FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
23 pobjede i 3 remija i pravac VV
Mozda sam malo pozurio, ali ovo treba da nam bude vodilja. Upalilo 2x, a sto ne bi i treci put.
Mozda sam malo pozurio, ali ovo treba da nam bude vodilja. Upalilo 2x, a sto ne bi i treci put.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 20 sep 2020, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
obojica su dobri momci al je meni nobel draziSamozdravlje je napisao/la: ↑20 sep 2020, 14:19fera je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:09
pa bliza je tvoja vizija onom sto investitor zeli. đaba im sto te zezaju kad imas desetine izjava tana, nama i ljudi iz nase uprave gdje kazu da je prioritet rad sa mladim igracima, akademija i samoodrziv klub.
Nobel je dobar momak al ga iskvari ovaj olovski mahalac![]()
Kako ja tebe gotivim ljudino![]()
Ipak nemoj protiv Olova, cesto se tamo banjam, moze mi problem napraviti i na trofaznu da me prikljuce. Dobar je @beli28, samo ga Mr.Sarkazam uze pod svoje.
Gotovo je sad prebaci se ti u fojnicu za svaki slucaj i ja sam pecao po krivaji al ne osjecam se vise sigurno

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Hvala Bogu pa smo u situaciji da se loze na nas, to znaci da smo na pravom putu. Nemojmo se lagati svi se loze na FKS.
Naloze se na Real, nece na Elche . Lozili smo se nekad na CZ(mi bas i nismo

-
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑20 sep 2020, 14:25obojica su dobri momci al je meni nobel draziSamozdravlje je napisao/la: ↑20 sep 2020, 14:19fera je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:09
pa bliza je tvoja vizija onom sto investitor zeli. đaba im sto te zezaju kad imas desetine izjava tana, nama i ljudi iz nase uprave gdje kazu da je prioritet rad sa mladim igracima, akademija i samoodrziv klub.
Nobel je dobar momak al ga iskvari ovaj olovski mahalac![]()
Kako ja tebe gotivim ljudino![]()
Ipak nemoj protiv Olova, cesto se tamo banjam, moze mi problem napraviti i na trofaznu da me prikljuce. Dobar je @beli28, samo ga Mr.Sarkazam uze pod svoje.
Gotovo je sad prebaci se ti u fojnicu za svaki slucaj i ja sam pecao po krivaji al ne osjecam se vise sigurno![]()
Ma ko zna ko me u Fojnici ceka(plava). Izgleda zbog korone da ce Ilidza biti najbolje rjesenje i Ti bi mogao na Zeljeznicu

Haj zdravo do 19 i 55 .

A otkud tebi da ja ne ucim redovno?fera je napisao/la: ↑20 sep 2020, 14:19to je vise tebe da motivisemo, hamsik uci redovno on nece biti problem.
Tako smo škoru alena naložili da završi fakultet al cim je ponestalo motivcije napusti nas decko ode navijati za zelju kaze lakse ce naci posao jer oni su radnicki klub mi neradnici mu vise ne trebamo![]()

Ozbiljno, evo ovaj 1. razred sam prosao odlicnim, u jednoj od 2-3 najteze srednje u Konjicu.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Danas samo pobjeda dolazi u obzir, Vamoş rajvoSa!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Neko je pisao da se ne moze platiti tekma.
Moze upravo sam uplatio, ajdeee 18h nikad docekati
Moze upravo sam uplatio, ajdeee 18h nikad docekati

Koji si ti kraljVenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 sep 2020, 14:21Imaju hašimagu!
Sutra kad završe, pa hin stranka uprati, neće nas ni prepoznati. Pogotovo ovaj Zundo. Nije mu džaba stari predsjednik kućnog savjeta. Odavno je to u vodama...

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Ybg moram.
SS,igracima je ovo jako bitna utakmica. Pobjedis i imas opravdanje za eventualni neuspjeh protiv Celtica

Ne znam sta sam preskocio i ne rekoh hop

Nece Arena prenositi?
Eventualni kiks protiv Slobode je nadoknadiv, dok (ne daj Boze) kiks protiv Buducnosti bi bio katastrofa. Zato bi ja malo izmiksao sastav danas, pokusati odmoriti par kljucnih igraca. Realno bez 5-6 prvotimaca smo jaci od njih, samo pravi pristup.
ljudi kupio sam utakmicu preko moj.bhtelekom.ba ali ne mogu da ulogujem tamo na drugu stranicu moja web tv sa ovim podacima na kojima sam se ulogovao na moj.bhtelekom... zna li neko u cemu je problem ne znam kako cu je gledati valjda se tamo mora otici 

Nazovi 1444. Moja webTV app je preporuka svima koji misle gledati utakmicu na taj način, puno je stabilnije nego na web sajtu.
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 20 sep 2020, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Probaj skinuti app za desktop pa se tu logovati
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- JavierBosnia
- Kontakt:
Koliko para se dobija ulaskom u play off? 300?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
gdje mogu naci link za desktop aplikaciju mozes li postaviti
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BeYaZ, Bing [Bot], rimljanin90, tutankamon1905 i 59 gostiju.