ce pjanic biti rezerva, dakle, njih dvojica ce biti dio rotacije i mislim da ce de jong tu najbolje proci, jer ga je koeman trenirao, holandjanin je, mlad je, itd
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 20 sep 2020, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci da ocekujemo malo mladjeg Rakitica.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Zasto nema sanse? Sto je placen 60 miliona? Pa znamo kakav je deal bio, ali nije to neka garancija. Vidjeli smo na primjeru Coutinha i Dembelea, pricalo se da moraju igrati, a cesto su obojica bili na klupi (kad potonji nije bio u bolnici).Chinaglia je napisao/la: ↑20 sep 2020, 16:35mogu pricati u svoje ime, rekao sam da busquets vise nece biti redovan starter, jer nema sanse da ce pjanic biti rezerva, dakle, njih dvojica ce biti dio rotacije i mislim da ce de jong tu najbolje proci, jer ga je koeman trenirao, holandjanin je, mlad je, itd
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
PA taj ne moze u repki da prodje dvojicu, ne znam sto pravite Iniestu od njega hahaha.
Bas ce se naigrat pored Messija eto. Neki ko da klub prate 2 sedmice.
Normalno da ne treba nista ocekivat.
Frenkie-Pjanic-Busquets-Puig je strasan ali samo na papiru. Kao i svi nasi igraci. U normalnom sistemu naravno da bi harali.
Nek ode Dembele u Liverpool i ostane zdrav, pa ces vidjet.
Bas ce se naigrat pored Messija eto. Neki ko da klub prate 2 sedmice.
Normalno da ne treba nista ocekivat.
Frenkie-Pjanic-Busquets-Puig je strasan ali samo na papiru. Kao i svi nasi igraci. U normalnom sistemu naravno da bi harali.
Nek ode Dembele u Liverpool i ostane zdrav, pa ces vidjet.
27.10.2020
semedo je okej, nije vrhunski igrac, al nije ni rupa od igraca, no, ocigledno je da nije ispunio ocekivanja... nije bilo realno ocekivati da bude kao dani alves, no, osim atleticizma koji je jako dobar, igra u ofanzivi mu je slaba, odbrana kako-kad
u tom smislu, smatram da bi dest u najgorem slucaju bio kao semedo, u najboljem slucaju bio bi bolji i to bi bilo to
Klub iz Andaluzije je ostao bez Raula Gutija - otišao u Elče - zbog čega se okrenuo Karlesu Alenji, kojeg je Ronald Kuman voljan da pusti na pozajmicu. Španski vezista je i prošle sezone igrao na Benito Viljamarinu kao pozajmljen fudbaler.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
- Donnie Darko
- Kontakt:
Slažem se. Ja lako vidim scenarij u kojem Busquets dobija više minuta od Pjanića ove sezone. Ne znam zašto ljudi zdravo za gotovo uzimaju da su FDJ/Pjanić sigurni u duplom pivotu.
Mada svejedno, dok je Coutinho ispred njih (i Messi), osuđeni su na propast svakako ko god da bude pored De Jonga. Uopšte ne mislim da će se dugo zadržati ova 4-2-3-1 formacija sa praktično dva vezna igrača (a svi su spori), jer ima potencijala za neke bezobrazne debakle na sredini terena, posljedično tome i rezultatski.
pa ako busquets ne pocne igrati puno bolje i ako pjanic takvog busquetsa ne moze izbaciti iz pocetnog sastava, bar da bude dio rotacije, neka se oprosti od fudbala odmah... idealno bi bilo da busquets pocne igrati puno bolje, pa neka pjanic sjedi na klupi, zaboli me patkamessilla je napisao/la: ↑20 sep 2020, 16:40Zasto nema sanse? Sto je placen 60 miliona? Pa znamo kakav je deal bio, ali nije to neka garancija. Vidjeli smo na primjeru Coutinha i Dembelea, pricalo se da moraju igrati, a cesto su obojica bili na klupi (kad potonji nije bio u bolnici).Chinaglia je napisao/la: ↑20 sep 2020, 16:35mogu pricati u svoje ime, rekao sam da busquets vise nece biti redovan starter, jer nema sanse da ce pjanic biti rezerva, dakle, njih dvojica ce biti dio rotacije i mislim da ce de jong tu najbolje proci, jer ga je koeman trenirao, holandjanin je, mlad je, itd
neka igra ko god, samo da igra jako dobro!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Fazon sa Busquetsom (ujedno i Albom), je što je dobar većinu sezone, problemi nastaju protiv jačih, bržih spremnijih ekipa, a nije mnogo takvih utakmica tokom sezone. Tako da vidim scenarij u kojem Busquets lagano rješava ove levate sa sredine i dna tabele i dobija Kumanovo povjerenje.Chinaglia je napisao/la: ↑20 sep 2020, 16:48pa ako busquets ne pocne igrati puno bolje i ako pjanic takvog busquetsa ne moze izbaciti iz pocetnog sastava, bar da bude dio rotacije, neka se oprosti od fudbala odmah... idealno bi bilo da busquets pocne igrati puno bolje, pa neka pjanic sjedi na klupi, zaboli me patkamessilla je napisao/la: ↑20 sep 2020, 16:40Zasto nema sanse? Sto je placen 60 miliona? Pa znamo kakav je deal bio, ali nije to neka garancija. Vidjeli smo na primjeru Coutinha i Dembelea, pricalo se da moraju igrati, a cesto su obojica bili na klupi (kad potonji nije bio u bolnici).Chinaglia je napisao/la: ↑20 sep 2020, 16:35mogu pricati u svoje ime, rekao sam da busquets vise nece biti redovan starter, jer nema sanse da ce pjanic biti rezerva, dakle, njih dvojica ce biti dio rotacije i mislim da ce de jong tu najbolje proci, jer ga je koeman trenirao, holandjanin je, mlad je, itd
vidjecemo, samo znam da pravilo o pet izmijena uveliko favorizuje ekipe kao sto je barca, zbog sirine koju ima u ekipi, samim tim mozes postici da se igraci manje trose i budu svjezi za drugi dio sezone il neke odredjene tekmeDonnie Darko je napisao/la: ↑20 sep 2020, 16:52Fazon sa Busquetsom (ujedno i Albom), je što je dobar većinu sezone, problemi nastaju protiv jačih, bržih spremnijih ekipa, a nije mnogo takvih utakmica tokom sezone. Tako da vidim scenarij u kojem Busquets lagano rješava ove levate sa sredine i dna tabele i dobija Kumanovo povjerenje.Chinaglia je napisao/la: ↑20 sep 2020, 16:48pa ako busquets ne pocne igrati puno bolje i ako pjanic takvog busquetsa ne moze izbaciti iz pocetnog sastava, bar da bude dio rotacije, neka se oprosti od fudbala odmah... idealno bi bilo da busquets pocne igrati puno bolje, pa neka pjanic sjedi na klupi, zaboli me patka
npr nema potrebe citavu sezonu gurati kvartet griezmann-dembele-coutinho-messi, kad imas ansua i trincaoa koji su spremni za redovno minutazu, isto tako u veznom redu de jonga, pjanica i busquetsa, samo ne znam ko ce biti cetvrti vezni igrac
vidjecemo dal su busquets i jordi alba izgubili noge, il je problem bio neke druge prirode, npr semedo je atleta, pa su ga izjebali ovi iz bayerna, dakle "ima nesto" i u kvalietu, ne samo fizickim predispozicijama
Tanka je linija izmedju "Semedo je untouchable do prodaje igraca" i "Todibo je na prodaju za 25m do okej moze posudba". Kakvi imbecili grob te yebo.L'Equipe] | Jean-Clair Todibo has chosen to leave Barça for more playing time after meeting with the Catalan leaders during the week. Barça initially wanted a €25m transfer, but now they are open to a loan, with Everton, Wolverhampton, Leicester and Benfica interested.

@Messila, ne kazem ja da ti nisi u pravu u mnogim stvarima vec sam reagovao na to sto uzimas sinocni nastup za nesto ozbiljno jer osim par trenutaka ono je bio zivi smor od fudbalske prestave. Igraci su odigrali jer su morali fakticki haha. Naravno da ako Pjanic nije u stanju da izbaci Busquetsa iz postave da nema sta da trazi u Barci kao neki bitan faktor.
Imam samo osjecaj da se od njega mozda ocekuju stvari za koje on nije nit doveden nit taj tip igraca. On ce u Barci imati ulogu Busqeutsa i zato kazem bice ta linija izmedju veze i defanzive. Busi je mnogo puta kritikovan jer samo dodaje do Xavija i Iniesta, ali to je njegova uloga. E to ocekujem da ce Pjanic biti, dok ce de Jong biti taj koji ce istrcavati prema naprijed i biti vise ofanzivan na trenutke. Naravno da ce Pjanic dobiti mnogo hejta od dijece i od random navijaca jer nece biti spektakularan ali ce odredjivati posao koji mu kaze trener na velikom nivou i siguran sam da cemo ga gledati vecinom u prvoj postavi, i ako ce biti ljudi koji ce svaki put kukat pa sto on joj bla bla.
U 4-3-3 da Pjanic igra klasicnog CMa mozda bi ja malo bio ne siguran i rekao pa dobro znas pitanje je hoce li Pjanic moci biti neka prevaga. Ali u ovom 4-3-2-1 mislim da ce biti fantastican pogotovo jer ima vrhunskog igraca kao sto je i de Jong pored sebe (ako uzmemo njih dvojicu sad samo). Ova se ekipa i dalje trazi, zato i nemam neka prevelika ocekivanja ali potencijal je tu. Medjutim pravu sliku sigurno necemo vidjeti ispocetka i trebat ce vremena da se sve ovo uigra.
@igrajlopte 🐦
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Semedo out za 40m, nevjerovatno dobar deal, zomatati veliku milku cokoladu i poslati sa njim,
On je prosjecan igrac za kluba sredine tabele, kad treba igrati protiv jakih ekipa on nije dobar ni u obrani ni u napadu,
BILO koga drugog da dovedu za desnog beka bit ce pozitivno jer ce se makar probati sa nekim drugim, sa Semedom se nema vise sta probati nit cekati, on je svoj maksimum pokazao (on u utakmicama ili je ok ili veoma los, nikad odusevio), i onaj ko kaze da je dobar u obrani nema pojma...
Od novog igraca barem mogu nesto iscekivati, od Semeda se ne nadam nista...
On je prosjecan igrac za kluba sredine tabele, kad treba igrati protiv jakih ekipa on nije dobar ni u obrani ni u napadu,
BILO koga drugog da dovedu za desnog beka bit ce pozitivno jer ce se makar probati sa nekim drugim, sa Semedom se nema vise sta probati nit cekati, on je svoj maksimum pokazao (on u utakmicama ili je ok ili veoma los, nikad odusevio), i onaj ko kaze da je dobar u obrani nema pojma...
Od novog igraca barem mogu nesto iscekivati, od Semeda se ne nadam nista...
Krenut ce sa 4 2 3 1. Nece ici. Popustit Ce pod pritiskom, vratit ce 4 3 3. Vratit ce Suareza. Izblamirat ce se u ligi prvaka. Messi ce otici. Lozit ce se na novi pocetak, a biti ce jos losije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.